Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Šilta lauke visai. ax.gif
Pagaliau nubudau,kruzą kavos išgėrus. ax.gif Vakar filmą žiūrėjau liko 15 minučių,nu niekaip,baigsiu šįryt žiūrėti. mirksiukas.gif Šuva irgi anksti atsikėlė. blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 22 gruodžio 2019 - 07:23
Labas

sunaitelio lektuvas jau turejo nusileist pries beveik valanda. Tyluma, neskambina, laukiu. Jo kambary net egles saka papuosiau ant smugio. Katinai dar neuzmate blink.gif Ot bus zaidimu....

Reik iki baznycios nuslinkt plotkeliu. Nuejau vakar i Katedra, uzdegiau zvakeles, o plotkeles tik pries misias.
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif 4u.gif ,

nu jau prisijuokiau si ryta is jusu pasaku,svajoniu kaimo,aciu,kad ir man radot role,ji man tiktu ir patiktu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif nes kituose darbuose tai as netikus,vilkciausi uodegoje.
Ingrideles vyrui ir Ladutei sveikatos 4u.gif 4u.gif
Vasarema,yra toks Norvegiskas kremas Neutrogena,tik nezinau ar LT yra.Buvau nudegus ranka iki pusliu,karstais riebalais,greit ikisau i miltus,tai skausmo nejutau,bet pusles iskilo ,po to sprogo,tai uzgijo per savaite,nustojo slapiuot,uzsitrauke oda.MB gydydavo skylanciu pirstu oda,uzdedavo to kremo ir uzbintuodavo nakciai,tai irgi labai gerai.
Auda,jei uzsiimi mezgimu,tai nenuleisk ranku.As pradejau zaislus nert 2015m,o tik siemet pajutau,kad perka mano zaislus,tik dabar uzbaigiau prieskaledinius uzsakymus,nera ten atominis biznis,bet smagu,kai savo parduoti.Ir turiu etsy parduotuvyte,tai irgi tik siemet eme judet.Ten daug dirbt reikia,jei nori,kad tavo preke iskeltu i pirmas eiles,o as tam laiko neturiu,bet ir nedirbant su ja,jau turiu nuolatiniu pirkeju.O pirkejai yra geriausi reklamos platintojai.Taip,kad nenuleisk ranku,nors Lietuvos moterys labai darnbscios,konkurencija didziule Lietuvoj su megztom prekem.
Pas mus siemet taip lyja,kad tikrai nuplauksim su sala,svarbu,kad kryptis vejo but i pietus,ne i siaure biggrin.gif biggrin.gif Apsemtas kelias i Gatwick aerouosta,kas turi bilietus is ten skrist Kaledom,nezinau kaip but nesmagu.To nesu macius cia per savo 17 metu.Na bet jau ryt bus pati ilgiausia naktis ir trumpiausia diena,ir po Kaledu jau ims dieneles ilget,ateis sviesa i musu karalyste.
Apie zebenksti suzinojau tik dabar,kas tai per gyvunas,aciu labai ,IK neissenkantis ziniu saltinis,o ir fantazijos kalnai pas jus. 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
truputi supainiojo laika vaikis. Laukia dabar vaikystes draugo kupiskeno, parves i Panevezi. O nebendravo gal 6 metus, susirase per FB, gal bendraus. Jis Kaune gyvena su mergaite. Sake eis i kavine, tai pamatysiu tik vakare.

Luety, saunu, kad sekasi.
Atsakyti
Pagaminau cepelinus, visi laimingi pavalgę. Eisiu ką nors Kalėdoms prakepti.

Ingrida, gatavo glajaus vis matydavau Maksėje prie gelžkelio, na, toje, kur pervažoje stovi. Ieškok , kur baigiasi visokie pieno produktai, prasideda mišrainių šaldytuvai. Lyg tai antra lentyna nuo viršaus.

Sapniukai, negailestingi tie vaikai. Žino, kad mama akis pražiūrėjo, tai dar po kavines šliaužios. ax.gif Paimtum rykštę, kad ilgai namo negrįžta, bet dabar smurtas prieš vaikus netoleruojamas. biggrin.gif
Atsakyti
turiu nepuosta egles saka, gal reiks per pakinklius praeit biggrin.gif
Atsakyti
Iškepiau 4 meduolinius namelius ir lėkštę meduoliukų. Rytoj papuošiu. Šiandien sėdėsiu ir letenėles pūsiu, vis sugebu nusideginti.
Atsakyti

Labas rytas.
Oi neturiu kantrybės tiems puošimams. ax.gif ax.gif
Vakar iki pusiaunakčio pabaiginėjau kojines,šiandien reikia padovanoti.Tai anksti ryte 6 šanūkas pradėjo kosėti. bigsmile.gif bigsmile.gif Nežinau kokių vaistų duoti?Reiks dukros klausti,jiems irgi yra kosėjęs.Uždėjau snudą,vaikščiosime su snudu. blink.gif Kokie kosuliai lauke būnantiems šunims??????? mirksiukas.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
apie sunis nezinau, mano vienas katinas ciaudejo, nupirkau Virbac pastos, lyg praejo.

Labas

ruosiames su vaikiu babos Augustinos kapeli lankyt. Reik geliu nupirkt.
Atsakyti
O čia pasirodo postų dalybos vyko biggrin.gif, va aš kaip dirbti ne megeja, gal man kokia naujai įsteigta vakancija iš dangaus nukris, kaip dabar populiaru, gyvenimo būdo vaodvė ar kokiu tai santykių ekspertė biggrin.gif

Sveikos wub.gif

prasideda virtuves šturmas
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2019 12 23, 10:35)
O  čia pasirodo postų dalybos vyko biggrin.gif,  va aš kaip dirbti ne megeja, gal man kokia naujai įsteigta vakancija iš dangaus nukris, kaip dabar populiaru, gyvenimo būdo vaodvė ar kokiu tai santykių ekspertė biggrin.gif

Sveikos  wub.gif

prasideda virtuves šturmas

Nereikia valkiotis dievai žino kur per postų dalybas. O tai liksi šlavėja. biggrin.gif Palauk, dabar negaliu ant smūgio sugalvoti kokio mandro pavadinimo. Paklausiu Mb , jis mūsų darbui kažkaip labai gudrų pavadinimą buvo sugalvojęs. Kažką panašaus " Augalinių išteklių projektų koordinatoriai" rolleyes.gif
Atsakyti
Nu bral aičū Verygaimkaip gerai maitina ligonius. mirksiukas.gif Ne aš nešu kotletus,bet mane pamaitina,Vis pataikau ant vakarienės,maniškis nevalgo,tai aš suvalgau.Grįžtu nereikia nieko gaminti vakarui.Šį vakarą visą lėkštę išvalgiau troškinio. mirksiukas.gif Po importinį su etikete duoda obuolį,vis parsinešu namo,reiks sudėti į obuolių pyragą,savų gaila. bigsmile.gif Saviškiui tik daržovių salotas nešu. biggrin.gif Dar duoną surenku vištoms,kaip gerai. blink.gif
Atsakyti