Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

IK o kuri tu esi? aš kaip naujokė dar nepažįstu, ieškojau gražiausios, bet, kad visos gražios

Mes egle puošiam vazoninę, kas kelinti metai išsikasam pasodinam į vazoną, o kai paauga gerokai vežam į savo mišką. Tik šiemet vasarą stirninui nepatiko, sudorojo visą.

Atsakyti

78988544_418766115667518_313049667157884

Mūsų kaime sniegas rytinis, vakare dar daugiau prisnigo 

Atsakyti
IK, savam stiliuj, tau gastrolės, taviškiuj darbas biggrin.gif . Nors maniškis tai irgi nelipo ant scenos, ėjau viena biggrin.gif
Atsakyti
graži ta mūsų IK, graži wub.gif wub.gif

Auda, kiek sniego blink.gif pas mum papustė gal valandą, ant žolės dar liko kiek baltų miltelių, o keliai šlapi. Jei bus minusas-teks pačiūžų ieškot rolleyes.gif

Liniuk, o Tavo sceninio pasirodymo tai nemačiau mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurginėlis: 02 gruodžio 2019 - 22:02
Jurginėli, mano vietinės reikšmės, baika biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Tragedija,mažasis visai nemiega naktimis. bigsmile.gif Ir pamiršo atsivežti melatonino,vakar važiavome iki egluyės,mano mamos ir nenusipirkome vaistinėje.Išgėrė dvi tabletes miegui iš vakaro ir neveikia. blink.gif blink.gif
Atsakyti
Auda, taigi ta ryški madam rampos šviesoje esu.
Jurginėli, ačiū. Kelis kartus metuose išsivalau panages, nusidažau feisą formule "grožis" ir tik įsivaizduok : apsivelku suknelę vietoje nutampytų džinsų. biggrin.gif

Pas mus šiandien šaltis baisulinis. 6,8 laipsnio su minusu mano elektronika rodo. blink.gif

Ingrida, o jeigu berniokas iki pusiaudienio miegotų ? Nepagalvojau, kad toks baisus dalykas yra laiko juostų kaita.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iš Kaimo: 03 gruodžio 2019 - 08:27
IK,vakar po pietų krito miegoti nuo 12 iki 16 valandos.Iš vilniaus ,kai važiavo pas mus stojo kelis kartus,kad neužmigtų už vairo.Baisus dalykas tas laiko kaitaliojimas.Šiąnakt visai be miego,aš irgi nuo 4 nubudau ir vis žiūrėjau,na ne gi neužges šviesa? bigsmile.gif bigsmile.gif Prieš šešias kėlėsi ir vedė jau šunį laukan,tada ir aš kėliausi prikepiau čičnsko kepsnių(Sapniuk,su varške tešla,dar skaniau gavosi,pamršau,kad bulvių krakmolo neturiu,tai virtos bulvės liko bulvių kroketams).Išleidau pusę devynių jau sostinėn,dabar kaupiausi į senelių namus. mirksiukas.gif
Po dviejų savaičių lauksiu su dukra grįžtant,prieš išskrendant,tada vėl kol pasaulis atgal apsivers. ax.gif Išsinuomavo mažą butelį,šalią ofiso,sakė,jei pasijaus blogai,eis pamiegoti. mirksiukas.gif
Pas mane irgi dirbtinė eglutė,kažin šiemet ar nešiu iš rūsio aplamai,paskui kol nupuoši.Nešventinė nuotaika kol kas pas mane. ax.gif kAIP PERMUŠTA JAUČIUOSI. ax.gif
Pas mus šalčiausia,kaip per labrytį sakė. bigsmile.gif blink.gif
Atsakyti
Ingrida, tai ko jis su sviesa guli/ Su sviesa as gal paryciais tik uzmigciau.

Vaziuoju Kupiskin viena, mat as vakar nenuvaziavau ir peciaus nepakuriau, salta jam. Man tai silta....Supykau ir telefono nekelsiu, lai skambina iki sekmadienio.

lLabas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sapniukass: 03 gruodžio 2019 - 11:37
eglę sakykim kokius 2/3 visų kaledu gyva puošem, plius jei dar paimt ta laikotarpi kur tik šakos užteko tai ir daugiau gautųs, kai nusipirkom dirbtine, aukšta, kates pagalvojo, kad irgi medis neblogas biggrin.gif, pabande sulipti, šakas išlankste iš to karkaso tai paskui kuri laika vel nepuošem, plius esu pirkus vazone supakuotą , tai šš totalus, matyt danai vasara sukišę į tuos vazonus be šaknu, spygliai krito nerealiai, o poe 3 karalius stagarai jau tik liko unsure.gif , tai va tokios istorijos, plius esam ir lauke puošę ir gyva ir ne, pats geriausias dalykas, nei kates nuverčia, nei spygliai byra, nieko tvarkyt nereikia biggrin.gif, o dar kaip gražu kai su žaisliukais apsninga wub.gif

Sveikos smile.gif

IK galejai ir didesne foto ikelt tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 03 gruodžio 2019 - 12:44
Iš Kaimuko, sveikinu su apdovanojimu 4u.gif

Darbe turiu mokinę. Mano metų moteriškaitę smile.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti