QUOTE(IngridaB @ 2019 11 30, 14:49)
Prieš 23 metus gimdžiau pagrandukę.Tokio gražaus oro nebuvo,apniūkę buvo,bet sniego nebuvo.
tai sveikinimai, aš gruodžio 8 dar tik gimdysiu , kolkas paskaitose, pas mane viskas greit eina ir ėjo, viena dieną paskaitos, kita ligonine po jos vel jau atsiskaitymai
QUOTE(Iš Kaimo @ 2019 11 30, 19:16)
Ar pablūdai, moteriškė ??? Tai prieš kiekvieną pasiritinėjimą reikia vesti, o paskui skirtis ? Jeigu įdomi mano nuomonė ; patys gražiausi kartu praleisti metai būna kaip tik iki vestuvių. Mes su MB netgi darėme ne povestuvinę, o priešvestuvinę kelionę. Ne veltui visos pasakos baigiasi vestuvėmis. O paskui prasideda pilka kasdienybė.
mes irgi į priešvestuvinę
QUOTE(sapniukass @ 2019 11 30, 19:25)
siaip nuo skirybu nieks neapsaugotas. Primenu kaip mane seimos daktare klause, kai isvazinejau i Kupiski net 3 metams, ar as nebijau, kad vyras kita susiras? Atsakiau, kad susiranda ir kartu gyvendami. Ji man pritare.
Kaimietuke, as gi juokauju. Negi su pabegusia pusmarcia jie vakarais rozanciu kalbedavo Manes net nesiruose vesti, kol nescia nebusiu. Buna net taip.
Kaimietuke, as gi juokauju. Negi su pabegusia pusmarcia jie vakarais rozanciu kalbedavo Manes net nesiruose vesti, kol nescia nebusiu. Buna net taip.
cha, pacitavau, o del ko jau nepamenu, žodziu, kad ilgai ir laimingai
maniškis ciucikas irgi vengia voljerą teršti, bet kai gaspadine rytais nespeja išleisti ten pasinuodoti ir juom
Beje mes vakar savąją eglutę įžiebėm, čia kaip sakoma, piktosios apeikit postą
Ir su Advento pradzia jus visas
ai dar grižau su girliandu nuotykiais pasipasakoti, tai pirma nusipirkta junginat rove į rozetę, kad maža nepasirode, nepamenu net kaip išjungiau, šeštadeini nusipirkau iš tokiu vaikinuku kur iš lenku veža didmena jas ir po taškus išvežioja prekeiviams tai viena veikia kita išsinarino sujungiant, gerai, kad atsakingi, vakar į namus atveže, nepatinge nuo autostrados prasukti , kolkas nejungus dar