Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

QUOTE(IngridaB @ 2020 01 28, 17:16)
Meri,sveika sugrįžųsi.
Šiandien karpaiu remontantines avietes,jau sprogsta lapeliai.O karpydavau kovo mėnesį. mirksiukas.gif

Labas rytas,

atslenku as irgi,pasidalint gerkles virusu,nes per sunku vienai kovot su juo biggrin.gif biggrin.gif
Ingridel,man brolis liepe nukarpyt remontantines rudeni,atsieit duot kerui pailset per ziema,o uogos buna ant isleistu nauju atzalu is kero.Kadangi pas mus nera ryskaus perejimo is rudens i ziema,tai as vis gruodi stengiuosi nukarpyt.O kaip istikruju reikia?
Liniuxx,as ir dziaugiuos del tavo karvytes gerejimo,kad ir menko.
Visoms kitoms,sekmes visur,nesirkit.Gal greit teks gyvent Lietuvoj,nes sianakt pagaliau ivyks BREXIT.Metus bus ramu,o paskui bus matyt.Nors turiu statusa ,kuris buvo numatytas sutartyje,bet,kai jie isstos,jauciu ir ta sutartis bus dzin.
Atsakyti
Labas

Luety, nebijok 4u.gif Pas mus pasalpiniai net nemirsta is bado, o tu motera veikli, neprapultum. Tik dejuot ir skustis labai negstam...

IK gal dar is zygdarbiu ir nuotykiu negrizo. ax.gif
Atsakyti
Luety daug kas kerpa avietes rudenį.Bet kažkada Amšiejus patarė kirpti pavasarį.Kadangi rudenį būna man miškai,jau keli metai kerpu pavasarį.Pas jus,kai nebūna žiemų,tai net nežinau. ax.gif
Oi Luety,tu gi gauni anglišką pensiją,tikrai neprapusi LT.Bet netikiu,kad kas pasikeis. ax.gif Sūnus su marčia ramūs kol kas.Turi savo įmones,moka mokeščius,tai man atrodo UK naudingi jie. mirksiukas.gif Siūlė jam darbų kitose šalyse,bet jie laikosi UK. ax.gif
Atsakyti
Avietes visa laika nukerpu po paskutinio uogų nuskynimo :0

Sveikos smile.gif

Ar tikit kad tas virusas mus atakuos? mirksiukas.gif
Atsakyti
cia tas pats kad klausti Jurginelio ar ji issives savo sldes po sniega pasvaiksciot siemets ax.gif

bus arba ne
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2020 01 31, 09:49)

Tikiuosi IK ne miegoti nuėjai? mirksiukas.gif

deja, deja...Metai savo daro, iki žygdarbių nebepakylu . blush2.gif

O remontantines karpyti kai uogos baigiasi .
Galvoju nesugalvoju kuo čia rytoj užsiimti
Atsakyti
O tai kaip pas mus būna,atšąla,jau galvoji viskas baigiasi uogos.O paskui bac ir vėl dera? mirksiukas.gif

Kelias valandas gliaudžiau lazdyno riešutus,gal pusę kibiro išgiaudžiau. bigsmile.gif Primušiau net mozolį su gliaudikle-velniu(dar senelio a.a. padirbtu).Liko dar tikrai nemažas kibiras.Kitais metais kažin ar bus riešutų,žydi dabar žirgynai,kaip dės šaltis......................... bigsmile.gif bigsmile.gif Jau tokie nedideli riešutai miško,sodybos buvo dideli naminiai,seniai išgliaudyti. ax.gif
Aš tai rytoj susigalvojau į šiltnamius prinešti vandens,reikia bačkas patuštinti,šalčiai ateina.Einu Beatos žiūrėti. mirksiukas.gif
Bandymą darau.Lobelijas pasėjau.Labai mano klientėms patiko tos gėlės,tai noriu kad nors kiek motinos dienai pražystų. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 31 sausio 2020 - 19:33
labas 4u.gif

galvojau, ateisiu, apie IK nuotykius paskaitysiu, o čia-miegot nuėjo, nu rolleyes.gif biggrin.gif

oi mano slidės verkia rūsy stovėdamos, laukiu sniego, vis dar laukiu ax.gif kailiniai spintoj džiūsta....

apie virusą, norėčiau,kad anas mūsų nepasiektų, savų visokių brudų turim, kam mums tie importavi.....
o jei rimtai, tai vaistinės Vilniuj neturi kaukių, internetas irgi tyli....

