Ingridinui sveikatos
aš kartais pagalvoju, jei mus visas į vieną gyvenvietę sukėlus, su mūsų gebėjimais, pomėgiais, nerealiais greičiais ir galiomis, grožio supratimu-butų kažkas panašaus į atominę bombą
Galėtume parduoti kokiems amimatoriams idėją apie supermoterų kaimą. Ingrida supervirėja, gali iki smerties bet ką apšerti. Tu gali išlipdyti bile kokią skulptūrą, ne tik marfas. Luety supermezgėja , gali numegzti kokį tinklą, kuris sustabdytų net lėktuvnešį. Aš galiu bet kokiu augalu nedorą pilietį apnuodyti, Liniukas kiaušiniais užmėtytų, Vasarema kokius šernus užsiundytų. Va, tik Lyžuka pakankamai teigiama, nesugalvoju jai vaidmens.
o Meri ryklius augintų
Sapniukas mus visas undinėm paverstų
o Meri ryklius augintų
Sapniukas mus visas undinėm paverstų
Pavarėt. Vos iš lovos neišvirtau.
Labas rytas.
Na tikrai pavarėte.
IK,man atrodo varguolių atrastum kiekviename kaime.Mūsų kaimynai vieni tokie.Kai pirkome sodybą,prieš 20 metų,mb sakė sugrius ta gryčiukė,o ji tebestovi.Ten dar asla plukta.Tvartelis jau sugriuvo,susilipdė kitą,o karvytę tebe laiko.Ten dar močiutė gyvena,kuri palaiko visą gyvenimą.Jos dėka ir paukščius dar augina ir jautuką užsiaugina.Daugiau tai ten splašnoj bardak.Ir pagailiu,veždavau vaikų rūbus,kai augo vaikai 4 nuo skirtingų vyrų ir ožkas atidaviau ir jautuką nupirkome.Bet ir pareiškimą rašiau iogaliotiniui už vagystes.
O man kokį nors vaidmenį surastum?
Jurginėli, geniali mintis.
Galėtume parduoti kokiems amimatoriams idėją apie supermoterų kaimą. Ingrida supervirėja, gali iki smerties bet ką apšerti. Tu gali išlipdyti bile kokią skulptūrą, ne tik marfas. Luety supermezgėja , gali numegzti kokį tinklą, kuris sustabdytų net lėktuvnešį. Aš galiu bet kokiu augalu nedorą pilietį apnuodyti, Liniukas kiaušiniais užmėtytų, Vasarema kokius šernus užsiundytų. Va, tik Lyžuka pakankamai teigiama, nesugalvoju jai vaidmens.
Ale tikrai, Meri augina visokias jūrų pabaisas. Gal net dresiruoja jas.
Na, kas galėjo pagalvoti apie viską sugebančias šiuolaikines moteris. Kūrė pasakas apie slibino saugomas princeses, apie Jonelius kvailelius, gaunančius pusę karalystės. Špygą taukuotą kvailiui. Šiais laikais veiksmas vyktų visai kitaip. Atvaro Jonelis princesės vaduoti - ogi papūtė slibinas vos viena galva, Jonelio sename BMV sugedo kondiškė. Tas apsisukęs pas automobilių meistrą, tokį patį atsilupėlį. Nusprendžia ardyti pavarų dėžę ir įstringa septyniems metams. Galiausiai princesė neištvėrusi paleidžia repą , slibinas linguoja į taktą, kol apkvaista. Princesė čiumpa keptuvę, praeina per sslibino galvas ir jau laisva laukia savo kvailelio. Nors Ingrida būtų prikepusi kokių grybukų riešutėlių ir tam drakonui su jais išmušusi akelę. Tfu, kažkur pasakose nusigrybavau. Lyg tai gaidelis vištelei išmušė akelę ? Smurtas artimoje aplinkoje ? Bliam, šiais laikais net pasakų negali normaliai pasekti per tą feminizmą.
Mieste beprotnamis. Nei praeiti, nei pravažiuoti.
Labas
Sapniuk,tik vakare geriausia į parduotuves.Vakar po 20 valandos,vaikščiok pro lentynas kur nori.
Nors kūčiukus iškepiau,meduoliams užminkiau tešlą.Per tv rodė,kad subręsti tešlai gerai meduoliams.Galima laikyti iki metų,nekepant. Tai parai prabuvus,pats tas.
O sory, Auda. nepagalvojau. Bet kiek supranti , tu tik su šuneliu po pamiškes gastroliuoji. Super seklė galėtum būti.
Tai, kad niekaip savęs neatrandu Bandau ž.ū. užsiimti, tai bitininkyste, siūti ir megsti bandau visokių niekučių, neišeina parduoti..... Tai tik ir belieka iš nevilties su šuneliu lakstyti, na dar valgyti MB padaryti ir laukti vasaros Gal dar atrasiu sakau, dar pakankamai jauna tik į neseniai į šešta dešimtį įpusėjau. Guodžiu save, daug žinomų menininkų tik nuo 50 pradėjo normaliai dirbti...... gal ir man pasiseks.