Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Labuka
Frau sveika sugryžus namo,į šeimą rolleyes.gif
Giegyt pensijos lietuviškos negausi,minimalus stažas 15 metų dabar,čia mažiausiai pensijai,aišku jį dar didins,juk pensijinis amžius ilgėja
Mano kabantys turtai mamografo nematę rolleyes.gif apsileidėlė aš aišku,bet vežt reik didmiestin,kitus tyrimus profilaktinius kur čia pat visus apibėgu
Darbe visokių naujovių,na nelabai naujovės,bet vistiek
3 valandas siuvau ant kitos mašinos,gerai kad tik 3,ir taip nugara cypia iš pasipiktinimo,mašina per aukšta man,nors siuva pasakiškai,moterims saku:kaip pavargau kabėti biggrin.gif
Jei lieps ir ryt eit ant jos siūt,pasakysiu kad pažemintų,nes aš vis tik ne savižudė,kiek dieną dvi tris gali pratempt,o paskui nedarbingumas minimum 3 mėnesiams
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2017 02 22, 01:39)
O tai kaip sugalvojai toliau tikrintis,jei mamografas nieko nerode ir nieko neskaudejo?

kadangi kraujo vis pasirodydavo,tai po beveik metų vėl kartojo mamografiją,echoskopiją ir kai vėl nieko nerado patarė pasidaryt papildomą tyrimą,tas ir parodė tą polipą ar kaip jis ten,iš jo ir buvo išskyros,laiku išoperavus nieko blogo nebūna,kadangi pirmą kartą gydytoja apžiūrėjus pasakė -neturiu nuomonės,daugiau nėjau,po pusmečio dukrai feisbuko pažystama rekomendavo ginę,ta nuėjo,liko patenkinta,tada nulėkiau aš,o ji iš karto į rankas siuntimus,kadangi nieko nerado,liepė ateit po maždaug 9 mėn,nelaukt metų,tada vėl visi tyrimai,visi vėl geri,net ir tepinėlis to kapsėjimo,bet ,kad tikrai įsitikint dar patarė su kontrastiniu echoskopiją padaryt,tas ir parodė,o tie dariniai šalinami tik operaciniu būdu,neaugina jų,nes su laiku gali supiktybėt,kito gydymo nėra,tai ir nelaukė,siuntimas operacijai ir va sėdžiu mėlynu,velykom pasiruošus... citologinis to darinio parodts ar viskas ok,nes 20 proc,kad ne viskas ok pasiliko... ,dabar laukiu unsure.gif

neskaudėjo tikrai nieko,bet internetas visagalis,pasiskaitinėjau nuo ko tos išskyros ir iš karto ėjau,geriau anksčiau
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
IK,žinau kad lengvai galima pereiti.Sesuo ruošiasi irgi bėgti iš Kniaudiškių klinikos.Giminaitis rado kažkur gydytoją,kur nėra eilių,tai sako mes ir apie politiką 15 minučių pakalbame. bigsmile.gif blink.gif Tik įdomu kaip gydo????O man kažkaip gaila mūsų gydytoją palikti,visi už palikti,kažkaip vaikai uažugo prie jos.Kad ir vakar išrašė leksotonilio,sako jie nemigdomieji,tik įtampą nuiima,bet sakau mane veikia.Tai dar išrašė kažkokių švarių migdomųjų kaip ji sako. bigsmile.gif blink.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Frau sveikatėlės 4u.gif Pavyzdinga tu, kad man taip unsure.gif

Ingrida o žarnyno nedaro dabar ta testa iš išmatų? Ar jau dar kažkokie tyrimai yra kompensuojami papaildomai? Nes mb tik ta dare ir nuo jo užsikabino jau tada unsure.gif

Sveikos 4u.gif

vakar kirpykloj buvau ot privargau bigsmile.gif , jau vakare tik gult pagalvė traukė ax.gif
Atsakyti
Labas rytas
Saulytė,valio.....nors lauke ir -6
Daro tą iš kakų tyrimą,dariausi nemokamas,pas mane viskas tame fronte gerai rolleyes.gif biggrin.gif
Blyn atsinešiau dvi saldaines,kad vieną suvalgiau tai atsimenu,o kas antrą nukosėjo unsure.gif biggrin.gif
Atsakyti
Lady vaišinu Lidlo šokoladu kažkas vaišių atnešė, ;labai didleis o viduj dar maži šokoladukai atskirai supakuoti , tik saldus be galo kažkaip nenaturaliai bigsmile.gif
Atsakyti
gulinėjam su kačiuku, naktis buvo baisi bemiegė
Atsakyti
Buvo saulytė ir nebėr,dabar pūga
Atsakyti
Merri tai gal tu diena primiegi, kad paskui nakčia nesinori? Nes žiuriu mb dabar taip iš ritmo išėjęs, dienomis miega tai nakčia blūdija biggrin.gif

Nusipirkau seklu, galvoju jau dabar tikrai, tikrai paskutines, likotik lenku sklepas ir tašką dėsiu tongue.gif
Atsakyti
Labas,
Frau 4u.gif kad gyva ir su dantimis biggrin.gif
Ingrida, nu galvoju ir taip ir taip, na negali taviskis buti pokario vaikas, kuris sibiran su tevais buvo isveztas blink.gif Mano vaiko tevas iki pencijos pratarnavo kariniam daliny. Iki pilnametystes Rusija mokejo naslaicio pencija, po to Lietuva, neskaiciavo tarnybos laiko visiskai ax.gif
Kokius svarius migdomuosius israse?
Man pernai momograma dare, siemet daktare siule vel bigsmile.gif Kokiu pageidauju siuntimu tokius ir israso, jokiu problemu.
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2017 02 22, 08:16)

Ingrida o žarnyno nedaro dabar ta testa iš išmatų? Ar jau dar kažkokie tyrimai yra kompensuojami papaildomai? Nes mb tik ta dare ir nuo jo užsikabino jau tada  unsure.gif

Tas pats tyrimas.

QUOTE(sapniukass @ 2017 02 22, 14:11)
Ingrida, nu galvoju ir taip ir taip, na negali taviskis buti pokario vaikas, kuris sibiran su tevais buvo isveztas blink.gif Mano vaiko tevas iki pencijos pratarnavo kariniam daliny. Iki pilnametystes Rusija mokejo naslaicio pencija, po to Lietuva, neskaiciavo tarnybos laiko visiskai ax.gif
Kokius svarius migdomuosius israse?
Man pernai momograma dare, siemet daktare siule vel bigsmile.gif Kokiu pageidauju siuntimu tokius ir israso, jokiu problemu.

Maniškis gi gimęs Sibire ir tris metus pragyveno.Ėjo kalbos,kad bus įskaityta į pensiją,gyventa ne savo noru. ax.gif
Ale ir nebijo tavo gydytoja,maniškė atidžiai varto ligos įstoriją,kad ne duok dieve,per daug nesiūstų. ax.gif
Vaistus pažiūrėsiu namie pavadinimą.
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2017 02 22, 14:36)

Ale ir nebijo tavo gydytoja,maniškė atidžiai varto ligos įstoriją,kad ne duok dieve,per daug nesiūstų. ax.gif
Vaistus pažiūrėsiu namie pavadinimą.

o tai jeigu aš dabar kažką kažkur apčiuopiau arba man jaučiu ne kas tai ką pati dar gydo pvz kokius guzelius? Ar kad gaut siuntima turi prieš metus pas ja but jau del to kreipesis? smile.gif
mūsų irgi visur duoda, tai nors vieta nera patogi bet ir keist nedristam kad ant blogesnes neužsiraut unsure.gif
Atsakyti