Matai kaip, pas mus dėl protarpinio badavimo mane MB palaiko. Kai išeinu su šuniu vakare tai tada vakarienę vienas kemšą, kad aš nematyčiau ir nesusigundyčiau. Bet PB geriau veikia pavasarį, tada dar darbai laukuose prasideda, mažiau norisi valgyti
QUOTE(Auda @ 2020 01 26, 09:38)
<p>Matai kaip, pas mus dėl protarpinio badavimo mane MB palaiko. Kai išeinu su šuniu vakare tai tada vakarienę vienas kemšą, kad aš nematyčiau ir nesusigundyčiau. Bet PB geriau veikia pavasarį, tada dar darbai laukuose prasideda, mažiau norisi valgyti </p>
Man tai geriausiai veikia,vasarą.Kai išeinu į mišką visai dienai,pamirštu apie maistą.Tada geriausiai krenta kg.
Pavasarį, kai išeinu gėlynų tvarkyti , akmenis tampyti, kartu pasiėmusi PB, tai per porą mėnesių -10 kg. Rudenį sugrįžtu prie kompo ir ėdimo, PB nesugeba įveikti kiekio ir vėl svoris į viršų.
Ingrida, tai pridarysi skanumynu ir badausi? Man cia gautusi ne badavimas o mozachizmas
Vakar buvau labai issigandusi del savo sveikatos. Reikejo nuo virtuves lubu tokias atplaisas pavalyt su sepeciu uzvertus galva. Pasidare taip bloga, kojos tirtet pradejo, prakaitas ispyle, akys tavaruoja. Sienu isitverdama lovon nuslinkau, saltis purtyt pradejo....kelias valandas isgulejau. Siandien lyg normaliai.
Labas
Vakar buvau labai issigandusi del savo sveikatos. Reikejo nuo virtuves lubu tokias atplaisas pavalyt su sepeciu uzvertus galva. Pasidare taip bloga, kojos tirtet pradejo, prakaitas ispyle, akys tavaruoja. Sienu isitverdama lovon nuslinkau, saltis purtyt pradejo....kelias valandas isgulejau. Siandien lyg normaliai.
Labas
Sapniuk,spaudimo nematavai? Panašu į karujospūdį pašokųsį?
Gera diena grožio procedūras pasidariau,kaukė ant plaukų,ant veido.Skanumynai iškeliauja į sostinę.Mažosios draugė parveš.Jei neišsigąs tašių?Gi primezgiau pagalvyčių tai viską sukroviau.Na už nuvežimą irgi sudėjau tašikę(nes kaip ir neturi mamos,tai man visada širdį suspaudžia) Ir bijau pirmą nunešiu tašes,tada paklausiu ar nepaiimtų dar vazonų su svogūnų laiškais,vieną jai kitą-dukrai.Galės išrauti paskui ir pasisodinti naujų.Gi jaunimas-tai ne mes.
Liepiau orchidėjas persodinti,paaiškinau kaip.Jaučiu man pačiai reiks važiuoti.
Ate,kaip gyveni???????
Gera diena grožio procedūras pasidariau,kaukė ant plaukų,ant veido.Skanumynai iškeliauja į sostinę.Mažosios draugė parveš.Jei neišsigąs tašių?Gi primezgiau pagalvyčių tai viską sukroviau.Na už nuvežimą irgi sudėjau tašikę(nes kaip ir neturi mamos,tai man visada širdį suspaudžia) Ir bijau pirmą nunešiu tašes,tada paklausiu ar nepaiimtų dar vazonų su svogūnų laiškais,vieną jai kitą-dukrai.Galės išrauti paskui ir pasisodinti naujų.Gi jaunimas-tai ne mes.
Liepiau orchidėjas persodinti,paaiškinau kaip.Jaučiu man pačiai reiks važiuoti.
Ate,kaip gyveni???????
gal ir spaudimas, bet is to siaubo primirsau, kad matuoklis ant lovos krasto padetas
Sapniau, kažkas bus kraujotaka. Reikėjo bent kaimynei paskambinti.
Ingrida, tu savo stiliuje. Gerai , kad pusės daržo merginai nesudėjai.
Ingrida, tu savo stiliuje. Gerai , kad pusės daržo merginai nesudėjai.
IK, galvoju dabar kokiai kaimynei Tai vyras namie buvo, vietoj.
Labas rytas.
Pradėsiu keliones pas stomatologą.
Sugalvojo dičkis su marčia švęsti dešimtmetį vestuvių toje pačioje sodyboje,kviesti tuos pačius svečius.Marati dar atsiklausė ar tebėra pas mus jos suknelė vestuvinė.Kabo,jau kaip pakabino,taip ir saugau. Bet kainos sodybos ,kai mes nešvenčiame labai.IK netoli tavęs,pas Rapolą. Tai va rugpjūtį turėsiu ką veikti.
Sveikos kas sveikos
Aš tai nelabai vis iš visokių virusų atakų neišeinu
Mačiau fb nuotrauka įkelta kad jau žmogelis daržą susikases o kita girias kiek jau visko prisejus, pasipelnys šiemet neblogai seklu pardavejai iš tokiu
beje neiprastai anksti jau lenkai siuntineja ala naujus katalogus ...matyt visiems tas pavasaris kvepia, šiaip juokas juokais jei dirva apsausės vasarį žolę reiks pjauti...
Tai tiek žinių iš mano fronto
Aš tai nelabai vis iš visokių virusų atakų neišeinu
Mačiau fb nuotrauka įkelta kad jau žmogelis daržą susikases o kita girias kiek jau visko prisejus, pasipelnys šiemet neblogai seklu pardavejai iš tokiu
beje neiprastai anksti jau lenkai siuntineja ala naujus katalogus ...matyt visiems tas pavasaris kvepia, šiaip juokas juokais jei dirva apsausės vasarį žolę reiks pjauti...
Tai tiek žinių iš mano fronto
Aš irgi neiškenčiau svogūnėlių pasisėjau į dėžutę, gal sudigs. Kai buvau maža mano mama pirkdavo svogūnų daigiukus ir sodindavo, sakau ir man reikia pabandyti, kažkada bandžiau baltų didelių svogūnų pasisėti ir pikuoti, pasiteisino, gal ir šiemet pasiseks
Auda, bet tai dar labai anksti sėti svogūnų sėklas, juk vistiek kovo mėnesį negalės į dirvą sodinti. Pas mane šiltnamy salotų pridygę, buvo kelios likę prinokę, tai pačios prisisėjo.
Atrodo, jau karvė taisosi, tikim, kad bus gerai. Trečiadienį ištrauksiu siūlus. Šiandien buvo veterinorius, tai net nepaklausė, kaip. Gal ir gerai, nes būčiau ką nors nemandagiai pašovusi
Atrodo, jau karvė taisosi, tikim, kad bus gerai. Trečiadienį ištrauksiu siūlus. Šiandien buvo veterinorius, tai net nepaklausė, kaip. Gal ir gerai, nes būčiau ką nors nemandagiai pašovusi