Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Gyvenime negalvojau, kad tokių metų su akvariumu žaisiu. Na bet gaila jį gesint, skaityk visos myriop, o augintos nuo mažiukų, Tik va, skaliarai liko tik dviese, vyras sako, kad tas šamas, kur uzbone pastoviai tūno, juos patvarkė. Teks domėtis ir klausti googlės ar tikrai. Lb gaila, nes ne pigūs buvo. Jei ir taip, tai ir jo negaliu pasmerkt myriop.
Oi, reikia investicijų į akvariumą, bet dar neišgaliu, yra tik kas būtina.
Atsakyti
Labukas visoms
Sniego trūksta iki pilno švenčių cinkelio,nepratę mes be sniego tokiu laiku
Truputį biuleteniauju,darbas savo daro,bet nieko gyvensiu
Darbo vakarėlyje nebuvau,šauniai merginos pasiautė,bet bus dar ir kiti metai,tada atsiimsiu
Galvoju o kas aš būčiau tame superkaime
Atsakyti
tu butum gerio feja musu kaime 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Auda @ 2019 12 21, 16:30)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Iš Kaimo" data-cid="72571149" data-time="1576922834"><div><p>O sory, Auda. nepagalvojau. Bet kiek supranti , tu tik su šuneliu po pamiškes gastroliuoji. Super seklė galėtum būti.
</p></div></blockquote><p>Tai, kad niekaip savęs neatrandu smile.gif Bandau ž.ū. užsiimti, tai bitininkyste, siūti ir megsti bandau visokių niekučių, neišeina parduoti..... Tai tik ir belieka iš nevilties su šuneliu lakstyti, na dar valgyti MB padaryti ir laukti vasaros verysad.gif Gal dar atrasiu sakau, dar pakankamai jauna tik į neseniai į šešta dešimtį įpusėjau. Guodžiu save, daug žinomų menininkų tik nuo 50 pradėjo normaliai dirbti...... gal ir man pasiseks. </p>

Visai teisingai galvoji. Žemaitė penkiasdešimties pradėjo rašyti. Dabar gerantologija pažengusi į priekį, galima pradėti rašytojos karjerą kai jau pradedi vaikėti. Nieko blogo iš to nebus, nebent pasaulinis bestseleris.

Ingrida, tu rimtai ? Tešlą laikyti metus laiko ? Taigi ten per metus gali atsirasti naujos gyvybės formos. blink.gif

Ladute, tu mūsų kaime pritaptum dizainere. Nieko ten sudėtingo, šiais laikais net kelnėse klyną prakerpi, užsitempi vietoje palaidinės ir einu superduper madinga.
Atsakyti

IK prisijuokiau iš tavo pasakos, vyrui perskaičiau. O tas sako teisybė, aną dieną žiūrėjo skelbimą, ieško motociklų remonto meistro, reikalavimas:nors truputį nusimanyti technikoje ir elektroje. Nebesitiki šiais laikais gauti normalaus meistro įmonė. 

Matai koks tavo kaimas būtų populiarus, kiek norinčių gyventi jame ir iš kart savo sugebėjimus perkrato, pasiruošę persikvalifikuoti. Ir tu talkos turėtum, kavutę užkaiti ir supuola visos padėti pakuoti tavo daržoves  :rolleyes:  :rolleyes:  :yahoo:​ 

Atsakyti
smagus mūs kaimas būtų wub.gif

Ladut, tikrai su Tavo pagalba plikos nevaikščiotume, o gal dar ir krūtesnės būtume nei statkevičiai, dolčes su gabanom ir kt. mirksiukas.gif
Auda, medų mes mėgstam ir šunis mylim mirksiukas.gif

tai va, ryte traukdama šalia turgaus, tiesiog ant kampo susidūriau su Vasarema, po ko trumpam dar ir per pietus susitikom, ir vėl prie turgaus tongue.gif dabar turiu labai gražių senų stiklinių šiškų wub.gif wub.gif wub.gif
Papildyta:
tiesa, gi Kaimietukę su dovanom per LNK žinias šiandien rodė biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurginėlis: 21 gruodžio 2019 - 19:30
Jurginėli,tu mane pataisyk,ne šį praeitą penktadienį pas Beatą rodė ar ne iš Rumšiškių moteriškės?Mokė kaip kepti meduolius ir sakė galima tešlą laikyti metus.Man irgi kažkas iš kito pasaulio. bigsmile.gif Sakė kuo ilgiau laikai tešlą,tuo geriau.
Per ligoninę nebe matau jokių žinių.O buvau ištikima žinioms. ax.gif
Atsakyti
Ingridėl, nemačius šių laidų, dabar per rusus rodo serialą detektyvinį-žiūriu mirksiukas.gif

bet tikrai esu girdėjus, kad šaldiklyje gan ilgai tešlas sausainiams laiko, dėl ko anie gaunas kažkokio superduper skonio. mirksiukas.gif

dabar meduolius kepiau iš lidlo imbierinės tešlos-labai smagi ir pakankamai skanūs meduoliai gavos, nors savų skonio tai nėr ko lygint ax.gif

perskaitykite S.Hepworth knygą "Anyta" - rekomenduoju
Atsakyti
Dėl meduolių tešlos, tai esu kepusi, bet laikiau užminkytą vėsiai apie 3 savaites, metus ne šaldikly tai nežinau. Kepsiu snikerio tortą, dukra supeikė medutį, noris kažko šventiškesnio biggrin.gif
Atsakyti
Kaip ir kasmet, kepsiu aguoninį pyragą. Visiems jis labai patinka, iki trupinio suvalgo. Dukra dar vieną keps, uošvijon vešis. Gal dar kokį tinginį varškinį su šokoladu sutversiu.
Reikia susiimti, rytoj namelius bent iškepti. Dovanoms reikės. Dukra meduoliukų prikepė vakar. Turi tokią liuks formelę, iš karto matosi, kur puošti : kur kokie raštai dėti glajumi. Vėl mieste pamiršau gatavo glajaus nusipirkti.

Papuošėme eglutę. Tai dabar katiną kas kelios minutės vaikome nuo jos. biggrin.gif

Jurginėli, įtariu su Vasarema kaip kokios bobulkos kasdien po du tris kartus Kalvarijų turgų tikrinate ? Šiaip, dėl sportinio intereso. ax.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Kur gauti gatavo glajaus?
bigsmile.gif
СКРЮЧЕННЫЙ ДОМИШКО
Nematytas Agatos Kristi filmas. bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 21 gruodžio 2019 - 22:19