Labas rytas.
Dar kelios tokios naktys ir važiuoju į psichiatrinę ligoninę. Taip gerai užmigau be vaistų.Trečia valandą nakties,prasidėjo morcius.Bet toks žviegimas kačių,gal kokiai kailį dyrė? Galvoju,kad kas vandeniu perpiltų.Bet gi sėdi pagal garsą po balkonu.Aplink 5 namai,o vidury-koncertas. Atvažiavo taksas,išlipo žmonės galvoju gal išbaidys,nė velnio,toliau žviegiame. Kaimynę,tai kelis kartus priplojau mintyse už šėrimą po balkonu.Daro guolius,neša maistą,tuoj pasipils kačiukų. Namie negali laikyti,du šunys,vienas kovinis. Kažkuriais metais ji buvo namo pirmininkė,tai norėjo iš mūsų surinktų pinigų 20 butų namo remontui sterilizuoti rajono kates.Ačiū dievui kažkas surinko visas kates,dabar atsirado nauja juoda katė,tuoj vėl bus pulkas.
Na ką ketvirtą gėriau pusę tabletės,nes nebuvo šansų užmigti.
OI IK didelės investicijos į ją.
Auda,žinok taip įdomiai duoda pinigus,net nežinau.MB buvo paruošęs 350 gydytojui,taip ir nepadavė,anestezologui-50.Paskui išklausinėjo kitų gydytojui davė -50,anestezologui-20.
Aš irgi niekada niekam nenešiau, bet kai ligoninėje atsidūrė sesuo, kažkaip kitaip pradedi galvoti, bet ji pati ir susitvarkė viską. Operavo 4-5 val, labai rimta operacija.... Kol kas viskas gerai, laukia tyrimų sakymų.
Kas dėl kiniečių viruso tai MB internete skaitė vieno žmogiuko išvadas, kad kol kas serga mongolidų rasės žmonės, tai mūms kaip ir nieko turėtų būti, bet va rusams kas kita, jų kraujyje daug mongolidų rasės kraujo.
Ingrida įsigykite krosnelę. mes turime vienybės krosnelę, du aukštus apšildo, be jokių radiatorių, tik ortakis į antrą aukštą ir atdaros durys. Pečiukas ne rūsyje o pirmam aukšte, tai ir kavos užsikaičiu ir kokį svietą kepiniams sušildau... labai patenkinta
O aš šiandien dirbau irgi per liūtį.Vaikams sakau už dyką "Impulse" su nauda pasportavau.Jie manęs nesupranta,man gaila laiko Impulse.O čia grynas oras,galvą už dyką išskalbė.Sunešiojau mėšlą į du šiltnamius,išbaidžiau kirstukus iš miego,prinešiau vandens kibirais į du šiltnamius.Uch,kad padirbėjau.
Vakar Lidle nusipirkau kelis dryžuotus Marmane ,saldžius pomidorus.Mano galva,paragavus,tai jie nesunokę dar?Marmande paparastai būna rudoni,o čia dryžuoti-žali. Padėjau p[anokti dar.Jei patiks paiimsiu sėklų kelias pabandymui.
Labas rytas,
ateinu pasidalint patirtimi,kaip as kepu kiaulienos baikonus vadinamus cia,kad butu gruzdus.kai dirbau viesbutyje,maciau,kaip jie dare.Yra silikonines groteles,uzdeda ant dideles lekstes jas,sukloja beikona ant ju ir i mikrobange 6-6,5 minutes.Riebas subega apacion i lekste ,o beikonas isdziusta ir pagruzda.As tu groteliu neturiu,tai turiu didele lekste,imu tris rieses ir pakloju jas ant lekstes krastu taip,kad neislystu uz lekstes i isore,nes lydantis lasiniui ,varves taukai i mikrobange.Tada statau ant 6,5 minutes,Taukai tirpsta,bega i lekstes viduri,o krastuose esantis beikonas dziovinasi arba skrudinasi.Buna traskus,kvapnus,skanus.
O jei aprat angliskus pusrycius,tai pas juos pietu nera. Yra tik lanchas,o tai persikandimas,ir dinner - vakariene.Todel tokie pusryciai,kuriu sudetyje labai graziai balansuojasi baltymai riebalai ir angliavandeniai(ju cia labai mazai),buna labai sotus ilgam.Po to vidurdieni perkanga kokiu traskuciu,o vakare varo namo valgyt musu vadinamus pietus.Siaip esu valgius tuos pusrycius,tai man daug perdaug,puse english breackfast irgi nesuvalgau.Geriausias man variantas is ju,kiausinis ,3 rieses beikono,puse avokado,ir salotu kruva.
