Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Labas

pailsek, Ingrida, pasilepink. Mes pora dienu be pusryciu istversim.
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2019 12 08, 19:24)
Narkašos jūs, mergos. biggrin.gif

Meri, gal tu akvariumą rykliui įrengusi , kad 10 kibirų vandens telpa ? mega_shok.gif Tokiame akvariume ir aš undinėlę galėčiau pavaidinti. biggrin.gif

Laisvai tilptumei, 24O litrų. Išėmiau dalį dekoracijų, kad būtų daugiau vietos žuvims. Laukiu atostogų, bandysiu diskusų įleisti. Žiūrėsiu, gal rasiu sveikatos kokį sekmadienį iki Urmo bazės pavažiuoti, ten akvazoo yra.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Sapniuk,nepamiršiu pusryčių ko gero. mirksiukas.gif
Lėksiu šiandien dar pas senelius,juk antradienis,nors porai valandikių,kol mb priduos tyrimus. ax.gif
Baigiu išsiparduoti džiovintus baravykus,tik nuvežu panoms į turgelį jau ir nebėra,o dar galvojau pati paprekiauti prieš kalėdas. bigsmile.gif
vartotojo įkelta nuotrauka]katė[/URL]
Vakar pradėjau krauti tašę,atsirado norinčių važiuoti kartu,jei matosi.
Labai fainią formytę nusipirkau vakar Lidle meduoliukams.Iškočioji tešlą,paspaudi ir išsispaudžia iš karto kelios snaigės ir gėlytės.Tik perprasti reikia kaip apversti visą tešlą formoje,bet kai perpranti greitai einasi,vakar išbandžiau. mirksiukas.gif
Atsakyti
labas 4u.gif

skaniai pasičepsėdama suvalgau Ingridos pusryčius wub.gif

kelias dienas skaudėjo galvą, gal nedamigus buvau ar ką, bet tokia visa sutrankyta jaučiaus.... bet įtariu, kad oras kaltas, negaliu, man reik ŠVIESOS rolleyes.gif

truputį skaičiau, truputį siuvinėjau, dabar susiruošiau medžiagas suktukui-noriu savo bibliotekai padovanot ax.gif

Ingridėl, apie katras formeles kalbi, kažkaip neužmačiau tokių, štampukus prigriebiau-rankai malonūs, kaip tešlai-bandysiu šiom dienom mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

tai jau kalediniais rūpeesčiais gyvenate smile.gif, aš anakrt irgi jau klecku pirkau ir pareita savaite imbieriniu sausainiu kepiau , vis žingsnelis mazas padarytas jau smile.gif, dar savu klecku kepsiu, kad namai užkviptu smile.gif

pasipuošus kiema, aš jau maksimaliai nors dar gal kur ir noretus sviesu, bet čia žinokit liga kuo daugiau švieseliu, tuo ju dar daugiau norisi smile.gif

dabar dar liko vidus, tiksliau vienas kambarys, o dar tiksliau ar tikra šaka ar tikra eglute

šiandien mus miestelio eglės įžiebimas smile.gif
Atsakyti
Nieko dar nesiruošiu Kalėdoms. Mačiau, sūnus išsitraukė lauko girliandą`, gal pakabins.
O šiaip dirbame išsijuosę. Poryt išvežame akcijinę partiją, jau pradėjo dėlioti užsakymus prieškalėdinei savaitei.
Pas mus eglė lyg ir papuošta centrinėje aikštėje.
Dabar vos ne kasdien raugiu kininius kopūstus. Visokiais išsidirbinėjimais. Buvo su agurkų prieskoniais gatavais , ridikais, morkomis , česnakais ir čiliais. Labai skanuu, bet nervavo daugybė kalendros grūdelių gatavose prieskoniuose. Jeigu perkandu, tai fuuuu. Dabar užraugta su krapais ir čili, trupučiu česnako. Matau, kad trūksta kvapo kokio aštresnio. Bet irgi skanu. Nespėja net įrūgti, vis einame ir einame prie kibiriuko.
Atsakyti
Pirma karta girdžiu apie rauginamus pekinus unsure.gif
Atsakyti
ir as pirma kata, bet tyliu, neissiduodu rolleyes.gif

Labas
Atsakyti
Yra populiarūs pasaulyje, tiksliau Korėjoje, kimci ( tokie apysausiai rauginti kininiai kopūstai. Bet jie labai aštrūs ir gana keisto mūsų nosims kvapo. Nes ten dedasi daug trinto česnako, ridikų, žuvų padažo ir kitokio bieso. Tai aš darausi švelnesnį variantą.
Atsakyti
Iš Kaimuko, vėl tavo straipsnį skaičiau sode ir namie wub.gif Ir kada tu viską spėji biggrin.gif
Šiandien vaišino kanapių žiedų ir lapelių arbata. Kai pas mane skonio jutimas sutrikęs, nieko negaliu pasakyti. Gėriau balintą grietinėle, nes tipo tuomet aliejai tirpsta. Brangumas nesvietnas, 20 gr pakuotė 4 euriukai bigsmile.gif
Atsakyti
parsivilkau, och, mieste tokie kamščiai rolleyes.gif

buvau keramikos parodoje "angelai"-labai dailūs, lengvi, gaila, kad paroda nedidelė
po to pamokėlėj išmokau teisingai surišti kalėdų žvaigždelę, sėdžiu išsiviepus biggrin.gif
parsivilkau vi naujas knygas iš bibliotekos-bus kalėdiniams skaitiniams

dabar surijau magijos sūrelį, pilvas sotus, ramybė lotuliukas.gif

Lyžuka, kai viską sužiebsi-pasirodyk savas švieseles mirksiukas.gif
Atsakyti
Meri, ne pati ten rašinėju. Kokia draugaitė paskambina, pasiplepame, ji surašo ir tiek žinių. Reikia gi jiems kažką dėti į numerį. O kiekviename žurnale laikraštyje būtinai kažkas iš senų gerų draugų darbuojasi. Kažkuriame profesiniame žurnale ilgiausias straipsnis įkeltas su senomis kaip dinozaurai nuotraukomis.

Jurginėli, draugės. biggrin.gif Ir aš parsitenmpiau varškės saldėsį. Varėnos gamybos varškės tortukas su braškių uogiene. Būčiau pati viską prarijus, bet teisingumo jausmas nugalėjo ir padalinau ant keturių.
Atsakyti