Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

QUOTE(liniuxxxxx @ 2019 12 16, 11:19)
Ingrida, ar rimta operacija?

Na mano galva,tai rimta.Klubo sąnarį keis.Tai tiesiai po ligoninės,sanatorija. bigsmile.gif Visos šventės vienai. unsure.gif
Sapniuk,tai gerai pas jus bus,sūniukas grįžta. wub.gif wub.gif
Oho Liniuk,kelionė kokia. blink.gif wub.gif
Dukra irgi šeštadienį savaitei su pusženčiu išskrenda,už tai šanūkas pas mus.Vargstu,katė tai irgi pas mane,tai darinėju vieną kitą po kambarius.Jau šanūkui katė nosį perdreskė. bigsmile.gif
Žiūriu jaunimui jau blanksta tos šventės.Išmirsime mes,liks tik dovanų keitimasis. ax.gif
Atsakyti
Jau koks juokas ima iš Lietuvos pašto. Pirkėjai perka vokus, ženklus, sako teks ieškoti pašto dėžės, kur išmesti. Nu akurat, laukiu autobuso, matau nuimta geltona pašto dėžė, išsikraustė paštas, ir dėžę nukabino, tipo žinokitės. Vytauto pr. nebeliko nei pašto, nei kur žmonėms išsiūsti. Jaunimas kaip jaunimas, bet senukai dar perka Kalėdinius atvirukus, sako Japonijoje lb populiaru. Paštas įsikūrė Akropolyje, gal nešdamas vokelį ir kokią akcijinę prekę nupirks, viskas apgalvota.
Atsakyti
labas 4u.gif

Ingridėl, viskas bus ok TB 4u.gif

Marfa
vartotojo įkelta nuotrauka

nu ką aš žinau, Marfa ir yra marfa biggrin.gif
Atsakyti
Na atskris. Tik pusmetis nebuvo. Kai pirma kart isvaziavo tai tik po triju metu grizo blink.gif

A ko tu, Ingridut, rasai šūnukas? Cia is tos serijos, kai sako: radiratorius, kaklietai....
Tai pas tave dabar trys gyviai, na katinas suniui nenusileis ir kirs nagais.
Atsakyti
Sapniuk,šanūkas pas mane. mirksiukas.gif
Nu ne išdurnėčiau su visais trimis,užteko šettadienio paros.Viktorija išboginta pas mano mamą,ačiū dievui grįžo šeimininkė,rytoj mb paguldau ir nuvežu Viktoriją ir Kateriną šeimininkei,liks tik man šanūkas. ax.gif Gal atsipūsiu,nes gyvenu pati strese,kai reikia atsakyti už kažką. ax.gif
Jurginėli,nu graži Marfa,bet tikrai pagal vardą ir Marfa. wub.gif wub.gif
Atsakyti
Sapniukai, čia toks dirbtinis žodis toms, kurios nesulaukia anūkų. Šuniukas + anūkas - šanūkas. biggrin.gif Tai Ingridai nors protingas tas šanūkas. O maniškis - triušis blink.gif Žiūri buku žvilgsniu ir graužia viską, ką savo kelyje suranda. mirksiukas.gif

Ingrida, tai ilgai gyvanašlausi viena.

Šiandien pirkau kavos aparatą. Pasidovanojeme su dukra sau, nes norime kasdien late gerti.Visą vakarą prašokinėjome , bandydami paleisti. Vis vien pernelyg stiprią kavą išverda.

Pasipuošėme namus, kiemą.

Gavau dovanų nerealiai skanų pyragą. Net neįsivaizduoju , iš ko . toks oranžinis, drėgnas. Lyg tai citrinų skonis, lyg imbiero. Baigiame sutaršyti.

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Labas

labai issamus Kaimietukes paaiskinimas, tikslus biggrin.gif

Dabar galvoju, kaip cia man katinus vadint, kad atitikciau norinciu ir neturinciu anuku ciociu kriterijus ax.gif

Ingrida, tik nesakyk, kad vyru ir sanatorijoj pati rupinsies rolleyes.gif

Snd. vaikio gimtadienis, galvoju kaip cia originaliai pasveikint ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2019 12 17, 09:10)

Ingrida, tik nesakyk, kad vyru ir sanatorijoj pati rupinsies rolleyes.gif

Snd. vaikio gimtadienis, galvoju kaip cia originaliai pasveikint ax.gif

Tai va ir sakau,kad važiuotų į Likėnus.Čia bent pasieksiu,kai Palangon,ar Druskininkus,nu tikrai neprivažinėsiu. biggrin.gif biggrin.gif
Mažąjį Sapniuką su gimtadieniu. 4u.gif 4u.gif wub.gif
Atsakyti
o tai ko ten vazinet? duok vyrui pakaju. Valgyt duoda uztektinai, nenumirs be tavo kotletu biggrin.gif
Tegu tik Palangon ar Druskininkuos vaziuoja, jokiu Likenu.

Jonukas wub.gif

Vakar pasiskambinau daktarei, kad mano peties nuotrauka pakomentuotu. Nugi artritas. Sakau ko cia man visi kaulai treska. Uzsiregistravau pas reabitologe gruodzio 31 dienai. Vyras klausia ar durnesnes dienos nebuvo. Normali ta diena.
Atsakyti
Nu kur jau Ingrida apleis savą vyrą, rytas vakaras iš termosu bus šeriamas biggrin.gif, tik nepadaugink, nes viršsvoris irgi negerai su tokia liga smile.gif

Sveikos 4u.gif

Viskas pas mane papuošta dvi egles, viena lauke, kita kambaryje apart stalo biggrin.gif, nieko dar neruošus, tik kepiau tokiu bandeliu vietoj klecku mamai, kiemas neišeina gražiai nufotografuoti tai nesirodysiu smile.gif, nors gyvai žiurint tai man tikrai grazu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 17 gruodžio 2019 - 13:23
tai, jei Druskininkuos butu, nors kas antra diena tik nuveztu karstus maisto termosus ax.gif

Parasiau sunui sveikinima nuo dusios ir susigraudinau rolleyes.gif Labai nervai paveda kazko. Ryt vaziuoju Kupiskin pas notare i registru centra.
Atsakyti