Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

biggrin.gif Nekavojam, pasidedam tik biggrin.gif Ir pamirštama kartais. Senatvė biggrin.gif
Atsakyti
Labas

Liniau, bet smagu buvo rast biggrin.gif
Atsakyti
Šiandien nulėkiau ir pasipirkau eglutei žaisliukų už gražią sumą. Nusprendėme su dukra atsišviežinti ir nuo šiol namus puošti pagal spalvas. Bet Depo kokių žaisliukų - pasakų pasaka wub.gif
Vakar pirkau pakabinamą indaują , šiandien visą vakarą Mb matuoja, gręžia. Na kaip man patinka atsinaujinimai wub.gif
Indaplovėje išsiploviau kelių kambarių lempų gaubtus. Tik nesupratusi likau ; indaplovė prarijo vieno gaubto dekoratyvinę juostelę ??? blink.gif Rytoj reikės išrinkti ir išplauti krištolines liustras iš kelių kambarių. O darbelio ...Reikia sofų sėdimų pagalvių užvalkalus praskalbti. Tuos tai kelis kartus per metus nuvelku ir išskalbiu. Namie visos sofos skalbiamos.
Atsakyti
Iš Kaimuko, ar tuos rudeninius astrus reikia nukirptiiki žemės ar palikti? susibalamutyjau hmm.gif
Atsakyti
Meri,aš nepjaunu. ax.gif
Baigėsi triukšmas namie.Vakar,kai suvažiavo du šunys,katinas namie,tai erzelis............. bigsmile.gif bigsmile.gif Išvažinėjo vaikai,mama pasiėmė vieną šunį,katinas neišlenda iš spintos. blink.gif blink.gif
Vakar po vidurnakčio neužmigau niekaip paėmiau tabletę,kaip dėjau miegoti,sakė apie 6 vėl šunys susipjovė,nieko negirdėjau,nubudau po septynių,katinas ant galvos sėdi. bigsmile.gif bigsmile.gif
Susigraudinau,kai vaikai išvažiavo.Kada dabar atvažiuos? unsure.gif unsure.gif Liūdnos šventės šiemet bus. ax.gif
Dar liko į Angliją tašę išsiūsti ir nieko nebe kepsiu.Jau kalėdinį pyragą prapjoviau. mirksiukas.gif
Atsakyti
Ingrida, kai vaikai užauga, turi savo gyvenimus ir šventės ne pagal datą, bet tada, kai grįžta. Tu jau smagiai atšventei, o paskui jau su saviškiu mirksiukas.gif Džiaukimės, kad turim antras puses, tai ko čia liūdnos šventės.
Mano vieni antras mėnuo trankosi po pasaulį, kiti dirba abu pamainom, tai beveik visos šventės ne pagal datas, o tada, kai gali. Tik šiemet dvi pirmosios dienos abiem laisvos, tai Kūčias pas mus, kitą dieną jo pusėj. Nesureikšminu labai.
Atsakyti
Meri , kad būtų tvarkingiau, gali kirpti tuos nužydėjusius stiebus. Jeigu tingisi - pavasarį iki žemės nukirpsi. Gi nedega.
Kaip džiaugiuosi, kad mano vaikai dar "maži". biggrin.gif Niekur toli nuo sijono nenulekia. Na, šiandien bernas važiavo su draugeliu į Rygą, merga kažkur Lenkijoje trankosi su pusženčiu. Bet vis tiek dar arti.
Mergina vis pirkinėjasi "kraitį". Tai kokias lėkštutes, tai kitokius mažmožius . Vis svajoja apie savo namus. O man širdį suskausta. Reikės suorganizuoti, kad kur netoliese namą statytųsi.

Vis darau generalinę tvarką namuose. Šiandien MB įdėjo naują maišytuvą virtuvėje. Mažiau lenktas, tai taip čiūdnai vanduo bėga. Pakabino indaują, susidėliojau taures, puodelius . wub.gif Kiek vietos kitose spintelėse liko. ax.gif Tai atskirai susikroviau arbatas, atskirai kruopas, makaronus, atskirai džiovintas gėrybes, prieskonius. Reikės dar pertvarkyti visokių indų spintą.

Gal rytoj jau pradėsiu namukus kalėdinius kepti. Jeigu netingėsiu. Šiemet per Kalėdas bus marios svečių. Tai reikia iš anksto apsirūpinti viskuo. Vakare nuvariau į Maksę, užsipirkau ramiai atsargų.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Tai,kad lieku viena,rytoj mb guldo ligoninėnė,jei viskas gerai trečiadienį operacija. ax.gif Kūčių mama kviečia,kalėdų sesuo,gerai,kai visi viename mieste.
Oro baisumas,šunį išvedžiau greitai atliko reikalus ir namo. bigsmile.gif
Liniuk,kur dukra keliauja? mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas

oro grazumas wub.gif

Per Kucias ir Kaledas bus sveciuose sunus. Tai trise praleisim sventes. Liudnos man sios sventes, bet ka padarysi.
Atsakyti
Ingrida, jau daugiau kaip mėnuo keliauja ir žada grįžti sausio vidury ar pabaigoj. Buvo Tailande, Malaizijoje, dabar Balyje ir dar planuose Singapūras.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liniuxxxxx: 16 gruodžio 2019 - 10:50
Del vaiku tas tiesa, šventės, kai grįžta smile.gif, šiemet sunus dar kūčias pavalgys ir pirmą dieną jau išskrenda, tai stengsiuos kaledoms labai daug ko neprigaminti, nes paskui teks šunį pas daktarus vešti biggrin.gif

Sveikos mirksiukas.gif
Atsakyti
Ingrida, ar rimta operacija?
Atsakyti