Sapniau, pasidėk nakčiai diktofoną. Gal ir taviškis per miegus meiles šaukia
Ingrida, gal kokio vitamino trūksta, kad plaukai silpsta.
Meri, pradėjai su Ingrida lygiuotis mezgimu ?
Negaliu jokių vilnonių kojinių nešioti, man kanda. O ir beto : aš dar ne galudienė babulensija, kuri sėti apsimovusi vilnones kojines ir trimis skaromis apsitūlojusi
Pridariau pietums cepelinų, dar ir pavakariams pavalgė. Pasidariau korėjietiškų morkų, bliūdelį prarijau iškart. Kaip skanu...
Reikia kauptis lyginimui. Everestas skalbinių susikaupė.
Kaimietuke, nera nieko geresnio uz vilnones kojines. Nei kanda, nei spiria Sliopkiu nemegstu, nors turiu. Diktafono nedesiu, maziau zinosiu - geriau miegosiu.
Vaikiui prizadejau, kad ismoksiu megst kojines. Siemet jam pirkau.
Prisikepem varskes apkepo. Apsirijau su savo persikiene. Galiu sprogt, sunku net kvepuot.
Vaikiui prizadejau, kad ismoksiu megst kojines. Siemet jam pirkau.
Prisikepem varskes apkepo. Apsirijau su savo persikiene. Galiu sprogt, sunku net kvepuot.
Eik IK,kaip kvepia vilnonės kojinės. Ir lanolino gauni porciją ir kojelės masažuojasi.
Nu grįžti buvo tragedija,saulė spygina į akis,nieko nematai kelyje.
Nu grįžti buvo tragedija,saulė spygina į akis,nieko nematai kelyje.
Labas rytas.
Labas rytas.
Dar taip nebuvo išmiegojau iki 9 ryto.Ar kad iš vakaro išsiviriau angliškos arbatos krūzą.Retai užsinoriu. Taip gerai išmiegojau.
Važiuosiu vištų kuopti,tik kaip su šunimi reiks sutarti,uždaryti kažkur garažan?
Ačiū Lyžuka.
Lyžuka, aš tai dabar ganau akis po sėklų puslapius. Jau padariau revizijas gėlių sėklose, šiandien susvėriau, ką iš pernykščių daržovių turiu.
Ingrida, o tai neina įkalti kokį kablį ir einant pas vištas šuns lenciūgą pritrumpinti ?
Maniškis Bosas tai nė dėmesin neima , kas pas jį vaikšto. Ateina pabėgę kalakutai, palesa iš jo bliūdo , tai tik pažaisti sugalvoja kartais su jais, už uodegos griebia, bet nepjauna.
Gal pasakojau pavasarį. Parsivežiau viščiukus. Pabuvo kelias dienas, jie pas mane šalia šuns būdos už malkinės tokiame aptvare. Bosas saugo nuo lapių ir kiaunių. Nueinu ryte, vienas jau beveik gatavas. Paėmiau už kojų, mostelėjau į sieną ir numečiau šuniui praryti. Po pietų MB šienauja žolę ir girdi ką tai cypiant. Pasižiūri, gi viščiukas šuns išraustoje duobėje tupi. Nupraustas, tiesa, nelabai švariai, sušildytas.
Ingrida, o tai neina įkalti kokį kablį ir einant pas vištas šuns lenciūgą pritrumpinti ?
Maniškis Bosas tai nė dėmesin neima , kas pas jį vaikšto. Ateina pabėgę kalakutai, palesa iš jo bliūdo , tai tik pažaisti sugalvoja kartais su jais, už uodegos griebia, bet nepjauna.
Gal pasakojau pavasarį. Parsivežiau viščiukus. Pabuvo kelias dienas, jie pas mane šalia šuns būdos už malkinės tokiame aptvare. Bosas saugo nuo lapių ir kiaunių. Nueinu ryte, vienas jau beveik gatavas. Paėmiau už kojų, mostelėjau į sieną ir numečiau šuniui praryti. Po pietų MB šienauja žolę ir girdi ką tai cypiant. Pasižiūri, gi viščiukas šuns išraustoje duobėje tupi. Nupraustas, tiesa, nelabai švariai, sušildytas.
