Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Pritryniau mazolius ant užpakalio. Šiandien visą dieną prasėdėjau seminare. Bet kiek naujo... wub.gif Kiek dar daug nežinojau , pvz apie auksinus, giberalinus. Garsi firma pristatinėjo naujausias sėklas..Dar tokią pranešėją lenkę ištardžiau , apie fitovermo panaudojimą netradiciškai kai ką išpešiau. Žodžiu, nekreipkite dėmesio į mano profesinį žargoną, negaliu atsidžiaugti. Net spirgu iš laimės. biggrin.gif
Dauguma chebros pažįstami, prisiplepėjome. wub.gif
Atsakyti
labas 4u.gif

nužaibavo, nugriaudėjo-galiu eit ir maudytis biggrin.gif biggrin.gif

skaitau žiauriai baisų detektyvą blink.gif

kas per auksinai?
Atsakyti
Auksinai - augalų augimo hormonai. Naudojami dauginime auginiais. Dabar jau bandoma naudoti purškimams, nes surasta, kaip sukišti į translaminarinę formą. Reikės nusipirkti ir išbandyti.
Atsakyti
aišku, kad niekas neaišku lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Jurginėli, vienas iš augimo hormonų pavyzdžių - tokiame pakelyje miltukai "Augink šaknis" Juose yra auksinų, giberalinų , gal dar kokių citochinų. Bet jie veikia tik padažius į juos nupjautą ūglį. Skatina kaliuso susidarymą ir šaknų augimą. Dabar gi pristatinėja produktą, kuriame šių hormonų tam tikras santykis yra jau tirpale, t.y molekuliniame lygyje. Ir tvirtina, kad jie į augalo lapus patenka per viršutinį sluoksnį. Net vaškinį sluoksnį (kutikulą) įveikia ir tada vandens indais keliauja į šaknis. Ten patekusios skatina šaknų vystymąsi. Uff, nemoku aš gerai išaiškinti paprastų dalykų. unsure.gif

Kaip miegas lenkia. Bijau taip anksti eiti miegoti, paskui naktį atsibusiu.
Atsakyti
Labukas,visoms
Auksinai girdėtas dalykas iš mokymosi laikų
Nagai kol kas net nežada niežtėti,ne laikas dar,tik agurkų sėklų reiks pasižiūrėt,nusipirkt neturiu
O problemos pas mane ir su nugara ir su pečiais su rankomis,oi vargeli tu mano šventas pirmi 5 masažai prilygo gimdymams,užsilaukiau kaip reikalas
Nei žaibavo,nei snigo,bandė kelios kruopos žemę pasiekt ,ale taip ir liko tik bandymai
Atsakyti
dėkui, Kaimietuke, moki viską labai aiškiai paaiškint 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Bloga mokinė,neiko nesupratau. ax.gif
Atsakyti
Labas rytas

augink salnis miltuku esu pirkus roziu stiebam isaknindint.

Vakar pas notare uz duru pradedejau 40 minuciu, bet gavau nuosavybes dakumentus. Suplojau pusantro simto. Dabar pelke su visom gyvatem mano.

Lady, vargstu ir as su sanariais, isdile kremzles, judesy skauda. Cia apie rankas. Kojos treska.net pedos.
Atsakyti
labas 4u.gif

Sapniukas pelkyno ragana wub.gif wub.gif

einu su drauge susitikt, po miestą pasitrint tongue.gif
Atsakyti

Vakar pas notare uz duru pradedejau 40 minuciu, bet gavau nuosavybes dakumentus. Suplojau pusantro simto. Dabar pelke su visom gyvatem mano.

Valio bus kas rengia forumo dalyvėm pelkių dienas. Kaip tik vasario 2 d pasaulinė pelkių diena :)

Atsakyti
jau sarasa dalyviu pradesiu rasyt biggrin.gif Klaidzios mano pelkes, kaip is seno filmo ,,o ausros cia tykios" ax.gif
Atsakyti