Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

QUOTE(IngridaB @ 2019 11 30, 14:49)
Prieš 23 metus gimdžiau pagrandukę.Tokio gražaus oro nebuvo,apniūkę buvo,bet sniego nebuvo. ax.gif

tai sveikinimai, aš gruodžio 8 dar tik gimdysiu biggrin.gif, kolkas paskaitose, pas mane viskas greit eina ir ėjo, viena dieną paskaitos, kita ligonine po jos vel jau atsiskaitymai tongue.gif
QUOTE(Iš Kaimo @ 2019 11 30, 19:16)
Ar pablūdai, moteriškė ??? Tai prieš kiekvieną pasiritinėjimą reikia vesti, o paskui skirtis ? Jeigu įdomi mano nuomonė  ; patys gražiausi kartu praleisti metai būna kaip tik iki vestuvių. Mes su MB netgi darėme ne povestuvinę, o priešvestuvinę kelionę. Ne veltui visos pasakos baigiasi vestuvėmis.  O paskui prasideda pilka kasdienybė.

mes irgi į priešvestuvinę bigsmile.gif

QUOTE(sapniukass @ 2019 11 30, 19:25)
siaip nuo skirybu nieks neapsaugotas. Primenu kaip mane seimos daktare klause, kai isvazinejau i Kupiski net 3 metams, ar as nebijau, kad vyras kita susiras? Atsakiau, kad susiranda ir kartu gyvendami. Ji man pritare.

Kaimietuke, as gi juokauju. Negi su pabegusia pusmarcia jie vakarais rozanciu kalbedavo blink.gif Manes net nesiruose vesti, kol nescia nebusiu. Buna net taip.

cha, pacitavau, o del ko jau nepamenu, žodziu, kad ilgai ir laimingai tongue.gif

maniškis ciucikas irgi vengia voljerą teršti, bet kai gaspadine rytais nespeja išleisti ten pasinuodoti ir juom smile.gif

Beje mes vakar savąją eglutę įžiebėm, čia kaip sakoma, piktosios apeikit postą biggrin.gif

Ir su Advento pradzia jus visas wub.gif

ai dar grižau su girliandu nuotykiais pasipasakoti, tai pirma nusipirkta junginat rove į rozetę, kad maža nepasirode, nepamenu net kaip išjungiau, šeštadeini nusipirkau iš tokiu vaikinuku kur iš lenku veža didmena jas ir po taškus išvežioja prekeiviams tai viena veikia kita išsinarino sujungiant, gerai, kad atsakingi, vakar į namus atveže, nepatinge nuo autostrados prasukti smile.gif, kolkas nejungus dar biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 02 gruodžio 2019 - 08:12
labas rytas 4u.gif
slidu, sniego nėr bigsmile.gif

švenčiantiems sveikinimai 4u.gif
jungiančioms girliandas-būkit atsargios, kad ko neužtrumpintų mirksiukas.gif

diedai išlėkė granatos tvarkyt, svarbu kely nelūžo smile.gif o aš gaudau registraciją į pamokėles su šiaudais rolleyes.gif rolleyes.gif

vakar kad prikepiau bundžių su dešrelėm, skanios wub.gif wub.gif
persodinau raudonosios paprastos ir kažkokios mandros iš Švedijos(žiedai raudoni, retesni ir dideli) hortenzijų ant durniaus rugsėjį sukištų šakelių ir taip gan tvarkingai įišaknijusių, auginukus. Galvoju, ar čia kambary iki pavasario auginti ar balkonan nešt, gal ką patarsit mirksiukas.gif

ir siuvinėju toliau ax.gif

Lyžuka, o eglutę jau namuos pasipuošei ar kieme ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurginėlis: 02 gruodžio 2019 - 08:46
Ale taip pataikyti, kad ir aš galiu pasigirti biggrin.gif Gimdysiu popiet, o su 30mečiu vakar nuvažiavę pasveikinom smile.gif
Atsakyti
Vaje, kiek čia gimdančių per sniegą. Mano visa šeima sugimdyta rudenį. Tik sūnus pavasarinukas.
Atsakyti
QUOTE(jurginėlis @ 2019 12 02, 09:44)
l

