Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Buvom pavakary miestelio eglutės įžiebime. Po jo Kitavos koncertas, nu visai fainas. O ryte plakėmės iki Gargždų vištų pirkti. Arti niekur neradau. Tai ir pusės dienos nebėr. Nupirkom daugiau, nei planavom- 36. Turim grūdų likučių kelių metų, kiaušinių norinčių yra. Matysim, kaip čia jos gyvens pas mane biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Linksmai gyvenate? mirksiukas.gif
Uždariau įmonę,reikai atidirbti valandas,atsistojus darbo biržon,tai visas tris dienas vėl dirbau darželyje už šeimininkę.Dabar paskutinę metų dieną dirbsiu auklėtoja visą dieną. ax.gif Tai visi darbai užleisti. ax.gif
Šiandien reikia nuvažiuoti į kalėdinę mugę,pažiūrėti kaip draugei sakasi parduoti kalėdinius vainikus. bigsmile.gif Vakar baisus oras buvo,tai tik namie su mezginiu šiltai. ax.gif
Jau užpyliau mieles cukrumi,galva išdažyta,reiks tešlą sumaišyti meduolimas,kol važinėsime subręs ir pakils tešla kūčiukams. mirksiukas.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Labas

as vakar drauges gimtadienyje buvau. Pasedejom 5 val, su tekila, sampanu, naminiais kibinais ir tortu. Galvojau sprogsiu. Kitos drauges dukra nuveze ir parveze, nes oras baisus, o eiti reiketu 3 km. uz miesto. Taip neblogai pasedejom trise.

Ruosiuosi vaziuot Panevezin.
Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2019 12 08, 11:08)
Labas

as vakar drauges gimtadienyje buvau. Pasedejom 5 val, su tekila, sampanu, naminiais kibinais ir tortu. Galvojau sprogsiu. Kitos drauges dukra nuveze ir parveze, nes oras baisus, o eiti reiketu 3 km. uz miesto. Taip neblogai pasedejom trise.

Ruosiuosi vaziuot Panevezin.

Laba,
Gera pavakarot su draugėm. biggrin.gif
Mes vakar Koršunovo Tartiufą žiūrėjom.....stipru.
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2019 12 08, 11:55)
Laba,
Gera pavakarot su draugėm. biggrin.gif

tai musu si trijule nuo mokyklinio suolo likusi, klasiokes.Retai koks papildomas zmogus buna, ypac vyras. Mums tokie mergaitiski paplepejimai labai patinka.
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2019 12 08, 10:55)

Man irgi labai patiko,dar Giedriukas vaidino Tartiufą,stipru.O maniškiui nepatiko,sėdėjimas tarp dūmų,visą spektaklį rūkė aktoriai ištisai.Gal pas jus ventiliacija geresnė? bigsmile.gif
Mažasis visus Koršunovo spektaklius peržiūrėjęs su marčia.Ačiū dievui,rytoj nereikės važiuoti į Anykščius.Nepažiūrėjęs padovanojo sesei bilietus į Čechovo Žuvėdrą Koršunovo pastatymas,o spektaklis Anykščiuose.Apkeitė,būtų mūms reikėję važiuoti. biggrin.gif biggrin.gif Sakė irgi geras pastatymas,mb iš karto klausia irgi rūko visą spektaklį aktoriai? tongue.gif ax.gif
Mugėje,prastas pirkimas,aš taip ir galvojau ne mūsų mieste,gal Kaune,Vilniuje? mirksiukas.gif
Lipa kūčiukai,einu kepti. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2019 12 08, 13:36)
Man irgi labai patiko,dar Giedriukas vaidino Tartiufą,stipru.O maniškiui nepatiko,sėdėjimas tarp dūmų,visą spektaklį rūkė aktoriai ištisai.Gal pas jus ventiliacija geresnė? bigsmile.gif
Mažasis visus Koršunovo spektaklius peržiūrėjęs su marčia.Ačiū dievui,rytoj nereikės važiuoti į Anykščius.Nepažiūrėjęs padovanojo sesei bilietus į Čechovo Žuvėdrą Koršunovo pastatymas,o spektaklis Anykščiuose.Apkeitė,būtų mūms reikėję važiuoti. biggrin.gif  biggrin.gif Sakė irgi geras pastatymas,mb iš karto klausia irgi rūko visą spektaklį aktoriai? tongue.gif  ax.gif
Mugėje,prastas pirkimas,aš taip ir galvojau ne mūsų mieste,gal Kaune,Vilniuje? mirksiukas.gif
Lipa kūčiukai,einu kepti. mirksiukas.gif

Scenoje nerūkė visai. Rūkė tik užkulisuose, nedaug ir viską kas ten vysta filmavo ir rodė ant galinės sienos.
Atsakyti
Po Naujųjų ir aš pradėsiu kultūrintis. Praeitą mėnesį žiūrėjome "27 atvirukai". Na, tema skaudi, apie bėgimą nuo netekties. Bet man nesuprantama, kaip vaikas gali neparvažiuoti 8 metus pas tėvus. Amerikietiškas briedas ir tiek.

