Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

QUOTE(sapniukass @ 2020 01 10, 10:48)
o tai tremtiniai su pensija tremties labai prabagotejo? Zinai kokia ji?

Kaip maniškiui dasidės 60 eurų. ax.gif Jai invalidumą gautų tada irgi dasidės.A.A. uošviai labai ir nepasinaudojo.O kiek jų ir beliko?Daugiau tik autobusu(bet nevažinėja )lengvata. bigsmile.gif
Sapniuk,taviškis tvarkysis?Maniškiai,dar neapsisprendžia ko jiems reikia.Amerikoje reikia pragyventi man atrodo 5 metus,kad pretenduotum.O ir darbo vizą duoda tik metams. bigsmile.gif
Kaip šilta lauke.Dirbau paltą nusirengųs,mašinoje prakaitavau.Pasaulio pabaiga. blink.gif blink.gif
Atsakyti
tada daug. Nes per krize kai sumazino, tai nieks ir neatstate. Gal naujiems kitaip.

Taip, prasys.

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti

Labas.

Auda, maniškis ne šuniokas. Tėtis - pitbulis, mama belgė. Tik va vaikas kažkoks genetiškai nukrypęs. Nors gal į mamą, bent iš plauko ir kūno sudėjimo. Ir gano, o ne medžioja. biggrin.gif

Maniškis grynas belgas, gal užtai negano tik griebia. Nors kai triušiai pabėga tai dar nė vieno nesudraskė, tik vaiko labai jau. Nors yra paragavus triušienos. Ir pavydus, jei triušius šeriu bulvėm, runkeliais ar šiaip kokiom daržovėm, būtinai jai turiu duoti, tik šieno neima :)

Svoris tai auga vasarą numečiau 13 kg bet du jau priaugo :( greičiau pavasaris ateitų, daugiau lauke būčiau, daugiau judėčiau, mažiau valgyčiau

Atsakyti
QUOTE(Auda @ 2020 01 11, 12:25)
<p>Labas.</p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Iš Kaimo" data-cid="72580505" data-time="1578499169"><div><p>Auda, maniškis ne šuniokas. Tėtis - pitbulis, mama belgė. Tik va vaikas kažkoks genetiškai nukrypęs. Nors gal į mamą, bent iš plauko ir kūno sudėjimo. Ir gano, o ne medžioja.

Mes sodyboje senais gerais laikais dogę turėjome(kuri buvo atsivedųsi 11 šuniukų bigsmile.gif bigsmile.gif ),tai ji mūms padėdavo suvaryti vištas vakare.O vieną kartą išvažiavome į miestą nusimaudyti,grįžtame,suguldytos vištos prie tvarto durų.Na kaip šaukti ant jos ,neklausė,nesusitvarkė. mirksiukas.gif
Atsakyti

Tas ir yra su augintiniais, kartais palepini, pasijuoki, o paskui jie ir elgiasi,kad įtiktų, tik mąsto savaip.

Atsakyti
Atsikėliau šiandien ir supratau, kad esu sena kaip dinozauras. Vakar buvau rajono ūkininkų metiniame baliuje. Nerealiai fainas baliukas, visi šimtą metų pažįstami, kvailiojome kaip įmanydami. Šokome non stop gal 5-6 valandas. Seniau tai būtų nusispjauti ir eičiau vėl antrą pamainą šokti.. O dabar taip kojas skauda, kad net vaistus gėriau. Na, bet dainavo Aliukai, tai iki dabar galvoje sukasi juodos orchidėjos. Dar nauji aukštakulniai, su jais gal kelis kartus metuose pasivaidensiu. Kojos nepratę. Bet vis tiek pikta ant savęs. biggrin.gif O jau vyno pririjau, visai savaitei į priekį. biggrin.gif
Atsiguliau tik pusę trijų nakties. Tai dabar man rytas. O namiškiai kažko tai pietų reikalauja.
Atsakyti
Labas

ilsekis, Kaimietuke, o kai pailsesi atsakyk i mano klausima.

Nusipirkau Lidle ruzava nepilnaviduri bijuna, tiksliau jo sakni. Ka man dabar su ta saknim daryt? Negi iki pavasario maisely marinuot. 22 d. pasodinciau Kupisky, ar nusipaistau.
Atsakyti
Tai ir sodink. Orelis toks, kad vos ne pomidorus sodinti. Dėl visa ko užpilk ant viršaus puskibirį durpių, pavasarį išsklaidysi. Arba užvožk tą vietą kokių lapų prikimštu kibiru. Čia tam, jeigu staiga driokstelėtų šalčiai.
Jergau, kaip tingisi ką nors daryti. pamiegu, pasėdžiu prie kompo, vėl pamiegu...
Atsakyti
aciu wub.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
labas 4u.gif

jau gyvenu biggrin.gif pasigavom super duper pagerintą noro ar kažkokį virusą-išgulėme visi paeiliui per dvi gryčias unsure.gif dabar jau geriau, bandau valgyt normalų maistą ax.gif

mūsų tv bokštas gražiai nuspalvintas, pažiūrėjom paminėjimo koncertą, prisiminėm kaip baisu mums buvo....... kaip tankai mūsų gatve naktį grįžo į savo bazę ir savo šviesom po langus lakstė, namuos tik bobikės, dičkiui tada tik 9 mėn. buvo.....
gyvenkim laisvai ir gražiai, be baimių mirksiukas.gif
Atsakyti