Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Lyžuka, tai aš tavo draugė į lenkus belstis.
Na, negerai augalams taip anksti pabusti. Juk dar visas vasaris miegoti skirta.
Kažkaip netraukia į kiemą ko nors daryti. Drėgna, vėsoka, saulės nebebėra.
Geriau pro langą žiūrėti.
Atsakyti
Gerai IK, aš ir šiaip nenoriu skubintis, nes paskui anksti atsiuncia nera kur laikyt, nors pagal dabartinius orus sodink kad ir šiandien biggrin.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Lyja......... ax.gif
Atsakyti

Sveikutės, vakar miške slankiojau žibutę žydinčią mačiau. Na pagal šiuolaikines tradicijas turėčiau rėkti ŽIBUTĖS PRAŽYDO, bet aš tik pasigrožėjau ir su vyru nutarėm vis dėlto teisybė tos mūsų pasakos :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Auda: 29 sausio 2020 - 09:29
Labas

atejau isbart Ingridos biggrin.gif Jei gerai pamenu, tai tavo marti prie meno, na cia ta geraja prasme. Tai jos puosybos elementai gali labai prasilenkti su tavo isivaizdavimu. Ar ji tokia nuolanki, kad viskas tiks, ka anytele sugalvos ir padarys blink.gif Man tokia saviveikla netiktu.

Baigiau visas proceduras reabilitacijoj. Masazuotoja sake, kad pagerejimas ateina po mazdaug 10 dienu. Gyvenu laukime.

Bais i anglu klb. mokymasi inikus. Nors....nieko nemoku.
Atsakyti
Sapniuk,marti-stilistė Amerikoje.Rai neaišku ar grįš?Kita marti prie fotografijos specė,nors irgi baigųsi dailės mokyklą.Na jau puokščių gaminti marčios tikrai nemoka. mirksiukas.gif
Auda,žinok taip įdomiai duoda pinigus,net nežinau.MB buvo paruošęs 350 gydytojui,taip ir nepadavė,anestezologui-50.Paskui išklausinėjo kitų gydytojui davė -50,anestezologui-20.Na žinokite ką tiek duoti,tai jau geriau nieko.Man čia kaip prie bažnyčios. biggrin.gif biggrin.gif
Man,kai tvarkė moteriškas ligas,tikėjosi tikrai gauti.Mano plepumas turbūt užliūliavo.Vedėjas pasiguldė pas save į palatą,du gydytojai operavo,anestezologas kalbėjo,prieš operaciją,va imu pensininkų storą adatą į stuburą leisti,na ir gerai man bus ta adata. biggrin.gif biggrin.gif Ir išoperavo,išeidama gėlių puokštę nunešiau pagrindiniam gydytojui.O kitos visos aplinkui davė,na ir kas? ax.gif
MB sakė nieko nedaviau,bet lakstė visi aplinkui puikiai.Reanimacijoje iš viso super,net slaugė atneša tuoj pat jei paprašai,pvz. gerti.Kad dabar sako jau tampa atgyvena voko davimui. mirksiukas.gif
Atsakyti
https://www.lamaista...kQAxktELQySJemY
Kažko norisi greitai ir skaniai. mirksiukas.gif
Sapniuk.pagarba anglų kalbos mokslams.Aš niekaip neprisiverčiu kompaktui įsijungti.Ten gi krūva pratimų.O visi rašo angliškai vaikai.bandau pagauti esmę,jei ne jungiu transleitą. mirksiukas.gif
Atsakyti

Labas rytas.
Visai skanūs ir greiti suasainiukai prie arbatos gavosi.Pirksiu šiandien dar riešutų sviesto ir žemės riešutų.Vakar graikiškų sudėjau vietoje žemės. mirksiukas.gif
Čiurliai taiso lizdus po langais,ruošiasi kiaušinių dėjimui. bigsmile.gif
Atsakyti
Ingrida, niekada nesu niekam nieko nešusi. Na, išskyrus gėles ir kelis daigus į NMA. Gydo puikiai. Kai kokiose komentaruose paskaitau, kad pvz projektą gauti reikia kyšių, tai net susijuokiu. Pirmiausia reikia protingai surašyti.
Net neįsivaizduoju, kaip jaustis gydytojui, kai jam kažkokius arbatpinigius kaišioja. Lyg kokį kuiną rykšte raginti. Jis gi profesionalas, ilgai mokėsi, stažavosi. Ir gerų gydytojų darbas visai normaliai apmokamas.

nenervuok čia su tais sausainiais. vienas dalykas - bandau į tą pusę nežiūrėti. O šiaip riešutų sviestas nereali šlykštynė.
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2020 01 30, 10:51)
nenervuok čia su tais sausainiais. vienas dalykas - bandau į tą pusę nežiūrėti. O šiaip riešutų sviestas nereali šlykštynė.

Pritariu,kad sviestas šlykštus.Sūnus buvo parvežęs,tai tik mb valgė.Tai suėjo puikiai į sausainius.Šiandien pirkau pati,vėl kepsiu,nes vakar viena skarda suėjo su arbata puikiai. mirksiukas.gif
Oras nuostabus,tik sula nebėga,užvakar buvo šalčiau tai lašėjo. bigsmile.gif Šilauoges apgenėjo stirnos,dar vis nebaigiu karpyti aviečių. blink.gif
Atsakyti
Buvo draugai. Susileidome du butelaičius šampano. Tai daba lengvoje komoje. Visi geri ir gražūs.
Net nežinau, ant ko daugiau traukia : ant miego ar ant žygdarbių. wub.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Tikiuosi IK ne miegoti nuėjai? mirksiukas.gif
Atsakyti