Tvarko MB vandentiekį. Sėdžiu rankas susidėjusi, o visokių šlapių darbų kalnai. blink.gif

Netraukia manęs tos mugės. Guli tūkstančiai nereikalingų daiktų. Imi kažką ir nusiperki polėkio pagauta. Paskui tenka išmesti.
Kažkaip jau nusiteikusi prieš visokių vienkartinių daiktų pirkimą. Nebedžiugina.
Kai dukra dar lankė šokių studiją, tai kasmet šokdavo toje mugėje. Po pasirodymo apeidavome, kažką įsigydavome. Dažniausiai jai kokį papuošaliuką.
Atsakyti
Pas mane einamiausi kūčiukai su kanapių sėklomis. Man ir pačiai skanūs, perku ir duoną su jomis. Rašo, kad yra vertingų medžiagų. Šiaip prekyba aiškiai pagyvėjusi. Tik lb nervina, nors tyliu dantis sukandus, kai atsiskaito saujomis po vieną, du centus monetomis. Kartais pasimetu beskaičiuojant, bet būna gėda išsiduoti. Ir iš kur tie žmonės jų tiek prikaupia, pila, gerai, kad į lėkštutę, su visomis kišenės šiukšlėmis, plaukais, veu..., bet nebandyk ryžomis monetomis grąžą atiduot. Sakiau reiks išmokti apsitarnauti savitarnos kasose ir ten atsikratyti primestais ryžikais, kaip juos vadinu.
Naujokė pabėgo, gal rado geriau ax.gif
Sunešiojau dešimt kibirų vandens, bus ramu su akvariumu, einu peržiūrėti prekes, kaip ir laikas investuoti i jį. Reikia visokio šudo.
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2019 12 08, 13:42)
Scenoje nerūkė visai. Rūkė tik užkulisuose, nedaug ir viską kas ten vysta filmavo ir rodė ant galinės sienos.

Scenoje nerūkė,bet dūmai ėjo iš užkulisų.Pradžioje iš viso šokas buvo,pradėjo filmuoti užkulisus,galvojau pamiršo gal kamerą išjungti? blink.gif blink.gif Na tikrai ne tradicinis pastatymas. bigsmile.gif bigsmile.gif
Neperku nieko mugėse,užkeltos kainos siaubingai. bigsmile.gif bigsmile.gif Šoko ir šiandien pradinukai,kaip supratau žiūrovai tik tėvai,seneliai. mirksiukas.gif
Kartais nusiperkame duonos su kanapėmis(nors visai nebe perku duonos)ir pasijautė.Pastebėjome ji visai nepelyja ir gali puikiai po savaitės ,pusantros valgyti,nesudžiūna. bigsmile.gif
Atsakyti
Narkašos jūs, mergos. biggrin.gif

Meri, gal tu akvariumą rykliui įrengusi , kad 10 kibirų vandens telpa ? mega_shok.gif Tokiame akvariume ir aš undinėlę galėčiau pavaidinti. biggrin.gif

Nu šakės, koks vėjas. Lietus. O dar arimo kelioms dienoms liko.
Atsakyti
Labas rytas.
Iškepiau meduoliukų porciją,matau mažoka bus. ax.gif O kvapnūs išėjo,namai po šiai dieną kvepia prieskoniais,jokių kvapų nereikia. mirksiukas.gif
Bandau paskirstyti dinas,iki savaitgalio reikia viską iškepti,sudėti vaikams.O rytoj išvažiuojame dviems dienoms į Trakus,į spa pasiilsėti. bigsmile.gif Šiandien ko gero vakare riešutėlius ir meduoliukų dar partiją išsikepsiu.
Moliūgai genda,tai visus raugiu.Vakar jau po kelių valandų valgiau rūgimo,kaip skanu man šviežiai paraugti.Dar kalafioro,paprikos dadėjau.Morkos nebe telpa,dabar kai Lidle morkų tokia kaina buvo griekas buvo nepirkti. mirksiukas.gif blink.gif
Neaišku kada šunį ir katę pasiims,pažystama dar darosi tyrimus Vokietijoje.Katė tai pabus viena,o šunį susitariau su mama paiims nakčiai.Dar dukra laukia eilėje su savo šunimi. bigsmile.gif bigsmile.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti