Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

aciu wub.gif

kol apvaziavom 3 plyteliu krautuves blink.gif Nuo pirmos val tik dabar grizom, ir tai draugai parveze. Depe nusipirkom, triju spalvu, nors derinius gal 4 ziurejom. Nieko gudro, bet....jau ryt buciau sakius meistriukui, kad vaziuotu ir nupirktu kokios jam prie dusios biggrin.gif Ryt Depo masina atves ir berniukai uznes i 3 auksta.

Galvoju po paveldejimo savo tris ha. zemes parduot. Nezinau durnai galvoju ar ne....
Papildyta:
aciu wub.gif

kol apvaziavom 3 plyteliu krautuves blink.gif Nuo pirmos val tik dabar grizom, ir tai draugai parveze. Depe nusipirkom, triju spalvu, nors derinius gal 4 ziurejom. Nieko gudro, bet....jau ryt buciau sakius meistriukui, kad vaziuotu ir nupirktu kokios jam prie dusios biggrin.gif Ryt Depo masina atves ir berniukai uznes i 3 auksta.

Galvoju po paveldejimo savo tris ha. zemes parduot. Nezinau durnai galvoju ar ne....
Atsakyti
Sapniukai, dabar žemės rinkoje sąstingis. Aš tai laukčiau kainų pajudėjimo. Nors jos pakankamai aukštos. Už tris ha išeis tau liuksusinis euroremontas ir dar mašiniukas pusgyvis priedo. Nė nežinau, ką patarti. Pardavus gali gražiai pagyventi, kad ir neilgai. Pasilaikius bus stabilios pajamos, bet labai jau menkos.

Vau, Meri bigsmile.gif Pasirodo tu tarp mūsų buvai Stasė ilgakasė. biggrin.gif
Atsakyti
Mano uošviu jau 3 metai niekas nenori pirkti gal kad gabalas didelis verysad.gif

Sveikos smile.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Man atrodo dabar pikas nekilnojamojo turto.Mūms kas mėnesį brokerė atsiunčia kainą buto.Praeitą mėnesį buvo nuosmokis 100 eurų.Šitą vėl pliusas 100 eurų,o taip vis kilo kas mėnesį po 100 eurų. mirksiukas.gif
Atsakyti
Žemės kaina priklauso nuo pasaulinių grūdų kainų. keli metai Lietuvoje tai lietūs, tai sausros. Ūkininkai neprikaupė pinigų, tai naujų žemių dabar nelabai perka. Kaina sustojusi jau antri metai. Šiaip pirkti žemę - tai investicija ateities kartoms. Nes jeigu žiūrėti atsiperkamumą, tai apie 25 - 30 metų. Jeigu kas nori taip pinigus įdarbinti - tai kvailas ir kvailesnis. Bet jeigu nori pinigus kaip ir padėti ilgam - gal ir nieko. Su sąlyga, kad žemės kaina kiltų bent po 5 proc kasmet. Tai vidutinis infliacijos rodiklis, tam, kad bent išlaikyti pradinį kapitalą. Iš kitos pusės - tai nėra greitai realizuojamas produktas, kaip pvz butas.
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2019 12 12, 10:52)
Žemės kaina priklauso nuo pasaulinių grūdų kainų. keli metai Lietuvoje tai lietūs, tai sausros. Ūkininkai neprikaupė pinigų, tai naujų žemių dabar nelabai perka. Kaina sustojusi jau antri metai. Šiaip pirkti žemę - tai investicija ateities kartoms. Nes jeigu žiūrėti atsiperkamumą, tai apie 25 - 30 metų. Jeigu kas  nori taip pinigus įdarbinti - tai kvailas ir kvailesnis. Bet jeigu nori pinigus kaip ir padėti ilgam - gal ir nieko. Su sąlyga, kad žemės kaina kiltų bent po 5 proc kasmet. Tai vidutinis infliacijos rodiklis, tam, kad bent išlaikyti pradinį kapitalą. Iš kitos pusės - tai nėra greitai realizuojamas produktas, kaip pvz butas.