Lyžuka, o eglutę jau namuos pasipuošei ar kieme ?

tu auksaranke smile.gif

lauke ir dirbtinę smile.gif, keistai skamba ar ne? Bet nutariau saugoti gamtą, paskui tą tikrąją nėra kur padeti, o kambaryje kokią simbolinę mažą šakelę ant kučių stalo reiks pasideti, dabar persimetus į girliandas ir kitus tokius šviečiančius papuošimus mirksiukas.gif
Atsakyti
Mes irgi puošiami dirbtinę jau gal kokį 15 metų, turim kokybišką, gražią, tai kam kirsti gyvą. Bet IK tai mus nukryžiuos biggrin.gif
Atsakyti
mes irgi turim dirbtinę, kvapui iš gyvų šakelių kokią puokštelę susimeistrauju biggrin.gif
gyvai neturiu vietos-tik prie radiatoriaus, tad ką po savaitės rasčiau-tik plikas šakas. kai vaikai maži buvo, puošėm gyvą, šuva su uodega cakt ir šaka plika rolleyes.gif rolleyes.gif

kokių skanių blynų prikepiau iš moliūgo, ai ai ai wub.gif koks durnius aš anksčiau buvau ax.gif
Atsakyti
Labas

puosiu dirbtine jau daug metu. Egles saka parsinesu, kai aikstej dalina. Gaila man egluciu rolleyes.gif

Paziurejau Kupiskio egle, naturali egle is Uoginiu kaimo. Nebus kai pernai su Taurages miesto seses dvynes.
Atsakyti
Labukas,ai tai turi būt ;) Lietuvos Balsas.Ponai ir Ponios
Bet kaip bepavadintum,vistiek gražiai dainuoja tie poniai ir ponios
Pas mane tik vyras žieminukas,aš ir vaikai vasariniai,birželis,liepa ,rugpjūtis aš ir sūnus
Eglė jau daug metų dirbtinė,savo miško neturim,pirkt nenorim,o brakonieriaut svetimama miške ,gali ir "premiją " užsidirbt
Prie namų auga eglė,kažkada reiks nupjaut,manau kad pjausim kai anūkė pirmakart pas mus galės kalėdas švęst
Atsakyti
Tai ką, aš viena ne dirbtinė ???
Visada tik natūrali. Perkame aikštelėje. Reikia duoti užsidirbti kolegoms.
Vis tik aš labiau gamtą saugau, naudoju atsinaujinančius šaltinius. biggrin.gif Miškas gi atauga.
Kam labai jų gaila, tai pasakysiu dar baisiau : aš kūrenimui medį naudoju. ax.gif
Moliūgų turiu, gal kokias salotas darysiu.

Nežiūriu dainuojančių ponių ir ponų.
Aplamai tik žinias pasižiūriu. Kažkaip įdomesnių užsiėmimų randu. Panaršau internete, paskaitinėju straipsnius daržininkystės tema iš viso pasaulio. Na, bent keliomis kalbomis. Kinų kalbos neįkertu kol kas. biggrin.gif Paskui kyla dar dešimtys klausimų. Kas, kaip , kodėl ? Vėl guglas kaista. Visa siena prie kompo apklijuota lapeliais su nuorodomis.
Na, įkelsiu trumpam nuotrauką iš Metų ūkio apdovanojimų.

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
A kodėl antros pusės neįžiūriu, IK?
Atsakyti
Su savo malkomis į mišką nevažiuojama. biggrin.gif
O šiaip, tai jis kaip Pelenė buvo įdarbintas. Gi darbymetis.
Atsakyti