Labas rytas.
Nu nu pasakysi šuniui ,eik į vazoną? Nuo ankstaus ryto tapename,ateiname iki durų mano kambario,pauostome ai dar miegi ir atgal.
Pasnigo?
Labas rytas, na nesakyk gera juk rytais prasivaikščioti. Aš kiekvieną ryta stengiuosi anksti keltis ir išleisti šunį iš voljero (jos supratimu, tai būstas kur negalima teršti), einam pasivaikščioti, paskui triušių šėrimas, šuns šėrimas ir į kambarį. kokia valanda mažiausia gryname ore Ypač kai šiandien toks gražus oras
aplankem Iris ir Senukus, plyteliu dusinei ziurejom Neisivaizdavau, kad tai toks sunkus darbas Vyras sako: bus kaip su tapetais, o buvo: kas man patinka, jam niekaip. Ir atvirksciai. Pavaikstom tarp tu tapetu ir susipykstam....
Galiu pasidalinti patirtimi, mes su vyru perkam atmetimo būdu, pirmiausia, kokia spalva netinka, šviesus ar tamsus, koks raštas netinka, tada išsirenkam kiekvienas po kelis patikusius variantus ir vėl atmetimo būdu atmetinėjam kol lieka 2-3 o tada leidžiu vyriu išsirinkti, bet kaip taisyklė jis leidžia man tarti paskutinį žodį. Ir niekada neperkam tą pačia dieną, renkamės iš anksto, taip lengviau palenkti į save vyro mintis, įtikinti, kad tie keli man patinkantys variantai geriausia tinka kambariui. Taip mes visą namą pasistatėm.
Vakar manęs lankymo diena buvo, viena po kitos draugytės, giminės ėjo, ne naman, kioskėn, gerai kad ne visi kartu
Nusipirkau siūlų, tokių gražių, nekandančių, šiltų, turėsiu veiklos ilgam, nes neriu su pasimėgavimu, ne skubom
Ai, dėl pirkinių pati visad sprendžių, namai moters tvirtovė, vyras daugiau krokodilas ant sofos, kuris sujuda tik tuomet, kai ėsti nori Lepinu lepinu, lai džiaugiasi, kol dar esu.
Maniškis atvirkščiai, kaip katinas. Kur nori, ten vaikšto. Kai ėsti nori, namo parsiranda.
Auda, na ir prabangą sau leidi. Valandą vaikščioti Aš neiškentėčiau, pulčiau į mašiną ir apvažiuočiau visas lankomas vietas.
Šiandien ir vakar variau kaip už tėvynę. Yra užsakymai, darbininkių daug serga. Teko užsakymus pačiai paknopstomis šturmuoti. Ir tai teks rytoj su vėlavimu toną kopūstų daryti. O turėjome išvežti jau vakar.
Visus namus ir dekorą sau pati renkuosi. MB tik prie buitinės technikos neprileidžia.
Norėjau pyrago naminio, bet apsižiūrėjau, kad neturiu kiaušinių. Ai, kažkokių vafliukų sudžiūvusių radau, sueis. Tingiu jau bevažiuoti iki parduotuvės.
Laukiu sūniuko,jau nusileido,dar iš sesės pasiims mašiną ir atrūks.
Auda,aš už pasivaikščiojimą,paskutinį vedžiojimą apeinu visą savo kiemą aplinkui,statybas prieš miegą-kaifas.Bet ryte man lėkti iš penkto aukšto jau nepatinka.
Meri,ką neri?Kelinta diena omnivoje laukia koralų spalvos siūlų babina.Apsirūpinu Naujiems metams,kalėdoms ką veikti.Svajoju Naujus sutikti viena prie tv ir su virbalais,prie kokio gero serialo. Dabar šturmuoju visiems po kojinių porą.
Kiek gražiabalsių senjorų yra Lietuvoje,na kitas gal ir kiek prasčiau dainuoja,bet vistiek gražu man
Vis pagalvoju kad taip anksčiau,prieš porą metų būtų buvęs toks projektas,būčiau būtinai kalbinusi savo a a kaimynėlę sudalyvauti tame projekte
Ai vien iš praeito sekmadienio tikrai nepatiko,vulgarokai moteriškė atrodė ir balselis,na toks baliuškoj tinkamas,bet kur normaliau nelabai
Vakar snugyriavo ir minusiukas lauke
Šakės, kaip mane biesina tas vadinimas kažkokiais netikusiais terminais. Sakykime į pagyvenusią ponią kreipiasi "močiute " Tokiems visada sakysiu, kad apsipažino. Yra gražus lietuviškas žodis "ponia " . O pabrėžti damų , o ir visų žmonių amžių kažkokiu kreipiniu arba terminu - na, mažiausia neetiška. Man net vulgaru.
Labas rytas.