Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Svarbu naują turite,nereikia sukti galvos.Ir kaimynų neužpylėte. mirksiukas.gif
O aš lėkiau nuo ryto mb paskambino,skambino policija,nutrūko šuo ir draikosi su grandine. blink.gif blink.gif Nu tikrai kažkur kalė rujoja,nesuvaldau jo.Tai ačiū policijai pririšo prie tvoros.Su pagaliu kol aš jį suvaldžiau.O jėgos turėjimas,aptalžiau šonus.Kažkoks paklaikęs.Ar kad į mišką nebe išvežame išsilakstyti? bigsmile.gif bigsmile.gif Ir kuolo nebe radau įkalti į žemę,tai pririšau su grandine prie autobuso,važiuosiu po pietų žiūrėti. ax.gif
Nu blogai be vyro.Nuvažiavau dujų,tai važiavau kur užpyla,pati nesugebėčiau.O jei nuleistų padangą?Gatava. mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano kaimynai apačioje - nebent kokia pelė ar voras. biggrin.gif
Ingrida, gamtos šauksmas stipresnis už šonų aptalžymą.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Šiandien Likėnuose pabuvojau.Nu siaubas,labai prastai maitina.Ne veltui koletukų prikepiau nuvežiau. mirksiukas.gif Jaučiu vagia,šventės,niekas nepatikrins.Ant kiek gerai ligoninėje maitino.Čia siaubas,kad ir padarytas remontas,bet baisiau nei Trasalyje. bigsmile.gif :bigsmile:Nepatariu niekam važiuoti. ax.gif
Važiuojant atgal,užtikau prie Naujarodžio sodų visą alėją,putino.Ir nenulestos uogos ir po šalnų.Sustojau maišelį pasiskyniau,labai gražios uogos.Kaip tik mažoji grįžo kosėdama,rytoj nuvešiu. mirksiukas.gif
Atsakyti
Ingrida, tai dabar kursuosi 3 kartus dienoje su karštais kotletais maršrutu Panevėžys- Likėnai ?

Įtariu, sirgsiu. Galvą sopa. Gal kad prie kompo visą dieną ? Buhalteriją tvarkausi.
Atsakyti
Labas rytas.
Kursuosiu IK.Aš tai badu numirčiau nuo tokio valdiško maisto. ax.gif Ir kai nieko neveiki. bigsmile.gif
Baisus oras sostinėn važiuoti,na bet ką padarysi. mirksiukas.gif
Atsakyti
oi negaliu biggrin.gif Ingridos postai pralinksmino visai dienai. Net minties netureciau veziot maista i sanatorija vyrui ax.gif Tai ten daug is bado numirusiu matei?

Posventine depresija pasibaige. Tuoj prasides naujametine.

Reik iki daktares nueit, o taip tingiu.

Labas
Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2019 12 30, 10:50)
oi negaliu biggrin.gif Ingridos postai pralinksmino visai dienai. Net minties netureciau veziot maista i sanatorija vyrui ax.gif Tai ten daug is bado numirusiu matei?

Posventine depresija pasibaige. Tuoj prasides naujametine.

Tai bobutės ruošiasi maištą kelti. mirksiukas.gif blink.gif Na matysime darbo dienomis kaip maitins? ax.gif Suprantu su virškinimu bėdos,bet čia su viduriais visiems tvarkoje. mirksiukas.gif
Mieste košmaras,prie didžiosios maximos apsukau ratus,nebuvo vietos mašinai,išvažiavau į mažesnę. bigsmile.gif Niekas nebe dirba? blink.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Na va jei ne mb būčiau pramigųsi darbą. mirksiukas.gif O liepiau ir durai ir sesei skambinti.Grįžome apie pirmą,dar prie eglutės dar po Vilnių pavaikščiojome.Ir kad aš užmigčiau.Akys stačios iki penkių,paskui kad migta.Ar kad vairavau įsitempųsi,naktis,atpratau.Vis šalia sėdėjau. bigsmile.gif bigsmile.gif
Ar kad gavau iš dukros dovanų iš Ispanijos labai skanių kvepalų,purkštelėjau pabandymui ant rankos ir gal veikė prieš miegą,vis kvepėjo. mirksiukas.gif
Nesulauksiu tikrai šiąnakt Naujų metų,užmigsiu. mirksiukas.gif
Viskas mergaitės,dirbu aukėtoja visą dieną. blink.gif
Atsakyti
sveikos, mano mielosios Draugės 4u.gif

atsisveikinu šiuose metuose ir tikiuos Jūsų draugystės kituose 4u.gif

Būkite sveikos, laimingos, mylimos, tokios - kokios esate , gražių Naujųjų metų newyear.gif newyear.gif 000054.gif
Atsakyti

Ko gero anksti eisiu miegoti. mirksiukas.gif
Atsakyti
Merginos,
o, kad Naujieji jums neštų :
-rožes iš mylimo rankų
-saldžius pyragėliu prie vyno taurės su drauge
-truputį laiko tik sau
-jaunystę rodančius veidrodžius
-meluojančias svarstykles