Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Tai čia tas kur pražiopsojo karvės ligą? Smagu girdėti, kad jau po truputį matosi pagerėjimas, vėliau gal pradės greičiau atsistatyti. Pasėjau, nes nėra ką veikti, tai išsidirbinėju.

Atsakyti
Tas pats, jis paskirtas mums tyrimus daryt, kai reikia, gyvulius priregistruot, išregistruot. Veršelį pardaviau, reikėjo išregistruot, tai buvo atvažiavęs.
Tokie laikai, kad veršelį parduodi, gauni 60 eu, o pieno sugirdyta už 100. Su mėsiniais ne į minusą, o čia pieninė telyčiukė. Gundėmės augint pasilikt, bet neverta. Tai va, toks biznis.
Atsakyti
Liniukai, pagaliau geros naujienos pas tave. 4u.gif

Ingrida, žinant tavo būdą, jau dabar pradėsi psichuoti dėl vestuvių. Tik nepradėk kepti grybukų. biggrin.gif

Lyžuka, jau šiandien norėjau tau skambinti. Neramu buvo, kur dingusi.

Meri, ir tu atsiliepk. Nors pieno puta... bigsmile.gif

Lyžuka, ar užsisakinėsi iš šitų lenkų ką nors. FB renka užsakymą, tai nė nežinau, ten jungtis ar prie tavo kompanijos.
https://sklep.cebulekwiatowe.pl/
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2020 01 27, 21:29)
Liniukai, pagaliau geros naujienos pas tave. 4u.gif

Ingrida, žinant tavo būdą, jau dabar pradėsi psichuoti dėl vestuvių. Tik nepradėk kepti grybukų. biggrin.gif

https://sklep.cebulekwiatowe.pl/

Ik,tu gal aiškiariagė?Aš jau puokštes ant stalų darau,dekoruoju saldumynų stalus. biggrin.gif biggrin.gif

Girdėjote apie krepšininką žūvųsį,visas pasaulis klega.Kaip tik Los Angele.Buso rūkas malūnsparnis trenkėsi į kalną,mažasis kaip tik skrenda su marčia į Meksiką iš Los Angelo.MB ramina lėktuvai tikrai nekils per rūką. bigsmile.gif bigsmile.gif Geriau jie man iš anksto nesakytų. rolleyes.gif unsure.gif
Auda,aš kasdien save stabdau pasisėti bent kelis agurkus į šiltnamį,nes pavasarį turgus jau prekiauja daigais su agurkiukais.Na sulauksiu vasario 1 tikrai bandysiu. mirksiukas.gif
IK,kaip tavo kelias?
Žiūriu šone reklama maudimkė,dar skaitosi tokia kaina,kai lygiai tokią pat aliexpres prekiauja žyyyyyymiai mažesne kaina.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 27 sausio 2020 - 21:47
O gal kas siunčiatės pomidorus iš slaviškų šalių? Tokius gražius mačiau vaizdely ir nors turiu iš Atės gyvą velnią gerų pomidorų, bet po daigelį ir tų pasisodinčiau. Jei gerai nugirdau pavadinimus, tai La mur, Kraski, Vera, Liuba, Vaše blagorodije. Čia mažiukai, bet kokie augalai, kaip pomidorais aplipę blink.gif
Atsakyti
labas 4u.gif

Liniuk, smagu, kad karvutė taisos biggrin.gif

Lyžuka, jei užsakinėsi, sakyk, poros bijūnų noriu mirksiukas.gif

vistik buvau šviesų festivalyje, tačiau tik ke mirksiukas.gif lios instaliacijos paliko įspūdį, kitos šiaip sau. o geriausia buvo, kai ėjom į prezidentūros kiemą, turėjom praeit pro apsaugos dėžę, nekuriuos ir cypiančiom lazdom tikrino blink.gif
jei įrengs fontanus ten, tai bendras išlaikymas su apsauga kainuos milžiniškus pinigus,kuriuos išleisti galima būtų ir prasmingiau rolleyes.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Liniukai, tu pirma pasiieškok sėklų Mydobro.com. Jie kaip ir vietiniai, rusiškomis iš Vilniaus prekiauja. Atsiunčia paštu, o tu tik bankinį pavedimą jiems padarai.
https://www.mydobro....Š°Š³%...B0ты/

Jurginėli, mes toli nuo dievo, po prezidentų kiemą nešliaužiojam, tai mums nebaisūs jokie detektoriai.

Kelio jau nebeskauda, bet kumpiai kenčia kasdieną. Labai jau skaudantys vaistukai.

Ingrida, taip ir nujaučiau. Paskui turėsi rietis su jaunavedžiais dėl tų puošmenų. Gal jie kitaip įsivaizdavo. ax.gif Šiaip liepk su vestuvėmis ir krikštynas padaryti. Kas per karta užaugo : per darbus ir karjeras esminį instinktą pamiršo blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iš Kaimo: 28 sausio 2020 - 17:41
QUOTE(Iš Kaimo @ 2020 01 28, 17:39)
Liniukai, tu pirma pasiieškok sėklų Mydobro.com. Jie kaip ir vietiniai, rusiškomis iš Vilniaus prekiauja. Atsiunčia paštu, o tu tik bankinį pavedimą jiems padarai.
https://www.mydobro....Š°Š³%...B0ты/

Jurginėli, mes toli nuo dievo, po prezidentų kiemą nešliaužiojam, tai mums nebaisūs jokie detektoriai.

Kelio jau nebeskauda, bet kumpiai kenčia kasdieną. Labai jau skaudantys vaistukai.

Ingrida, taip ir nujaučiau. Paskui turėsi rietis su jaunavedžiais dėl tų puošmenų. Gal jie kitaip įsivaizdavo. ax.gif Šiaip liepk su vestuvėmis ir krikštynas padaryti. Kas per karta užaugo : per darbus ir karjeras esminį instinktą pamiršo  blink.gif

Labas, mergaitės.
Na kaip man patinka konkrteūs žmonės wub.gif ax.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ate42: 28 sausio 2020 - 18:36
Vis paskaitinėju prognozes, tai bus ar nebus ta žiema? O gal taip ir praslysim be didelių šalčių ar sniego unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Merii @ 2020 01 28, 19:03)
Vis paskaitinėju prognozes, tai bus ar nebus ta žiema? O gal taip ir praslysim be didelių šalčių ar sniego  unsure.gif

Meri,sveika sugrįžųsi.
Šiandien karpaiu remontantines avietes,jau sprogsta lapeliai.O karpydavau kovo mėnesį. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2020 01 28, 20:16)
Meri,sveika sugrįžųsi.
Šiandien karpaiu remontantines avietes,jau sprogsta lapeliai.O karpydavau kovo mėnesį. mirksiukas.gif

Sveikos

Uzsakinesiu, kaip gi aš be jų biggrin.gif

Vis to laiko trūksta man jau paroje

Kas ką norit siuskit ar per fb, ar čia ar el paštu žodžiu visais frontais... Bet aš neskubu be kovo pradžios tikrai ne Uzsakinesiu o dabar dar aplamai tikiuosi kad papildys jie...
Atsakyti