Oi IK,net šyptelėjau nuo tavo geriečio.Šiandien du kartus nužliumbiau per tv pagalbą,kaip rodė sergančius šunis.Nu taip nuverkiau posmą sąžiningai.Jau ir pagailo saviškio pririšto.
Aha buvo kuolas,išrovė,kai policija skambino.Bandžiau sukalti,eik jis tiek'
jėgos turi. Kviečiausi tekintoją,kad padėtų vėl pririšti,palaikytų.Reikia į mišką išvežti,pasilakstyti,bijau be mb nesuvaldysiu.
Mieste siaučia greičio matuokliai.Nesakau,kad skraidau,bet kai aplinkelyje važiuoti 50?O mašinoje greitis matuojamas myliomis ir km vos matosi.Aš kai pas mb važiuoju,nu taip stengiuosi neiviršyti. Jei nebėra tolerancijos,tikrai pakliūsiu.
Aha buvo kuolas,išrovė,kai policija skambino.Bandžiau sukalti,eik jis tiek'
jėgos turi. Kviečiausi tekintoją,kad padėtų vėl pririšti,palaikytų.Reikia į mišką išvežti,pasilakstyti,bijau be mb nesuvaldysiu.
Mieste siaučia greičio matuokliai.Nesakau,kad skraidau,bet kai aplinkelyje važiuoti 50?O mašinoje greitis matuojamas myliomis ir km vos matosi.Aš kai pas mb važiuoju,nu taip stengiuosi neiviršyti. Jei nebėra tolerancijos,tikrai pakliūsiu.
Aha, mieste visi kaip kurdupeliai šliaužia tvarkingai. O man nervaituoj sukyla, aš pratusi greičiau važinėti.
Jeigu šuo serga nesunkiai - gydyti, jeigu sunkiai - užmigdyti. Rodyti per tv pagalbas tiesiog neetiška. Aplamai pasižiūriu tik Panoramą. Kitu laiku televizoriaus nepasigendu.
Jeigu šuo serga nesunkiai - gydyti, jeigu sunkiai - užmigdyti. Rodyti per tv pagalbas tiesiog neetiška. Aplamai pasižiūriu tik Panoramą. Kitu laiku televizoriaus nepasigendu.
Sveikos, su naujais visas, kad žiurkė į namus viso gero jums pritystų
Mes šunį rišdavom prie kuolo, o kai pradėjo išsitraukti, tai MB įkalė armatūros kokį metrą daugiau prie kuolo ir suvirino abu, jau nebeištraukia, Nors dabar sėdi voljere tik kai toliau kur važiuojam pririšam, nes voljere nieko nedaro, tipo ten didelis kambarys.
IK juokiausi iš tavo šunioko, gal gydytoju dirba kartais Maniškė būtų vienu kąsniu prarijusi ir dar paprašiusi.
Dėl tų gyvūnų rodymo ir žmonių šiurpinimo aš irgi nepritariu. Jeigu šuo negydomas reikia užmigdyti, neleisti kankintis.
Sveikos, spec. Tv nežiuriu, nebent netyčia užmatau kai mama kokį daktarą žiuri ir dar diena jo pakartojimą, nors ir skaitosi, kad negridi, bet va tas daktaro laidas tai puikiai supranta apie ka kalba eina
jokiu seklu nežiuriu dar reiktu pomidoru atsinaujinti o tai like tik nelabai man pasiteisine veisles, noriu kokius 2-3 pasodinti labai derlingų hibridu, butinai dar colibri nusipirksiu, tas tai kol geri šaltukai nepakanda neužmušamas yra , o iš geliu tai vienmetems jau kaip ir vietos beveik nera, plius tuos stagarus ner kur rudeni kišti, šiemet patiko smulkiažiedis serentis, dar astru norečiau, bet nesiseka man su jomis , nedygtsa
jokiu seklu nežiuriu dar reiktu pomidoru atsinaujinti o tai like tik nelabai man pasiteisine veisles, noriu kokius 2-3 pasodinti labai derlingų hibridu, butinai dar colibri nusipirksiu, tas tai kol geri šaltukai nepakanda neužmušamas yra , o iš geliu tai vienmetems jau kaip ir vietos beveik nera, plius tuos stagarus ner kur rudeni kišti, šiemet patiko smulkiažiedis serentis, dar astru norečiau, bet nesiseka man su jomis , nedygtsa
Labas rytas.