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Na bet ir darbo su tais riešutais?Kaip pagalvoji,nuėjai į parduotuvę ir nusipirkai.Bet guodžiuosi,kad čia nepurkšti nei kuo natūralūs.O taip pamėgau riešutus,turiu namie vos ne visų rūšių,dedu visur ir į salotas ir į silkę ir į kepinius. ax.gif ax.gif
Vakar mb buvo pas šeimos gydytoją,įsivaizduojate nebe rašo jokių migdomųjų,apie leksotonilį nebe kalbu,bet yra kitokių.Praeitą kartą išrašė,visai gerai veikia. ax.gif Dabar jei nori vaistų,eik pas psichiatrą.Nepykstu,rteisybė,bet katais taip nesimiega. ax.gif Kažkokio pakaitalo pavadinimą užrašė ant lapuko,bandysime nusipirkti.Vakar išgėriau taurę raudono vyno prieš miegą,galvojau suveiks kaip migdomieji,kas valandą nubudinėjau. blink.gif blink.gif
Atsakyti
Yra rusų vaistinėse kitokių migdomų, nereikia jokių receptų. Man taip pat labai tiko leksotanilis, nemygdė nuo jo ir gerai jausdavausi, daug darbų nuveikdavau.
Rašau be akinių, vos matau.
Atvariau visą mėnesį, vakar kasą pridaviau ir a.d. Užsidarė konkurentų kioskai, tai darbo padvigubėjo, nėra kada megzti. Ryt narpliosiu megztinį toliau, o tai tuoj vasaros sulauks nebaigtas.
Vargsta streptokarpai, bandysiu persodinti pagal Namie ir sode žurnalą. Buvo geras straipsnis. Pirkau specialią žemę,
Nesitiki, kad bus tie šalčiai smile.gif
Atsakyti
Jurginėli, jeigu gera kompanija - gal būtų tų žygdarbių. biggrin.gif

Šiandien orelio bjaurumas - visą dieną beveik sėdžiu prie buhalterijos. Nuvariau su sūneliu pasitvarkyti, reikėjo tokius šiaudus suvežti , tai sulijo kiaurai.
Ingrida, kas čia per nevalgomi pusryčiai. Oi , ne veltui išėjo anglai iš ES. Jie net pavalgyti žmoniškai nemoka. Kiaušienė su pupelėmis ir dešrele? Fuuuuuuuuuuu.
Atsakyti
IK ,tikri angliški pusryčiai.Kaip jiems išeina kiaulienos skūreles iškepti,kad nesudegtų,o gruzdėtų tarp dntų.Žiūriu paprastomis dienomis kulinarijos laidą iš Australijos,tai ten tokią kiaulieną rodo,kaip skaniai iškepa. bigsmile.gif bigsmile.gif
O aš šiandien dirbau irgi per liūtį.Vaikams sakau už dyką "Impulse" su nauda pasportavau.Jie manęs nesupranta,man gaila laiko Impulse.O čia grynas oras,galvą už dyką išskalbė.Sunešiojau mėšlą į du šiltnamius,išbaidžiau kirstukus iš miego,prinešiau vandens kibirais į du šiltnamius.Uch,kad padirbėjau. mirksiukas.gif
Vakar Lidle nusipirkau kelis dryžuotus Marmane ,saldžius pomidorus.Mano galva,paragavus,tai jie nesunokę dar?Marmande paparastai būna rudoni,o čia dryžuoti-žali. bigsmile.gif bigsmile.gif Padėjau p[anokti dar.Jei patiks paiimsiu sėklų kelias pabandymui. bigsmile.gif
Atsakyti