Jurginėli, jau Lyžuka rašė, kad neišein gražiai nufotkint švieseles. Šiandien dar nesutemus visai fotkinau, tai pakenčiamai. Ale gėda ir bėda, dar nesu kėlusi čia nei iš telefono, nei iš planšetės, tai jei nori, galiu į mesendžerį įmest Kaimo eglutę matei fb, šiemet labai graži.
Kaip gerai mažam miestuke ar kaime, jokių kamščių
mergai, Kalėdų senis savo elnius paliko ganytis pas Liniukus
Jurginėli,
IK, senokai negėriau rimtesnių gėrimų, kažkaip nebemadinga tapo, todėl, tikriausiai, ten buvo žebenkštis. Nemačiau visos, tik dailų snukutį, 2 metrų atstumu. Neįsivaizdavau, kas ta žebenkštis, galvojau, kad aš, nes mane jaunystėje teta taip pavadindavo, nežinau, kodėl
Visą vakarą tvarkiausi, bet galo nesimato. Rankos skilinėja siaubingai, jokie kremai nepadeda.
Visą vakarą tvarkiausi, bet galo nesimato. Rankos skilinėja siaubingai, jokie kremai nepadeda.
Labas rytas.
Jurginėli,kaip gaila,kad mes viena nuo kitos toli.
Galvoju šiandien arba rytoj turgelyje apsilankyti.Turiu dar visko po truputi. Galvoju kuri diena šiltesnė.
Nuo visų rūpeščių pradedu atsitokėti. Na žinokite kaip fainiai praėjo renginys,mes dviese mokėme 20 žmonių grupę,labai daug padėkų gavome.Net užklausymą gavau,gal parduotuvę savo turiu?O juk tik neseniai pačios mokėmės.Dar sausį nusimato dvi grupės apmokymų.Reiks sugalvoti ką mokyti.
Galvoju vistiek kūčioms kažką pasigaminti.MB vienas trivietėje palatoje,šokius galima organizuoti.Kažin išeiginėms ar ką operuos?Nebent po kokios avarijos atvežtų. Tai bus galima pakučiavoti ligoninėje,paskui pas mamą.
QUOTE(vasarema @ 2019 12 20, 01:10)
IK, senokai negėriau rimtesnių gėrimų, kažkaip nebemadinga tapo, todėl, tikriausiai, ten buvo žebenkštis. Nemačiau visos, tik dailų snukutį, 2 metrų atstumu. Neįsivaizdavau, kas ta žebenkštis, galvojau, kad aš, nes mane jaunystėje teta taip pavadindavo, nežinau, kodėl
čia ta prasme gerti nemadinga? , greičiau sakyčiua per amžius buvo nuodmeme, bet gi visos nuodėmes yra saldzios , o ir kam tada tada atgalia? O gi tam kad pirma būtų priežastis nusikalsti:), va kaip gražiai išlanskčiau
po truputi vis kažka ruošiuos nes viena nemegstu visko paskutinei dienai palikti, galva neišneša kaip seniau ta mama ir egle puošdavo kučių dien air dar visko pilną stala priruošdavo ir krosni kureno, kepdavo ir dar ant galo vandens prišildydavo ir visi prausdavommes , tai va man kūčių diena jau kaip ir šventa, nori tylos, ramybes o ne sivertimo per galvas
Ingrida linkejimai taviškiui tai jau išoperuotas?
Liniux man atsiusk i mesendzeri o aš tau atsiusiu šviesu vaizdus
vasarema, zebenkstis labai vikri, greita, gal todel tave teta taip vadino. Praeitais metais mano katinas jauniikli buvo pagaves.
taip ir isivaizduoju Ingrida palatoj su 12 patiekalu Kita ryta su kepta antim.
Labas
taip ir isivaizduoju Ingrida palatoj su 12 patiekalu Kita ryta su kepta antim.
Labas
Vasarema, randu jau vieną kitą kiaušiniuką, tokios vykę, ir senos labai nesimuša. Jau paleistos visos bendrai, išeina į lauką, tvarte vietos yra. Dar visos gyvos
Ingrida, o tai jau taviškiui operaciją padarė?
Jo,mergaitės jau trečiadienį išoperavo,parą reanimacijoje atbuvo.Šįryt jau pižama aprengiau. Jau ir masažistas buvo ir mankšta,jau liepė stotis,sakė tik su ramentais galva sukasi,su vaikštyne kelis žingsnius padarė.Tik temparatūra laikosi virš 38.Nori kad gertų vaistus nuo temepratūros,jis atsisako,tegul organizmas kovoja,vadinasi imunitetas kovoja prieš svetimkūnį.Ir kateterius jau visus išėmė.
Sapniuk,sakiau nieko negaminsiu,šiandien silkės pripirkau,reiks nusinešti į ligoninę vistiek,paskui pas mamą. Neištversiu vistiek.
Kaip sušalau turgelyje,drėmė tokia ir vėjas.
Sapniuk,sakiau nieko negaminsiu,šiandien silkės pripirkau,reiks nusinešti į ligoninę vistiek,paskui pas mamą. Neištversiu vistiek.
Kaip sušalau turgelyje,drėmė tokia ir vėjas.
Lyžuka, gerai tu čia pavarei apie nuodėmes. Bliam, kaip mėgstu jas daryti. Netaupydama. Atgailausiu, kai ateis stiptinoji. Ir tai nenuoširdžiai.
Ingrida, palik saviškį ramybėje. Tegul jam bus ramios kalėdos be tavo patiekalų.
Šiandien baigėme išvežioti dovanas. Pavargau kaip ciuckis. Jurgi Maryte, kaip yra baisiai gyvenančių žmonių. Išlindo vienas diedukas, nesiprausęs nuo antrojo Pasaulinio karo laikų. Kita bobutė gyvena tvartuke. Elektra kažkada dingo, vėjas nutraukė. Ai , nieko tokio, turime žvakių. O šalta
Bet tai ką socialiniai darbuotojai padarys, jeigu žmogus įsikibęs laikosi savo namų...
Ingrida, palik saviškį ramybėje. Tegul jam bus ramios kalėdos be tavo patiekalų.
Šiandien baigėme išvežioti dovanas. Pavargau kaip ciuckis. Jurgi Maryte, kaip yra baisiai gyvenančių žmonių. Išlindo vienas diedukas, nesiprausęs nuo antrojo Pasaulinio karo laikų. Kita bobutė gyvena tvartuke. Elektra kažkada dingo, vėjas nutraukė. Ai , nieko tokio, turime žvakių. O šalta
Bet tai ką socialiniai darbuotojai padarys, jeigu žmogus įsikibęs laikosi savo namų...