Pas mus lyja,vejas,nosies neina iskist laukan.Tokios slapios ziemos ir siltos 12-13,neatsimenu per cia esancius 18 metu.
O man iš ryto jokių pusryčių gali nebūti. Užtenka kavos kokią 11 val.
Šilta, tik vėjas kaip pasiutęs. Antra diena vyrai bando paleisti valymo įrenginį. Kažkur užsikimšo, nebėga švarus vanduo į nuleidimo šulinėlį. Ar tik nereikės atsikasti. Supartalins kiemą. Kad ir užstumdys, vis tiek , kol žemė suslūgs.
Iš vienos pusės - labai smagu gyventi ne bendrabutyje. Bet iš kitos - vienos išlaidos. Šiemet prakiuro didysis boileris , nusipirkome. Naujas valymo įrenginio variklis ( nors gal nereikėjo) . Nesvarbu, už jokius pinigus neičiau į daugiabutį.
Atšildžiau šaldytų serbentų, reikės '5 min" vyniotinį prakepti. Žiūriu, labai daug atsargų dar turiu. Ir mėsos, ir žuvies, ir dešrų. O jau uogų - tikrai nesuvalgysime. Kas eina nerealiais tempais - tai marinuoti agurkai ir marinuotos paprikos.
prikirtau keptu stintu, pilvui dziaugsmas. Visi trys katinai aptupe mane buvo, nes po viena liekana as jiems duodu.
Ingrida tavo nervai ir miegas issibalansave. Manes katinu koncertai nenervina, bet labai nervina zmones, kurie atsikrato gyvunais.
Labai sudomino tas pecius, o ten orkaite yra? Mano staciamalky viena plyta ikrito i vidu. Bet nieko, as labai atsargiai kurenu.
Jums gal keista, kai as i savo Kupiskio nama be patogumu vaziuoju, nors Panevezy turiu viska. Bet man ten tokia ramybe. Nors pats miesto centras, namas toliau nuo gatves. Durys diena niekada nerakinamos, nors as siltnamy, net i parduotuve eidama dazniausiai tik duris uzdarau.
Labas rytas.
Vėl katinų koncertas davė pamiegoti tris valanadas tik. Ačiū dievui kažkas išbaidė matyt?Bet man ne geriau nebe užmigau nuo dviejų.Ir vaistai pasirodo pasibaigę prie mano lovos nebe norėjau eiti pas mb į kambarį ieškoti tabletės.Tai taip ir prasivarčiau,išleidau visus kaimynus į pirmą pamainą ,viskas girdisi,negaliu miegoti prie uždaryto lango,o kai atviras girdisi net kai žmonės eina lauke ir kalbasi. Kai įmingi tai nesigirdi.
Įdomu dukra kitame kambaryje girdėjo katinus,matysime?
Sapniuk,tavo namas šalia tokios judrios gatvės,iš viso negalėčiau gyventi,dar sankryža. Aš naktį net klausiau aplinkelio,mašinos girdėjosi,nors kur kelias toliausiai.
Ingrida, taip mano butas name prie judrios sankryzos. Kai gryzau ilgai negaledavau uzmigt, dabar jau ipratau. yra kambarys i kiemo puse, bet ten sofa kieta.
Ingrida,kaip mano antra puse.Mes gyvenam miesto centre,ir salia kito buto langu yra ziedukas,kur susikerta 4 keliai.,tai ,asinu strautas nutyla po 3 nakties ir prasideda 5.Dvi valandos tik tylos,bet man smagu.As neuzmiegu mirtinoj tyloj,man baisu tada,kad gasl as mirus.Kai miestas atbunda ir girdisi masinu surmulys,zmoniu zingsniai,man taip malonu tai girdet,kaip lopsine,ir as uzmiegu tada.MB nervuojasui,jam triuksmas girdisi kvadratu.Kates manes neveikia.Veikia nepazystami garsai.
O siaip prie migdomuju labai priprantama ir tada be ju ir m,iegas buna pavirsutinis,o su jais po pabudimo sunku uzmigt,organizmas ipranta,kai akys atdaros,kad gaus smugi miegui.Taip,kad atsisakyk tu vaistu,o nepamiegojimas nieko baisaus,gi ne kalnus verciam.As bunu kartais,kad pamiegu 3-4 val ir man gana.Diena nejauciu kad truktu to miego.
Bet mes visi skirtingi.
Ingrida stok į kokią nors mokslo įstaigą, niekas taip nemigdo kaip vadovėlis. O jei rimtai tai tavo diena gal labai įtempta būna, kad negali užmigti?