Labas rytas.
islydejom sunu, 9 val. autobusas i Kauna. 16 val isskrenda. Taip maloniai praleidom laika,
Kas liečia turgų, tai daugiausia jį apvaikštau aš, bet vien dėl to, kad turiu dvi pertraukas po valandą, nėra kur dėtis, bet ne tris kartus kaip kurios, tik du
Neriu mediniu vąšeliu, davė pabandyti, tai visai normaliai, tipo prisideda prie ekologijos. Gal ir gerai.
Ilsiuosi šiandien, nes rytoj vėl svečiai prasideda. Miegojau iki 11 , popiet vėl miegojau, ir vėl miego norisi. Toks tai mano poilsis ir jis man patinka. Matyt, pertempiu stygą su savo lėkimais.
Vaikai buvo Pakruojo dvare, grįžo tiesiog suledėję. Išsiruošė kaip vasarą į pikniką, net pirštines pamiršo.
Labas rytas.
dienos ilgeja,sodininku temoj jau klausia,kada pomidorus set matyt gamta sumaise jutimus zmoniu,silta,tai ir niezti visiems rankos.
Dvi dienos su sunaus seima,vakar jau pas broli kaledojom,teveli aplankem.
Dvi dinas neneriau,vakar jau neistveriau,rankos pacios pradejo judet.
Kaledu diena buvo labai grazi,daug zmoniu pajury,yra tokia lyg scena su stogu,vadinasi stand band pajury,tai ten orgestras grojo,choralus choras giedojo,zmones kartu pritare,buvo isties labai grazi diena.O vakar jau lietus,vejas baisus,as jau ciauduli pasigavau,gerkle persti,ikaliau exinacejos pora tableciu,gal nuvarysiu virusa.
Ingrida,cia jus,mamute ir sesute?Labai panasios visos.
Sapniuk,del sunelio
visoms kitoms lengvo tarpsvencio.Cia mazai kas dirba tarpusventyje,tik socialines sferos,biudzetininkai ir fabrikai atostogauja.
Naujieji būsimieji giminės aplankė, tai fainai pasėdėjome.
Labas rytas.
IK,tai čia nauja giminė iš dukros pusės?
Kažkaip nesusitaikau su tuo, kad vaikai užaugo.
Sėdėsiu dyka namie. Boileris prakiuro. nebebėra šilto vandens, tai nei grindis plauti, nei virtuvėje kažką tvarkyti. Gerai, kad turime naują nusipirkę. Bet dar iš rūsio laukia 300 litrų vandens išnešti.
Su praėjusio šventėm visas, laimės, sėkmės ir sveikatos, na o darbų ir taip atsiras.
Auda,jei uzsiimi mezgimu,tai nenuleisk ranku.As pradejau zaislus nert 2015m,o tik siemet pajutau,kad perka mano zaislus,tik dabar uzbaigiau prieskaledinius uzsakymus,nera ten atominis biznis,bet smagu,kai savo parduoti.Ir turiu etsy parduotuvyte,tai irgi tik siemet eme judet.Ten daug dirbt reikia,jei nori,kad tavo preke iskeltu i pirmas eiles,o as tam laiko neturiu,bet ir nedirbant su ja,jau turiu nuolatiniu pirkeju.O pirkejai yra geriausi reklamos platintojai.Taip,kad nenuleisk ranku,nors Lietuvos moterys labai darnbscios,konkurencija didziule Lietuvoj su megztom prekem.
Aš vis galvoju, kiek daug forumų apleidau, o šito niekaip negaliu palikti, matyt, kad labai daug optimisčių vienoje vietoje, pasiskaitinėji ir vėl eini dirbti prisijuokęs. Aš irgi bandžiau pardavinėti Etsy, bet kai nepirko nieko, apleidau.
IK paskaičiau tavo pasaką vyrui, prisijuokėm abu.