Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

QUOTE(Iš Kaimo @ 2019 12 18, 19:40)
Lyžuka, o neturi kaip pririšti eglės ? Kai mano vaikai buvo maži, tai sienoje buvo įvarytos 2 vinys ir trikampio sudarymo būdu buvo rišama eglė.

turiu ir jau pririšta, kates del visa ko gave uždaro režimo dienomis, kol aš darbe:D

vakar pagaliau atsiuntė siurblį-šluotą, galvoju kad nuo sofų ir kitų neprieinamų robotui dalyku visai patogus daiktas kačių šerius nusiurbti, tuo labiau kad jis be laido, tai ką jūs manot, paaiškejo, kad pakrovėjo vienas kištukas išlužės, nesuprantu kaip ten kiniečiai neužmatė, nes supakuota tai be jokiu lankstymo ir deformacijos žymių... verysad.gif šiandien pradejau jau aiškinimosi procesą...kol atgavau už nekokybiška girliandą pinigus praėjo vos ne pora savaičių...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 19 gruodžio 2019 - 08:15
Labas

parsinesiau egles saka, vesiuos Panevezin. Dar viena saka apdengiau roze, kuriai nebeturejau kibiru, vazonu biggrin.gif

Parsinesiau is kaimynes kaladuku, jau prisikapojau prakurkei. Maciau dar pas ja sode yr senoviniu antaniniu obuoliu, eisiu truputi pasirinksiu.
Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2019 12 19, 14:38)
Labas

parsinesiau egles saka, vesiuos Panevezin. Dar viena saka apdengiau roze, kuriai nebeturejau kibiru, vazonu biggrin.gif

Parsinesiau is kaimynes kaladuku, jau prisikapojau prakurkei. Maciau dar pas ja sode yr senoviniu antaniniu obuoliu, eisiu truputi pasirinksiu.

tai kai retai kureni turbūt išala gryčia labai ?

aha ir aš mačiau pravaziuojant tokie grazus raudoni obuoliai kabo ant obels, žmogus lapus greboja, lazdynai kad išleide žirginius, nesuprasti koks metu metu laikas dabar yra mirksiukas.gif
Atsakyti
Isala, vakar vakare 11 buvo, siandien pakurenau tai jau silta.

Piene zydincia radau, FB idejau, kad nesakytumet jog nesamone.

Ingrida, kaip galvoji, baravyku neber? Vakar vaziuodama autobusu uzmaciau prie Subaciaus besigananti arkli. Tikiuosi nepamirso jo ten gaspadorius.
Atsakyti
Buvo minčių voveraičių važiuoti pasirinkti.Bet kad nėra kada.
Blogai be antros pusės.Visokių rūpeščių išlenda. ax.gif
Galvojau kūčiukų,meduoliukų išsikepti,nėra kada. bigsmile.gif Viską sudėjau vaikams. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2019 12 19, 15:02)
Buvo minčių voveraičių važiuoti pasirinkti.Bet kad nėra kada.
Blogai be antros pusės.Visokių rūpeščių išlenda. ax.gif

jau aš patylesiu šituo klausimu, bet svarbiausia labai visko neimt į galvą ir neprisiplanuot daug tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2019 12 19, 16:11)
jau aš patylesiu šituo klausimu, bet svarbiausia labai visko neimt į galvą ir neprisiplanuot daug tongue.gif

oi, kaip as tau pritariu ax.gif

ejau is drauges, ziu girininku masina stovi. Dar tris sakas parsinesiau, nes ant kalno trys rozes dar nedengtos.
Atsakyti
labas,
per lietuvos ryto tv reporterį rodė mūs Kaimietukę wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Gaila, nemačiau reportažo su IK. Televizoriaus nežiūriu, knygų neskaitau, nežinau, ką aš veikiu. Namai šventėms dar nesutvarkyti, jokių kepinių nekepiau. Diena žaidžiu su savo vištomis, savo sklype sraiges jau surinkome, dabar einame už tvoros, pas kaimynus sraigių ieškom. Negaliu jų palikti vienų už tvoros, nes vanagas jau vieną užmušė, o jos tų mažų sraigių labai nori. Mačiau baltą pelę, tikrai, iš arti, iš urvelio išlindo. Ar būna baltų pelių? Jei ne, ką aš mačiau?
Atsakyti
Taigi vakar pasakojau, kad šiandien darėme labdaros akciją su didele pompa doh.gif Iš tiesų tai didelis š , bet vadovė ŪS sukvietė visas televizijas, gal tik BBC nebuvo . Pas mane degantys užsakymai, sandėlyje televiznikai su kameromis po kojomis pinasi , kolehos suvažiavo, pusę kiemo užstatė mašinomis. Atvažiavo viena įmonė pasiimti užsakymų, tai į autobusiuką sulindo, filmuoja. unsure.gif Ko išpašolvoninau visus.... Ir kolegas, ir paparacius. biggrin.gif Dar rytoj reikės baigti išvežiojimus ir dovanų pakavimus.
Taip jau yra, kad gyvenime nesu turėjusi ramių Kalėdų. Pas mane tas laikas būna degantis durdomas. biggrin.gif

Vasarema, prisipažink, ar daug gėrei ? Baltos pelės, paskui žali velniukai. Progresuosi. biggrin.gif
O iš tiesų tai visos laboratorinės pelės baltos. Kai mokiausi Maskvoje lomonosovkoj, tai rytais susirenkame į biologijos faką. O ten triušiai nupuvusiomis ausimis koridoriais laksto ( triušiams bandomuosius vaistus į ausis leidžia) , baltos pelės kas rytą pasieniais šmirinėja. Tikras alkoholiko sapnas. bigsmile.gif Kol sugaudome visą gyvastį, tai pusė paskaitos jau linksmai ir praleista. Mažiau lieka laiko studijuoti alelinius genus. biggrin.gif
Taigi galėjo būti pelė. Bet galėjo būti ir žebenkštis. Jos maždaug pelės ūgio, tik ilgesnės, žiemą baltos. Na, gal snukutis toks mielesnis. Dažniausiai medžioja peles keliaudamos jų urvais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iš Kaimo: 19 gruodžio 2019 - 20:18
Vasarema, pradžioj ką parašei, man irgi beveik tinka. Ryt kaimo baliukas, tai rafaelinį pyragą iškepiau, kažkiek apsitvarkiau. Lauke maniškis papuošė, šiemet du Rudolfus didelius padarė, gerai atrodo vakare. Kol kas dar jokių minčių konkrečių dėl maisto. Norėtųsi medutį išsikept, jei netingėsiu, nepamenu, kada kepiau.
Atsakyti
nugis rodykit tuos kiemų grožius-rudolfus, egles ir švieseles mirksiukas.gif wub.gif
pas mum viskas pilka ir tamsu unsure.gif
ai, gi kamščių pilnos gatvės rolleyes.gif

baltos pelės-kai buvau vaikas, atbėgo pas mum balta pelė, atėjo vamzdžiais iš kaimynų-ieškojom šeimininkų smile.gif

Ingridėl, ne Tau vienai mintis pagrybaut buvo kilus, ale kad buvau išdurninta, tai jau ramiai sėdėjau rolleyes.gif

Atsakyti