Svarbu naują turite,nereikia sukti galvos.Ir kaimynų neužpylėte.
O aš lėkiau nuo ryto mb paskambino,skambino policija,nutrūko šuo ir draikosi su grandine. Nu tikrai kažkur kalė rujoja,nesuvaldau jo.Tai ačiū policijai pririšo prie tvoros.Su pagaliu kol aš jį suvaldžiau.O jėgos turėjimas,aptalžiau šonus.Kažkoks paklaikęs.Ar kad į mišką nebe išvežame išsilakstyti? Ir kuolo nebe radau įkalti į žemę,tai pririšau su grandine prie autobuso,važiuosiu po pietų žiūrėti.
Nu blogai be vyro.Nuvažiavau dujų,tai važiavau kur užpyla,pati nesugebėčiau.O jei nuleistų padangą?Gatava.
Mano kaimynai apačioje - nebent kokia pelė ar voras.
Ingrida, gamtos šauksmas stipresnis už šonų aptalžymą.
Ingrida, gamtos šauksmas stipresnis už šonų aptalžymą.
Labas rytas.
Šiandien Likėnuose pabuvojau.Nu siaubas,labai prastai maitina.Ne veltui koletukų prikepiau nuvežiau. Jaučiu vagia,šventės,niekas nepatikrins.Ant kiek gerai ligoninėje maitino.Čia siaubas,kad ir padarytas remontas,bet baisiau nei Trasalyje. :bigsmile:Nepatariu niekam važiuoti.
Važiuojant atgal,užtikau prie Naujarodžio sodų visą alėją,putino.Ir nenulestos uogos ir po šalnų.Sustojau maišelį pasiskyniau,labai gražios uogos.Kaip tik mažoji grįžo kosėdama,rytoj nuvešiu.
Važiuojant atgal,užtikau prie Naujarodžio sodų visą alėją,putino.Ir nenulestos uogos ir po šalnų.Sustojau maišelį pasiskyniau,labai gražios uogos.Kaip tik mažoji grįžo kosėdama,rytoj nuvešiu.
Ingrida, tai dabar kursuosi 3 kartus dienoje su karštais kotletais maršrutu Panevėžys- Likėnai ?
Įtariu, sirgsiu. Galvą sopa. Gal kad prie kompo visą dieną ? Buhalteriją tvarkausi.
Įtariu, sirgsiu. Galvą sopa. Gal kad prie kompo visą dieną ? Buhalteriją tvarkausi.
Labas rytas.
Kursuosiu IK.Aš tai badu numirčiau nuo tokio valdiško maisto. Ir kai nieko neveiki.
Baisus oras sostinėn važiuoti,na bet ką padarysi.
oi negaliu Ingridos postai pralinksmino visai dienai. Net minties netureciau veziot maista i sanatorija vyrui Tai ten daug is bado numirusiu matei?
Posventine depresija pasibaige. Tuoj prasides naujametine.
Reik iki daktares nueit, o taip tingiu.
Labas
Reik iki daktares nueit, o taip tingiu.
Labas
QUOTE(sapniukass @ 2019 12 30, 10:50)
oi negaliu Ingridos postai pralinksmino visai dienai. Net minties netureciau veziot maista i sanatorija vyrui Tai ten daug is bado numirusiu matei?
Tai bobutės ruošiasi maištą kelti. Na matysime darbo dienomis kaip maitins? Suprantu su virškinimu bėdos,bet čia su viduriais visiems tvarkoje.
Mieste košmaras,prie didžiosios maximos apsukau ratus,nebuvo vietos mašinai,išvažiavau į mažesnę. Niekas nebe dirba?
Labas rytas.
Na va jei ne mb būčiau pramigųsi darbą. O liepiau ir durai ir sesei skambinti.Grįžome apie pirmą,dar prie eglutės dar po Vilnių pavaikščiojome.Ir kad aš užmigčiau.Akys stačios iki penkių,paskui kad migta.Ar kad vairavau įsitempųsi,naktis,atpratau.Vis šalia sėdėjau.
Ar kad gavau iš dukros dovanų iš Ispanijos labai skanių kvepalų,purkštelėjau pabandymui ant rankos ir gal veikė prieš miegą,vis kvepėjo.
Nesulauksiu tikrai šiąnakt Naujų metų,užmigsiu.
Viskas mergaitės,dirbu aukėtoja visą dieną.
sveikos, mano mielosios Draugės
atsisveikinu šiuose metuose ir tikiuos Jūsų draugystės kituose
Būkite sveikos, laimingos, mylimos, tokios - kokios esate , gražių Naujųjų metų
atsisveikinu šiuose metuose ir tikiuos Jūsų draugystės kituose
Būkite sveikos, laimingos, mylimos, tokios - kokios esate , gražių Naujųjų metų