QUOTE(Para @ 2017 02 22, 15:55)
Laba,
Prašom pasilikti, ir plačiau apie save
QUOTE(ate42 @ 2017 02 22, 16:08)
Labas, Luety, pasilik pas mus.
Nededa šypsenėlių. Neišeik su visam. Plyzzzzz
Oi,mergaites,kaip malonu.kad kvieciat,tikrai pasiliksiu,aciu labai.
As 15mt gyvenu Uk prie juros,vieni metai pensijoj UK ir kokie 3 Lietuvoj,jau nebeatsimenu nuo kada

Isejus i pensija pasiemiau sklypeli sode,ko labai norejau.Esu darzininkavus jaunystej Lietuvoj,esu auginus savo laiku gvazdikus,rozes siltnamyje,tik labai seniai,dar sovietu laikais.Prie namu turiu terasa cementuota,auginu geles vazonuose ir turiu balkona,kuriame irgi geles.
Siuo metu landzioju po google ir ieskau pomidoru seklu,kuriu man prisiunte musu forumietes aprasymus,kad atsirinkt ka augint,nes seklu tikrai labai daug,begalinis dekui siuntusioms.Turiu net lauko pomidoru seklu.Sodo sklypas nedidelis vos du su trupuciu aro,bet pensininko jegoms gana.Kiek gi reikia dviem zmonem?Pernai visus pomidorus pasiglemze maras,siltnami plevelini ,velai rudeni nunese uraganas,zodziu daugiau nuostoliu,nei naudos,bet siemet vel pirmkom polikarbonatini siltnami,tvirta,vel sesiu pomidorus.

Negi pasiduosi dabar.Labai vejuotas sklypas,bet jau kuriasi kiti sodininkai nuo tos puses kur vejas dazniausiai kosia.Dziaugiuosi,kad siai dienai nera siltnamis dar pastatytas,nes pas mus uraganas Doris,jau antra para baisinis vejas,lietus.Butu nemigo naktys.