Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Dar operacijos nebuvo,o jau paklausė kur važiuosi gydytojas?Jei į Likėnus tai nuveža,jei kitur samdykis autobusiuką pats.Tai maniškis skupus,nusprendė į Likėnus. ax.gif
Galva įsiskaudo,Toras jau veža tašę po Naujų metų jau užimti,tai susiradau kitus,na gal nepaves? blink.gif blink.gif
Rimtai galva įsiskaudo,nieko nespėju.Tai gerai šunį,katiną pridaviau,liko tik vienas šuo.O rytoj dar renginys senelių namuose visą dieną,vėl nebus kada namus kuopti. ax.gif O sugalvojau dar meduolių,kūčiukų prasikepti,neįsivaizduoju kada?Reiktų dar į turgelį sudalyvauti. mirksiukas.gif
Sapniuk- 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Gražaus veido Marfa, ale ką paimi pati, viską padarai, auksarankė wub.gif
Dabar ir man aišku su tuo šanūku biggrin.gif ale sugalvok tu man taip biggrin.gif biggrin.gif
Parsinešiau siūlų, jau tokio mėlynumo, svaigstu nuo spalvos, gal net nemegzt? biggrin.gif
Šventes sedėsim dviese, aš tai tikrai niekur neisiu, turėsiu ko veikti, tikrai nedirbsiu, lai pensininkės dirba, gauna pensijas ir algas ax.gif
Šiandien buvo cirkų diena, gerai, kad ir baigiasi smile.gif
Atsakyti
Ką reiškia Meri,cirkų diena?
Sutikau kaimynus sodybos,apyjauni žmonės,o iš ligų neišsikapsto. blink.gif Ligoninės,ligoninės ir tokios baisios ligos,Dar ir tėvui plaučių vėžys,tik mama tokiu pat vėžiu prieš kelis metus mirė. unsure.gif
Sakau juk toks švarus oras,miškas,upė šalia.Su saviškiu nukalbėjome,tie purškimai laukų,man atrodo baisu.Maniškis ir sako va kodėl aš nenoriu keltis sodybon.Aplink sodybą vien laukai dirbami.Net bičių nesinori kelti. blink.gif blink.gif Atrodo mieste jau taip baisu,bet pasirodo kaime dar baisiau. bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Meri, leisk ir mums pasidžiaugti cirku. Ar pas tave į kioską buvo atvykęs ?
Pasipuošėm namus.

vartotojo įkelta nuotrauka

Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Gražu IK, aš jau vakar šukes sušlaviau, parazitkos kates egleė nuvertė verysad.gif

Sveikos smile.gif
Atsakyti
Neįsivaizduoju, kaip reikės savo eglę apsaugoti. Jauniklė, vienu šuoliu užšoka ant stalo. sakau, gal po egle reikės apdėlioti padėklais su vandeniu. Sušlaps kojas ir paliks ramybėje ? Tik baisu dėl grindų. Pas mane alyvuotos. Nenuvalai laiku vandens, lieka dėmės. Sekmadienį priprašiau MB , kad pašlifuotų prie vitrinų, ten man amžinai nelaimės nutinka, kai pavasarį daigus auginu. blink.gif

Kažko tingisi šiandien judintis.
Atsakyti
aš eglę atstačiau i normą biggrin.gif, kates užrakinau vienam kamabryje biggrin.gif, nes jos megsta dar ant rankenu šokineti, plius vakar tik atkėlus nuo grindų vėl lindo, šoko, eglė griuvo... blink.gif
vakare išleisiu po priežiurai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 18 gruodžio 2019 - 13:18
tai ko neduodi gyvuliukams egle pasidziaugt.

kazkuriais metais mano Ryzikas buvo girliandos laida nukandes, gavo per dantis svoves.

Labas

kurenu peciu, lauke itariu silciau nei troboj.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sapniukass: 18 gruodžio 2019 - 16:22
Lyžuka, o neturi kaip pririšti eglės ? Kai mano vaikai buvo maži, tai sienoje buvo įvarytos 2 vinys ir trikampio sudarymo būdu buvo rišama eglė.

Pavargau. Atėjo baisulinis užsakymas, vyniojau nuo pietų. Po darbo suvežė viso rajono ūkininkų dovanas pas mane. Pakavome dvi valandas bėgte. Rytoj nuo aštuonių gal per dvi valandas baigsime. Jau užsakyta televizija, fanfaros ir kiti fejerverkai. Ūkininkų sąjunga nori atsiskalbti savo mundurą. Juk tauta tiek ppiktinosi dėl traktorių akcijos. Kokie mes turtingi ir nedori. biggrin.gif Lankysime kiekvienoje seniūnijoje vienišus žmones su dovanomis. Nors kasmet kažkokią akciją darome , o ir nuo savęs apdalinu senukus. Tik niekad neduosiu jauniems.
Atsakyti
Mes šiandien puikiai pasibuvome pas senelius.Ir koncerto pasiklausėme muzikos mokyklos mokinių ir kareivių košės pavalgėme ir labdaros mugėje sudalyvavome. wub.gif Ir renginį pravedėme,sunki diena buvo.Dar paskui lakščiau į Angliją tašę sukroviau ir išsiunčiau. ax.gif
Ramu eglės neturiu,reiks bent pušies šaką gal pasipuošti. ax.gif
Einu paiilsėsiu,pamegsiu,filmą pažiūrėsiu. mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif

tai jau visos gyvenam laukimu bigsmile.gif

vakar aplankiau sodybą-kalė kopūstai kad žaliuoja smile.gif namus pasitvarkėm, pelėms gardėsių palikom, su kaimynai pasilinkėjom geresnių metų. PO to prasukom pro kaimą-bulvių reikėjo, bet kiek dar jų liko, kad tik suvalgyt ax.gif Aplankiau kaimynę, dovanų palikau ir iš jos gavau savų grikių miltų-mama bandą keps grikinę, skani wub.gif
Pravažiuodami į mėsos krautuvę pas ūkininką užsukom-mėsa, kad ir brangesnė, bet tikrai labai skirias nuo parduotuvinės, valgau ir dar noriu, ir tas kvapas visai kitoks.
Vis gailiuos Liniuko paršelių unsure.gif

Ryt laukia parduotuvės, reik po truputį susipirkt maistus ir jų priedus smile.gif
bet jau žmonių visur, gatvės užkimštos, siaubas......
Atsakyti