Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Teko ir man pernai sausį aiškintis su ligonių kasomis. Prieš savaitę buvau sumokėjusi už visus metus į priekį, tai nieko poliklinikoj dar nerodė. Gerai, kad protinga seselė, patikėjo žodžiu po ilgų skambinėjimų į Sodrą, ligonių kasas.
Iš Kaimo, pildei ataskaitą apie sumokėtus pinigus, kad gautum nedarbingumą? Man iš Sodros moteriškė telefonu pasakojo, ką ir kaip pildyti, kitą mėn jau tik kelis skaičius pakeist bereikės. Galėsim dabar sirgti ir pinigėlių gausim. Ir į motinystės atostogas eit biggrin.gif
Atsakyti
Para, taikliai pasakei lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

oro bjaurumas, brrrr......

draudimas a/m gerokai užbrangęs blink.gif gerai, kad pas tą pačią draudikę viską draudžiam, tai nuolaidą pritaikė, ale vistiek brangiau nei pernai gavos..... gal mažesniuose miesteliuose pigiau gaunas, tad nesuprantu to padalinimo į didelius ir mažus, juk jei vairuotojas žioplas, tai jis žioplas tiek kaime, tiek dideliam mieste.....
Atsakyti
LAbukas

KAzin kokia as pensija LT gausiu biggrin.gif Visdelto 10m dirbau,kazkas visteik priklausytu g.gif
Atsakyti
Liniuxxxx, rimtai tos atostogos tau nusimato blink.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Jurginėli, jei yra galimybė, reik labai stengtis biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2017 02 21, 21:28)
KAzin kokia as pensija LT gausiu biggrin.gif Visdelto 10m dirbau,kazkas visteik priklausytu g.gif

daugiau išleisi dokumentus tvarkydama biggrin.gif

Laba 4u.gif
jau gyva,ar sveika žinosiu už 10 dienų
bjaurios dantų daužytojos nebuvo,buvo du faini jaunuoliai,užskaitau biggrin.gif
jei rimtai,tai kaip ir perspėjau,labai sunkiai prikėlė,o netikėjo... ,plaukiojau kelias valandas tarp realybės ir nesvarumo,atrodo tik pakilt ir adjos,šlykštus jausmas
dabar paskaičiavau,tai nuo maždaug pirmos iki šeštos val nesugebėjau nei vieno žodžio pasakyt,o kaip pykino...,ir tas sukimosi jausmas....
tokio kiekio mėlynių ant kūno neturėjus nuo vaikystės kai šakom ir tvorom ėjau,pati nustėrau iš dušo išėjus
pjūvio nesimatys,gražiai išrakaliojo,o koks status ir gražus dabar papas biggrin.gif ,tik mėlynas

jau namuose,ryte išpirdolino,o taip pietų laukiau,buvo įdomu kas ir kaip,nes tokį meniu dviejų dienų susirašiau,kad tikrai gaila palikt biggrin.gif ,pusryčiai kaip viešbutį,tik valgyk ir norėk

dar kvaituliuoju,klaidų neieškosiu,pardon jei prirašiau
dukra išbudėjo,pamaitino,dar padabojo kol sūnus parėjo,dabar ilsiuosi

Atsakyti
Tai db gerai joms gimdyt, visokios pašalpos vaikams, vaiko pinigai, nereikia merlių rankomis trint iki kraujų, pašiko ir išmetė ax.gif , maistelis jokių klijukų, užmakalavo ir gatavas.
Nu bet ir baisios tos bobos, nekaltą kūdikį po lovą negyvą laikyt.. dieve dieve..
Atsakyti
Frau, kaip smagu, kad gyvaaaaaaa 4u.gif o dar ir su stačiais-nu dar didesnė gražuolė wub.gif sveik greičiau 4u.gif 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(jurginėlis @ 2017 02 21, 22:35)
dar ir su stačiais-nu dar didesnė gražuolė wub.gif  sveik greičiau 4u.gif  4u.gif

tai,kad tik vienas biggrin.gif
ačiū,bandau 4u.gif
nežinau kaip pagirios atrodo,bet jeigu panašiai,tai geriau ir nežinot,eina kakų biggrin.gif
Atsakyti
Frau, stiprėk 4u.gif
Atsakyti
Žiūriu čia visos juokiates, nesuvedu ko taip galva isbelsta nu rytoj gal bus šviesiau, labanakt
Atsakyti
QUOTE(liniuxxxxx @ 2017 02 21, 22:52)
Frau, stiprėk 4u.gif

atlaikei tu,atlaikysiu ir aš mirksiukas.gif ačiū
bet aš matyt tinginė,nesilupa rankos,o va nuo lūpų skūra nusinėrė,kaip žalčiui blink.gif ,tiesiog nusirideno
tik nereikia prisigalvot nieko unsure.gif biggrin.gif

Lyžuka,labos,rytas už vakarą protingesnis 4u.gif
Atsakyti