Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 26 gruodžio 2019 - 08:07
Labas rytas 4u.gif
Mūsų dosni Ingrida primena, kad gana valgyti ir marš ant svarstyklių? Gerai, kad kavos išgėriau, sumuštiniai irgi buvo ant stalo ir nebeliko ax.gif
Pas mus sninga unsure.gif
Atsakyti
Labas rytas

islydejom sunu, 9 val. autobusas i Kauna. 16 val isskrenda. Taip maloniai praleidom laika,
Atsakyti
Sapniuk,įsivaizduoju kaip faina buvo. wub.gif wub.gif
O mes taip fainiai paiškilavome.Švogeris ištempė į Anykščius.Papietavome prie Biliūno kalno,po Anykščius pasivaikščiojome. wub.gif wub.gif
Atsakyti
Mūsų kalėdos kaip niekad tylios, ramios, tokios, kaip visad svajojau, netgi be jokio alkoholio. Žiūriu filmus, visą nugarą megztukui nunėriau.
Kas liečia turgų, tai daugiausia jį apvaikštau aš, bet vien dėl to, kad turiu dvi pertraukas po valandą, nėra kur dėtis, bet ne tris kartus kaip kurios, tik du biggrin.gif
Neriu mediniu vąšeliu, davė pabandyti, tai visai normaliai, tipo prisideda prie ekologijos. Gal ir gerai.
Atsakyti
Ingrida, visa tavo giminė vieno veido 4u.gif

Ilsiuosi šiandien, nes rytoj vėl svečiai prasideda. Miegojau iki 11 , popiet vėl miegojau, ir vėl miego norisi. Toks tai mano poilsis ir jis man patinka. Matyt, pertempiu stygą su savo lėkimais.

Vaikai buvo Pakruojo dvare, grįžo tiesiog suledėję. Išsiruošė kaip vasarą į pikniką, net pirštines pamiršo.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas,

dienos ilgeja,sodininku temoj jau klausia,kada pomidorus set doh.gif doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif matyt gamta sumaise jutimus zmoniu,silta,tai ir niezti visiems rankos.
Dvi dienos su sunaus seima,vakar jau pas broli kaledojom,teveli aplankem.
Dvi dinas neneriau,vakar jau neistveriau,rankos pacios pradejo judet. bigsmile.gif
Kaledu diena buvo labai grazi,daug zmoniu pajury,yra tokia lyg scena su stogu,vadinasi stand band pajury,tai ten orgestras grojo,choralus choras giedojo,zmones kartu pritare,buvo isties labai grazi diena.O vakar jau lietus,vejas baisus,as jau ciauduli pasigavau,gerkle persti,ikaliau exinacejos pora tableciu,gal nuvarysiu virusa.
Ingrida,cia jus,mamute ir sesute?Labai panasios visos.
Sapniuk,del sunelio 4u.gif 4u.gif
visoms kitoms lengvo tarpsvencio.Cia mazai kas dirba tarpusventyje,tik socialines sferos,biudzetininkai ir fabrikai atostogauja.
Atsakyti
Šiandien ir darbas ir šventės. Užsakymai, o darbininkai ne visi susirinko. blink.gif
Naujieji būsimieji giminės aplankė, tai fainai pasėdėjome.
Atsakyti
Labas rytas.
IK,tai čia nauja giminė iš dukros pusės? mirksiukas.gif
Atsakyti
Ingrida, taigi jau dukra gan rimtą berną turi.
Kažkaip nesusitaikau su tuo, kad vaikai užaugo. tongue.gif

Sėdėsiu dyka namie. Boileris prakiuro. nebebėra šilto vandens, tai nei grindis plauti, nei virtuvėje kažką tvarkyti. Gerai, kad turime naują nusipirkę. Bet dar iš rūsio laukia 300 litrų vandens išnešti. blink.gif
Atsakyti

Su praėjusio šventėm visas, laimės, sėkmės ir sveikatos, na o darbų ir taip atsiras.

Auda,jei uzsiimi mezgimu,tai nenuleisk ranku.As pradejau zaislus nert 2015m,o tik siemet pajutau,kad perka mano zaislus,tik dabar uzbaigiau prieskaledinius uzsakymus,nera ten atominis biznis,bet smagu,kai savo parduoti.Ir turiu etsy parduotuvyte,tai irgi tik siemet eme judet.Ten daug dirbt reikia,jei nori,kad tavo preke iskeltu i pirmas eiles,o as tam laiko neturiu,bet ir nedirbant su ja,jau turiu nuolatiniu pirkeju.O pirkejai yra geriausi reklamos platintojai.Taip,kad nenuleisk ranku,nors Lietuvos moterys labai darnbscios,konkurencija didziule Lietuvoj su megztom prekem.

Aš vis galvoju, kiek daug forumų apleidau, o šito niekaip negaliu palikti, matyt, kad labai daug optimisčių vienoje vietoje, pasiskaitinėji ir vėl eini dirbti prisijuokęs. Aš irgi bandžiau pardavinėti Etsy, bet kai nepirko nieko, apleidau. 

IK paskaičiau tavo pasaką vyrui, prisijuokėm abu.

Atsakyti