Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

QUOTE(Lyžuka @ 2020 01 03, 10:01)
Sveikos smile.gif

kad iš tu renovaciju kartais taip nusirenovuoja biggrin.gif, juokingiausia ka teko matyti, tai klinikose vienam skyriuje padaryta vienas tualetas dviems palatoms su atskirais įejimais iš palatu, tai ligonis  įeina , užrakina abejas duris, o išeidamas pamiršta į tą kitą palata atrakinti, tai taip ir zuja ligoniai, nes neaišku ar šiaip užrakinta ar ten yra kažkas biggrin.gif o onkologiniame iš vis be jokiu užraktų, nu bet ten turbut del saugumo taip ...ir į mokamas taip lengvai nepakliusi nes ant skyriaus kur guli kokie 100 žmoniu 1-2 palatos tik

Labutes,

Merri,su praejusiu.Sveika atvykus i senjoru gretas. 4u.gif
As skaitau ir galvoju,kokiose karaliskose salygose Lietuvoj esat gydomi. bigsmile.gif Pries metus MB gulejo Uk ligoninej,turejo operacija.Po keliu val.buvo atveztas i palata.kurioje 8 lovos,atskirtos tik sirmomis.Gali jas uzsitraukt is visu pusiu ir but kaip palapinej.WC ligoniams vienas vyru vienas moteru.Duso nezinau ar yra isvis.Aparaturos daug apie lovas,personalas zuja ir zuja,tikrina tiria,visoki biesa daro,ramybes jokios.Gerai,kad tik 5d tegulejo,mjei but daugiau,but isdurnejes.Ir cia visos tokios ligonines.VIp palatos tik mokamose ligoninese ir filmuose. biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 03 sausio 2020 - 19:32
Luety, ko gero, tu teisi. Daug kas nevertina to, ką turime Lietuvoje.
Pamatytu anglai Panevėžio respublikinę. Tikrai labai gražios dvivietės erdvios pakankamai erdvios palatos su tuo WC dviem palatoms. Televizorius fojė, vaikams žaidimų kambariai.
Sūnėnas iš Londės pasakoje, kaip atėjo jo žmonai laikas gimdyti. Nuvežė į artimiausią ligoninę. Išvijo į kitą. Kitoje net lovos nedavė, koridoriuje laukė, kol prireikė jau ant gimdymo stalo gultis. Po gimdymo pagulėjo tris valandas ir išpašolvonino namo. Ir tai su visais sveikatos draudimais. Mergaitę pasiliko dar porai valandų, nes buvo gimdama įtraukusi vaisiaus vandenų. Niekaip nesuprantu, kaip galima nuo mamos atskirti ką tik gimusį mažylį.

Luety, kas per žodis "senjorai " ? Man labai negražus. Pabandytų kas šitaip pasakyti arba kreiptis, vietoje nukentėtų nuo smurto artimoje aplinkoje. biggrin.gif Aš esu ponia, kad ir kiek padėvėta.
Atsakyti

Labas rytas.
Na ortopediniame ligoninėje du tualetai ant aukšto.Bet remontas padarytas tikrai. ax.gif
Įdomu ką darytų lietuvės,jei už gimdymą,neskaitant sveikatos draudimo,dar reiktų oho kiek pakloti,bent tokia tvarka Kalifornijoje,sūnus pasakojo.Pas mus gimdytų laukuose,namuose. mirksiukas.gif Vienetai galėtų tiek mokėti. blink.gif blink.gif
Tai užsienio filmus,kai žiūri tai daug kur širma atskiria.Pas mus reanimacijoje yra tos širmos.Bet kaip mb pasakojo,niekas jų nededa,nebent kas miršta,tada pridengia.Dabar gi reanimacijoje beveik visi guli su samonėmis. mirksiukas.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Ingrida, vaikų skyriuje dvivietės palatos su atskirais tualetais.

O skubios pagalbos skyriuje yra visokių palatų. Ir vienviečių, ir keturviečių su širmomis. Bet ten gi laikinas reikalas, palaiko kelias valandas ir arba į skyrių, arba namo.

Pas mus buvo baisi pūga užėjusi. dar dabar sniegas laikosi.
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2020 01 03, 18:58)
Luety, ko gero, tu teisi. Daug kas nevertina to, ką turime Lietuvoje.
Pamatytu anglai Panevėžio respublikinę. Tikrai labai gražios dvivietės erdvios pakankamai erdvios palatos su tuo WC dviem palatoms. Televizorius fojė, vaikams žaidimų kambariai.
Sūnėnas iš Londės pasakoje, kaip atėjo jo žmonai laikas gimdyti. Nuvežė į artimiausią ligoninę. Išvijo į kitą. Kitoje net lovos nedavė, koridoriuje laukė, kol prireikė jau ant gimdymo stalo gultis. Po gimdymo pagulėjo tris valandas ir išpašolvonino namo. Ir tai su visais sveikatos draudimais. Mergaitę pasiliko dar porai valandų, nes buvo gimdama įtraukusi vaisiaus vandenų. Niekaip nesuprantu, kaip galima nuo mamos atskirti ką tik gimusį mažylį.

Luety, kas per žodis "senjorai " ? Man labai negražus. Pabandytų kas šitaip pasakyti arba kreiptis, vietoje nukentėtų nuo smurto artimoje aplinkoje. biggrin.gif  Aš esu ponia, kad ir kiek padėvėta.

