Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Auda, maniškis ne šuniokas. Tėtis - pitbulis, mama belgė. Tik va vaikas kažkoks genetiškai nukrypęs. Nors gal į mamą, bent iš plauko ir kūno sudėjimo. Ir gano, o ne medžioja. biggrin.gif

Lyžuka, jeigu Colibris patinka, tai dar išbandyk Cristal. Man tai jie nerealiai atsparūs ligoms. Dar daugiausia sodinu Tornado, Uragan. Ko gero, tai ta pati veislė.
Atsakyti
Užteks tos rušies ir jo vieno dar kažką iš apvalių bandysiu, Cetia man nepamainomi yra smile.gif

Labas rytas smile.gif

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Nusimato graži diena?Važiuosiu į Likėnus. ax.gif
Vakar kepiau sausainius,vietoje kvietinių miltų dėjau migdolų ir kokosų miltus.Dar graikinių maltų riešutų,tai gavosi tokie prabangūs sausainiai. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2020 01 09, 09:35)

Nusimato graži diena?Važiuosiu į Likėnus. ax.gif
Vakar kepiau sausainius,vietoje kvietinių miltų dėjau migdolų ir kokosų miltus.Dar graikinių maltų riešutų,tai gavosi tokie prabangūs sausainiai. wub.gif

šiaip viršsvoris neigiamai veikia ir nepadeda reabilitacijai po sanarių operacijų bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2020 01 09, 09:53)
šiaip viršsvoris neigiamai veikia ir  nepadeda reabilitacijai po sanarių operacijų  bigsmile.gif

Tai kad tas svoris neauga. mirksiukas.gif Man net pavydu.Aš sėdžiu namie ir auga svoris. rolleyes.gif Ant kiek per vasarą numečiau,vėl auga aukštyn. mirksiukas.gif
Pradėjau gerti vakarais pelyno net arbatą,nes kažkao sutrikęs virškinimas nuo švenčių. bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 09 sausio 2020 - 10:17
Labas

Ingrida, vakar skambinau i Migracijos Departamenta musu vaikams aktualiu klausimu. Yra galimybe dvigubai pilietybei.
Atsakyti
Mano svoris greitai į viršų lipa. Laukiu nesulaukiu pavasario. Išeisiu žemės kapstyti, mikliai atgal nukris..
Vakar MB pradėjo tinti skruostas. Jau vėlai vakare apskambinau drauges gydytojas , staigiai suorganizavau priėmimą be jokių ten talonų. Šiandien ryte nuvežiau, žandai kaip burunduko. Prapjovė pūlinį , tai visą dieną kaip apie sunkų liginį šokinėju.
Nagi nesiseka tai nesiseka. Rytoj ūkininkų balius. Paskambinau, mol, gal neisime. Tai gavau velnių ir eisiu viena. Kažkokią nominaciją ten man turi. O normalių aukštakulnių neturiu, reikės ryt anksčiau pralėkti RYO, gal ką rasiu.
Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2020 01 09, 11:19)
Labas

Ingrida, vakar skambinau i Migracijos Departamenta musu vaikams aktualiu klausimu. Yra galimybe dvigubai pilietybei.

Sapniuk,gal galima i privata apie tai,mano dukrai irgi labai aktualu.Aciu.
Atsakyti
Labas rytas.
Sapniuk,ką daugiau sužinojai? ax.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Labas

tai cia galioja tiems, kieno tevai, seneliai buvo Siberijoj.Susake kokiu dokumentu reikia. kad irodyt giminystes rysi.
Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2020 01 10, 10:50)
Labas

tai cia galioja tiems, kieno tevai, seneliai buvo Siberijoj.Susake kokiu dokumentu reikia. kad irodyt giminystes rysi.

o tai bus irgi pripažintas kaip nekentejes su pensija?

labas rytas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2020 01 10, 11:20)
o tai bus irgi pripažintas kaip nekentejes su pensija?

labas rytas  4u.gif

o tai tremtiniai su pensija tremties labai prabagotejo? Zinai kokia ji?
Atsakyti