Labos,

nupirko mano 7 zuikius su rubu komplektais,ir dar viena zuikeli ateina ryt i namus pasiimt,bet to etsy.com nemazai pajudejo pries kaledas.Siaip esu patenkinta,verta darbo.
Del zemes,cia gal kokiam rajone.Brolis nuomavo,tai uz ha gaudavo 1,500 euru per metus uz ha.Bet siemet sunus norejo pirkt buta,tai 3ha pardeve ir isejo butas Kaune 3 kambariu ir remontui liko.Taip,kad brangi zeme.
Lyja visa savite,reik Nojaus laiva statytis,sala gali nuplaukt per toki lijima.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 12 gruodžio 2019 - 14:03
Luety,kur tokios kainos žemės? blink.gif blink.gif Gal priemestyje? ax.gif
Atsakyti
na Kaimietuke man uz 3ha. tik euro remonta ir atsilupusi masiniuka prognozavo biggrin.gif Mane nustebino ne tik pardavimo kaina, bet ir nuomos. ax.gif 20m. masiniuka turiu, euro nenoriu, be duru ir sienu ne. Musu 2 kmb. bute sakyciau kapitaliai tvarkomas, oi, oi, oi....

Ingrida, kam tau tie brokeriai/ Man reiketu tokio speco, nes dabar net suoprocio neturiu kiek reiktu ir padoru butu uz savo 4 kmb. prasyt.
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2019 12 12, 15:02)
Labos,

nupirko mano 7 zuikius su rubu komplektais,ir dar viena zuikeli ateina ryt i namus pasiimt,bet to etsy.com nemazai pajudejo pries kaledas.Siaip esu patenkinta,verta darbo.
Del zemes,cia gal kokiam rajone.Brolis nuomavo,tai uz ha gaudavo 1,500 euru per metus uz ha.Bet siemet sunus norejo pirkt buta,tai 3ha pardeve ir isejo butas Kaune 3 kambariu ir remontui liko.Taip,kad brangi zeme.
Lyja visa savite,reik Nojaus laiva statytis,sala gali nuplaukt per toki lijima.

Luery, gal 150€?
Atsakyti
Luety, žemės kaina nuo 3 iki 5 tūkst už ha. Jeigu didelis masyvas derlinguose rajonuose, tai gali pritempti iki 10 štukių. Bet už vieno ha nuoma 1500 eurų tai jau iš fantastikos srities. Tiek pajamų grūdininkystėje sunku gauti iš ha. Sakykime kuli net 8 tonas iš ha, parduodi toną po 145 eur , gauni 1160 . Bet geru derliumi skaitoma jau 6 tonos.

Orelis pas mus kaka. Snigo, lijo, druską keliuose barstė. Grįžau iš miesto apvarytais langais kaip tanke.
Atsakyti
labas 4u.gif

moka 200 plius sumoka mokesčius ax.gif mums tinka biggrin.gif

Luety, kokia šaunuolė visą kiškių pulką numezgiojo-šimtas zuikių susirinko, net žalia girelė linko, pamenat biggrin.gif

buvau pamokoj-dariau ale senovinį vatinį eglutės žaisliuką, dar džiūsta, po to laukia dažymas, o jau po to girsiuos, aš gi pagiruolė tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2019 12 12, 18:43)
Luety, žemės kaina nuo 3 iki 5 tūkst už ha. Jeigu didelis masyvas derlinguose rajonuose, tai gali pritempti iki 10 štukių. Bet už vieno ha nuoma 1500 eurų tai jau iš fantastikos srities. Tiek pajamų grūdininkystėje sunku gauti iš ha. Sakykime kuli net 8 tonas iš ha, parduodi toną po 145 eur , gauni  1160 . Bet geru derliumi skaitoma jau 6 tonos.

Orelis pas mus kaka. Snigo, lijo, druską keliuose barstė. Grįžau iš miesto apvarytais langais kaip tanke.

Nu gal ka ne taIP nuklausiau,bet kai buvom atskride vienais metais,vedesi mus i kavine,tai isisnekejom,kad gavvo uz zemes nuoma tiek.Paklausiu prie progos.Sorry,jei ka suklaidinau. unsure.gif unsure.gif

Papildyta:
QUOTE(Iš Kaimo @ 2019 12 12, 18:43)
Luety, žemės kaina nuo 3 iki 5 tūkst už ha. Jeigu didelis masyvas derlinguose rajonuose, tai gali pritempti iki 10 štukių. Bet už vieno ha nuoma 1500 eurų tai jau iš fantastikos srities. Tiek pajamų grūdininkystėje sunku gauti iš ha. Sakykime kuli net 8 tonas iš ha, parduodi toną po 145 eur , gauni  1160 . Bet geru derliumi skaitoma jau 6 tonos.

Nu gal ka ne taIP nuklausiau,bet kai buvom atskride vienais metais,vedesi mus i kavine,tai isisnekejom,kad gavvo uz zemes nuoma tiek.Paklausiu prie progos.Sorry,jei ka suklaidinau. unsure.gif unsure.gif
Atsakyti