QUOTE(sapniukass @ 2020 01 15, 19:02)
Kaimietuke, tai tau keliu sanariai skauda? vakar rasei, kad leis vaistus, nuo uzdegimo?
Dabar sakyk, kaip paruost? nuplikyt? nuvirt? brokolius, kad jie nebutu kartoko skonio. Paskutinis su jais patiekalas su jais buvo kartokas. Tiksliau patys brokoliai.
Dabar sakyk, kaip paruost? nuplikyt? nuvirt? brokolius, kad jie nebutu kartoko skonio. Paskutinis su jais patiekalas su jais buvo kartokas. Tiksliau patys brokoliai.
Man vienas kelis patinęs ir skauda. Net girgžda einant. O ypač pablogėjo po baliaus, matyt šokiai pokiai buvo jam pernelyg didelis ekstrymas. Nieko, išgysiu iki pavasario. O vaistai leidžiami ko gero nuo stuburo problemų. Aš tai neturiu problemų, o traumatologas ko tai mato. Reikės sumanesnį daktariuką rasti.
Brokoliai kartūs būna per sausrą. Gal pasitaikė toks. Šiaip jie turi būti saldoki. paprasčiausiai apverdi kelias minutes ir nukoši. Tada jau pagal savo sugedimo laipsnį ir figūrą renkiesi, su kuo juos ruoši. Pasižiūrėjus į tave- gali nors plaukimo varžybas svieste rengti.
Jurginėli , palik kailinius kandims šią žiemą pasiritinėti.
Auda, kuo žadi dirbti.
Pasak Audos, aš kas rytą atsikeliu mirusi.
Viskas. Pridaviau Sodros ir VMI ataskaitas, galiu ryt atsipūtusi būti.
Šiandien gavau kvietimą dviems į Žalgirio areną , BASFas kviečiasi kokio tai chemikalo pristyti. Super duper koncertas ir vakarienė . Gal ir visiai neblogai nachaliavu prisiėsti, muzikos pasiklausyti. Nors paskui patys sumokame per pirkimus už visus grožius. Prieš porą metų viena firma Kaune buvo visą Royal viešbutį seminarui užpirkusi. Pririjome elnienos kepsnių pietums, strutienos vakarienei, prašokome iki 4 ryto pagal Fuego dainas. Bet išdūriau juos, nieko nepirkau. Tai apsiramino, nusėdo ant žemės ir mažai ką besiūlo. Niekas ir neperka, kainos - kosmosas pas juos.