Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

QUOTE(sapniukass @ 2020 01 23, 11:20)
jau sarasa dalyviu pradesiu rasyt biggrin.gif Klaidzios mano pelkes, kaip is seno filmo ,,o ausros cia tykios" ax.gif

Prašau mane įrašyti. 4u.gif 4u.gif
O spanguoles tebe renka žmonės vis.Turguje rodė pas mus moteris prekiavo sausio mėnesį surinktomis. ax.gif Va tik neįsivaizduoju kuo apsiauna,nes guminiai tai trauktų šaltį? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 23 sausio 2020 - 11:49
QUOTE(Auda @ 2020 01 23, 12:11)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="sapniukass" data-cid="72591166" data-time="1579765262"><div><p>Vakar pas notare uz duru pradedejau 40 minuciu, bet gavau nuosavybes dakumentus. Suplojau pusantro simto. Dabar pelke su visom gyvatem mano.
</p></div></blockquote><p>Valio bus kas rengia forumo dalyvėm pelkių dienas. Kaip tik vasario 2 d pasaulinė pelkių diena smile.gif</p>

tomato.gif doh.gif lotuliukas.gif Na ir parašei. Pats laikas po pelkes valkiotis. biggrin.gif Tokiam laike gali nugrimzti ir kauleliai mumifikuosis. biggrin.gif

Įtariu, kad jaunystėje uogavau Sapniuko pelkėje. Sulijo užėjęs lietus. Daugiau ten nosies nekišu.

Nežinau ką su kelio sąnariu daryti. Kuo toliau tuo labiau skauda, tinimas didėja. O mano daktaro parašyti vaistai neveikia. Susigalvojo mat, kad nuo stuburo. O pati galiu cm atstumu parodyti, kad konkrečiai kažkokią sausgyslę skauda. Registruosiuosi už pinigus į konsultacinę. Ir dukrą reikės ten be siuntimo registruoti.
Vakar nuėjo pas tą diedą, peršvietė ir pareiškė , kad kaule uždegimas. Jai gi po avarijos ten operuota. Išrašė homeopatinio tepalo. doh.gif Atseit, jeigu kaulas pradės gęsti, tada kažką darysime. Trūksta žodžių...
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
IK,papasakojau mb apie tavo kelią.Sako ar nereiks sąnario kelio keisti?Kai jis tiek prisižiūrėjo atvejų. blink.gif
Atsakyti
Ingrida, nereikia nieko keisti. Sąnarys puikiausios formos. Švietė, ultragarsu tyrinėjo.Tik nenustato , nuo ko uždegimas. Aiškinau, kad buvo labai stiprus sausgyslių patempimas. O chirurgas nekreipia dėmesio. Tai jau užsiregistravau pas kitą.

Šalta ko tai namie.Sėdžiu į šaliką susisiautusi.
Atsakyti

Su ligom jau taip yra, kol nustato kas iš tikrųjų yra..... nors kartais pasiseka iš kart pasako. Šalta dėl drėgmės, mano šuo net iš voljiero nenori eit, tik nubėga, pasisioja ir vėl atgal.  Būtų šalta, būtų sniego. Vakar per laukus pasinešėm, vandens daugėja visur, mūsų bala baigia prisipildyti, pelkės atsigauna.  Lazdynai pradėjo žydėti, iš pradžių galvojom, kad tik prie namų, bet miške irgi tas pats, ne visi, bet jau pradeda. Nebus taip, kad atšals oras iš nušaldys viską.

Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Fuuu, kas per pusryčiai. Todėl niekas ir neatėjo.
Kepiau pietums rankovėje kalakutų sparnus. Pridėjau bulvių ir moliūgą riekėmis. Kiek perkepė moliūgas, net skūros normalios neliko. Bet neblogai.
Atsakyti
labas 4u.gif

šoninės škvarkiukus suryjau tongue.gif

vėjas vėjas tamsuma, nors buvo saulė nosį iškišus, bet man mažai smile.gif

šviesos festivalis, bet niekur nesinori eit?

Kaimietuke, ar nebus tau kokio tipo epikandilito?
Atsakyti
Jurginėli, nuėjau paskaityti, kas per biesas. betgi man ne alkūnė, o kelienas . unsure.gif

O pas mus visą dieną saulė. Barsukas šešėlį pamatė atsikėlęs ( šiandien gi viduržiemis). Bus ankstyvas pavasaris ir geri metai.

Padirbėjome lauke. Gerai būtų rytoj baigti šabakštyno tvarkymą .
Atsakyti
Liuks diena darbui. ax.gif
Aš irgi sugrėbiau lapus,kur iš rudens likę buvo.Po lapais dar visai sušąlųsi žemelė,tai pas mane snieguolės dar tik lenda. bigsmile.gif bigsmile.gif Nulaužiau sudžūvusius lofantus,jau pradeda žaliuoti iš po žemių nauji. mirksiukas.gif Kaukazietiškos slyvos pupmpurai visai išbrinkę,dar šiek tiek šilumos ir sužydėtų.Nors kitą savaitę gismeteo ir sniegelio rodo. blink.gif
Atsakyti
Kaimietuke, tai ir rašau, kad "tipo", nes ten sąnaiuose kažkokie plaušeliai atsilaisvina, todėl skausmas begalinis, patinimas, rodo uždegimą, bet kuriuo atveju linkiu surast ligą mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Aš tai šiandien palaikau mb ,protarpinis badavimas pas mus.Bet virsiu šaltieną,čičinsko kepsnius kepsiu,obuolių pyragą.Juk kažkada bus galima valgyti? mirksiukas.gif
Atsakyti