Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

ot problema, parasys, kad skundziuosi krutu skausmu ir vsio, siuntimas yr. Man del medicinkes reikejo plaucius sviest, siaip kas du metai, o man kasmet. Uzrase diagnoze bronchitas ir viskas. Jei be diagnozes tai buciau pinigus mokejus.
Kai man mamai reikejo tu kosmine kaina tvarsciu, israse, bet sake, jei jai reiks moket, babkes is manes ismus. biggrin.gif Nereikejo.
Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2017 02 22, 15:19)
ot problema, parasys, kad skundziuosi krutu skausmu ir vsio, siuntimas yr. Man del medicinkes reikejo plaucius sviest, siaip kas du metai, o man kasmet. Uzrase diagnoze bronchitas ir viskas. Jei be diagnozes tai buciau pinigus mokejus.
Kai man mamai reikejo tu kosmine kaina tvarsciu, israse, bet sake, jei jai reiks moket, babkes is manes ismus. biggrin.gif Nereikejo.

a kas ten per tvarsčiai? GAl ju ir man reikia?
Atsakyti
Nu gerai nesakai ir nereikia biggrin.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

pasakykit išmintingieji kurmiai kas tas bordinis aukštas? bigsmile.gif
Atsakyti
silikoniniai arba su sidabru, zaizdoms, tau nereikia.
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2017 02 22, 14:12)
Nu gerai nesakai ir nereikia biggrin.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

pasakykit išmintingieji kurmiai kas tas bordinis aukštas?  bigsmile.gif

As atsakysiu,nes cia,kur gyvenu,tai pilna kiekvienam klombe tokiu geliu.Vadinasi dracena purple.
https://www.google.c...i57j0.11075j0j7 atsiprasau uz isiverzima.
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2017 02 22, 16:58)
As atsakysiu,nes cia,kur gyvenu,tai pilna kiekvienam klombe tokiu geliu.Vadinasi dracena purple.
[url]  atsiprasau uz isiverzima.

Ačiū, o ji vienmete kažin? Panašu į kambario augalą

Mielai prašom ir pasilikti
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2017 02 22, 15:07)
Ačiū, o ji vienmete kažin? Panašu į kambario augalą

Mielai prašom ir pasilikti

Aciu uz pakvietima.Ji daugiamete,bet ne Lietuvoj.Lietuvoj ji nusaltu,bet inesta i kambari isliktu.Kadangi pas mus ziemos siltos,tai jos lieka klombose,pakombinuotos su ciklamenais,naslaitem iki velesnio pavasario,o paskui kombinuoja su kitom gelem.

Atsakyti
Laba,

Prašom pasilikti, ir plačiau apie save rolleyes.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Para: 22 vasario 2017 - 17:55
QUOTE(Luety @ 2017 02 22, 17:18)
Aciu uz pakvietima.Ji daugiamete,bet ne Lietuvoj.Lietuvoj ji nusaltu,bet inesta i kambari  isliktu.Kadangi pas mus ziemos siltos,tai jos lieka klombose,pakombinuotos su ciklamenais,naslaitem iki velesnio pavasario,o paskui kombinuoja su kitom gelem.

Labas, Luety, pasilik pas mus.
Nededa šypsenėlių. Neišeik su visam. Plyzzzzz
Atsakyti
Sapniuk,-Zolpidem Sandoz,vaistai. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Para @ 2017 02 22, 15:55)
Laba,

Prašom pasilikti, ir plačiau apie save  rolleyes.gif  mirksiukas.gif

QUOTE(ate42 @ 2017 02 22, 16:08)
Labas, Luety, pasilik pas mus.
Nededa šypsenėlių. Neišeik su visam. Plyzzzzz

Oi,mergaites,kaip malonu.kad kvieciat,tikrai pasiliksiu,aciu labai.
As 15mt gyvenu Uk prie juros,vieni metai pensijoj UK ir kokie 3 Lietuvoj,jau nebeatsimenu nuo kada biggrin.gif Isejus i pensija pasiemiau sklypeli sode,ko labai norejau.Esu darzininkavus jaunystej Lietuvoj,esu auginus savo laiku gvazdikus,rozes siltnamyje,tik labai seniai,dar sovietu laikais.Prie namu turiu terasa cementuota,auginu geles vazonuose ir turiu balkona,kuriame irgi geles.
Siuo metu landzioju po google ir ieskau pomidoru seklu,kuriu man prisiunte musu forumietes aprasymus,kad atsirinkt ka augint,nes seklu tikrai labai daug,begalinis dekui siuntusioms.Turiu net lauko pomidoru seklu.Sodo sklypas nedidelis vos du su trupuciu aro,bet pensininko jegoms gana.Kiek gi reikia dviem zmonem?Pernai visus pomidorus pasiglemze maras,siltnami plevelini ,velai rudeni nunese uraganas,zodziu daugiau nuostoliu,nei naudos,bet siemet vel pirmkom polikarbonatini siltnami,tvirta,vel sesiu pomidorus. wub.gif Negi pasiduosi dabar.Labai vejuotas sklypas,bet jau kuriasi kiti sodininkai nuo tos puses kur vejas dazniausiai kosia.Dziaugiuosi,kad siai dienai nera siltnamis dar pastatytas,nes pas mus uraganas Doris,jau antra para baisinis vejas,lietus.Butu nemigo naktys.
Atsakyti
Liuks, Lurty. Tu mus konsultuosi gėlių auginimo klausimais. yahoo.gif
Tos dracenos pas mus kambarinės gėlės, reikėtų paieškoti gėlių bazėse. Gal Meri matė, ji ten dažnai prasiseka.
Buvau mieste, šiaip taip nuriedėjau į šonus slysčiodama. Snigo ir šalo, paskui lyg ir atšilo. Važinėja visos mašinos lyg Kalėdų senelio Automobiliai. tongue.gif
Pridaviau į Registrų centrą savo statybas. Ryt pagamins popierių. O tai jau paskutinės dienos kapsi.
Prisipirkau mandarinų, dideli, bet rūgstoki. Po antibiotikų kurso kažkoks kartumas burnoje. Niekas nepratraukia. Dabar MB ir vaikai abudu krenkši su gerklėmis. Nesuprantu, iš kur aš tą bacilą čia visiems užnešiau.

Savaitgalį užsisakysiu dar pomidorų, dar gėlikių. Kitą savaitę jau kai ką iš gėlių sėsiu. Nesugalvoju ką iš vienmečių įspūdingo pasisėti, šalavijai metai iš metų nusibodo. Gal ricinmedžius antrame plane pramaišiui su jurginais aukštais ? O priekyje tuos svyrančius burnočius, zinijas ir rožūnes ? Ką dar galite siūlyti , kad derėtų prie ryškiai geltono namo?
Atsakyti