LABOS,

kad ghimdyve isvytu po 3d ir be vaiko,tai nezinau,nesu girdejus,pas ju savi kriterijai ir medicina cia nemokama,biudzetine,kaip ir Lietuvoj.Tik nereikia nestis nieko einant i ligonine.nei vaistu,nei kokiu priemoniu.Ju cia net svaistoma per daug.Tiesa vaikams ir senjorams nuo 60m visi vaistai receptiniai nemokamai.Nereikia net irodinet kad tu 60 jau,viska mato bet kokioje vaistineje kompiuteryje.
Televizoriai yra prie kiekvienos lovos ant statyvo,bet ji mokama,nori ziuret,issipirk koridoriuj programa ar filma.Nebrangu.,bet vistiek.
Senjoras (pranc. seigneur < lot. senior – vyresnysis) reikšmės:-O mes vyresnes jau.As ponia nesu,nemegstu to zodzio kazkaip,man jis atrodo toks saltas,kai kreipiesi,ponia,pats pasijauti zemesnis,bet cia tik as taip. biggrin.gif biggrin.gif Prancuzijoj negirdejau,kad sakytu senjor,ten vyras miusje,moteris madam,mergaite madmuazel.
Smurto ponios neneaudoja,negrazu,neetiska biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 04 sausio 2020 - 13:27
IK,o perkūniją girdėjai?Dangus šiandien su žeme maišėsi ir liūtis ir pūga ir perkūnija.
Aš kaip tik pas vištas buvau,negalėjau iš mašinos išlipti. blink.gif blink.gif blink.gif
Nu pasaulio pabaiga. mirksiukas.gif
Naikinu išteklius.Iš kameros šaldytą tešlą ištraukiau,kepsiu pyragėlius,išsiviriau spanguolių kisieliaus,nes balkone dar noko dėžėje spanguolės.Nu žinokite sunoko. mirksiukas.gif Iš šaldyklio vištą ištraukiau,reikia mažinti,nes ateina kitas sezonas,o šaldiklio dar pusę prikrauta. bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 04 sausio 2020 - 13:44
Aš tai virtuvėje puodais barškinau, nieko negirdėjau. Sūnus dievagojasi, kad griaudėjo. Bet sutemo kaip naktį ir dangus su žeme maišėsi.
Tai va , Luety, matai , Prancūzijoje neišskiria pagal amžių. Madam gali būti ir 30 , ir 80 metų. O Anglijoje manau, net 100 metų bus misis N. o ne sinjora N arba grandmother N.

Mano ponia ir keikiasi, ir smurtą išskirtiniais atvejais naudoja. biggrin.gif Esu apdaužiusi per kupras su bambaliu darbininkus ir įspyrusi visai jau sugriuvusiam. mirksiukas.gif Ir kibiru šalto vandens perliejusi užsnūdusį alkoholiniu miegu kroviką, biggrin.gif Taip kad man po ranka supykusiai geriau neprasisukti.
Atsakyti
Bent Kaune tai negirdėjau kokių lengvatų nuo šešiasdešimties.
Ir pas mus Respublikinė suremontuota, vokiškos lovos su visais pribumbasais. Tik pernai gale metų buvo vaistų pritrukę, tipo limitus išnaudoję, nuo skausmo neturėjo kam papioldomai. Čia toms kur iššokusius pėdos kauliukus operavo. Jos be miego ir dejonėse.
Pradėjau rankoves nerti wub.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Nesu šiaip niekam alergiška.Bet naktį kaip šoko alergija,nosį užėmė,kosulys neprliaujamai kutena gerklę. bigsmile.gif bigsmile.gif Iš pradžių nesupratau,kur peršalau?Bet žiūriu nepraeina ir spanguolių įsimečiau burnon. ax.gif Kol supratau nuo ko.
Kirpėja jau antrą kartą stebisi,kas su mano plaukais pasidarė.Na tikrai galai kaip pūkeliai.O visada buvo stori plaukai.Aš tai suprantu lakas,fenas nusausina. ax.gif Nors kažko trūksta iš vidaus.Nagai pradėjo lūžinėti.Geriu žuvies taukų kapsules,bet jomis netikiu.MB dovanojo,reikia sunaudoti.
Tai va kirpėja rekomendavo kažkokias kapsules,užsipilti ant galvos ir permiegoti per naktį.Taip ir padariau.Bet man kažkaip įtartina jau buvo,pasičiupinėju plaukus ar neina gabalais? bigsmile.gif bigsmile.gif Tai ką kėliausi naktį ploviau galvą.Išplovus viskas dingo. mirksiukas.gif
Kepa višta,einu spurgyčių kepti,kažką iš daržovių reikės sumakaluoti,važiuosiu pas mb. mirksiukas.gif Vakar per vakarą vilnones kojines numezgiau,ką reiškia stori siūlai vilnoniai.Susiskalbė kojinės vilnonės,arba susitraukė arba jau susinešiojo.Pusžentis irgi dukra sakė nebe labai turi. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 05 sausio 2020 - 09:32
Ingrida, mano dukra irgi buvo kažkokią plaukų stiprinančią kaukę užsimakaliavus, tai sakė, kad buvo blogai, širdį pykino, silpnumas, išsiplovė ir praėjo. Va, norėt gražioms būti biggrin.gif
Atsakyti
plaukus, nagus ir ragus reik stiprint is vidaus.

Dabar i ragu tema biggrin.gif Ryte nespejau atsikelt is lovos, o vyras jau supykes. Sako, vadini mane savo kadru vardais ir jau ne pirma karta. Kokiais vardais - nesako, bent atsirinkciau kuriuos jaunystes kadrus sapnavau.....

Labas
Atsakyti
Žiūriu filmą Vtorzenija
Antrą rankovęųpusėjau, bet nebaigsiu. Mano siūlai angora su machera ir plonu vilnoniu siūlu, toks superinio šiltumo mezginys bus, nereiks tryjų megztinių darbe. Gar liks siūlų, tai kepurė išeis, gal i šalikėlis biggrin.gif
Atsakyti