Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Na kaip skaniau iškepti antį?
Pasiskaičiau Lidlo reklaminį žurnaliuką,ištryniau su sviestu ir žolelėmis,susmaigščiau gvazdikėliais ir prikišau apelsinų užpakalin.Gal kas įdomiau kepate? ax.gif mirksiukas.gif
Prieš 23 metus gimdžiau pagrandukę.Tokio gražaus oro nebuvo,apniūkę buvo,bet sniego nebuvo. ax.gif
Atsakyti
Labas

aplankem Iris ir Senukus, plyteliu dusinei ziurejom blink.gif Neisivaizdavau, kad tai toks sunkus darbas biggrin.gif Vyras sako: bus kaip su tapetais, o buvo: kas man patinka, jam niekaip. Ir atvirksciai. Pavaikstom tarp tu tapetu ir susipykstam....

Vaikis lsofa nusipirko, sake gali ruostis pavasariui atskristi, kai zaliuos viskas. Gruodzio 22d. jis atskrenda, vienas. Prisakiau aerouosto laukimo salej ar lektuve susipazint su lietuvaite. Klausia: kaip ta padaryt? Sakau: pavezk jos lagamina, lietuves dar ne tokios feministes kaip skandinaves.

Ingrida, tavo grazuole su gimtadieniu 4u.gif Pries 29 m. as su pilvu vaiksciojau, nes gruodzio 17 gimdymo malonumai prasidejo.

anyzis ir gvazdikelis, man ne ne ne rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sapniukass: 30 lapkričio 2019 - 16:02
Sėdžiu atšilus, kavos su pyragėliu prisprogus ir jūsų postus skaitinėju. Kas daeina į makaulę, kas ne.
Nusprendžiau, kad Ingrida sau į užpakalį susikišo gvazdikėliais pagardintą apelsiną. Apmasčiau situaciją . Bože bože, ko tik ji neprisigalvoja. Perskaičiau dar kartą. Aina naaa. Taigi antytė šitaip išniekinta buvo. biggrin.gif
Vėl skaitau : Sapniukas ruošia lovą parskrendančiam sūnui, kuris pro duris turi įstumti " prieš kelias minutes ' marčią. Moko vaiką kaip pirmoką... Vaje , vaje , kokios auklėjimo spragos pas tave. Aš savo bernui jau prieš kelis metus atskaičiau pasakėles, kaip mergą į lovą pasiguldyti. ax.gif
Sėdžiu labai pirštuką nusimušusi. Mieste Depan pirkausi visą ruloną plėvelės. Tai toks dėdulė krovėjas padėjo į mašiną įritinti. Dar vežiausi dujų balioną papildymui. Sugalvojau staigiai daiktus perrikiuoti. Kaip patraukiau tą balioną, kažkur užstrigo, paskui man per pirštus. Nulupo gabalą skūros ir numušė nagą. Nagi mašinoje anei nosinaitės, anei pleistro. Degalinėje prigriebiau vienkartinio rankšluosčio, apsivyniojau, kad kraujais nesitaškyti ir parvariau.
Nesėkmių diena. Mergina numušė vilkšunį, sulankstė mašinai buferį. Vėl nuostoliai, nes ten dedasi su visomis lempomis viename bloke.
Atsakyti
baik, Kaimietuke. biggrin.gif Mano auklejimas: i lova tik po vestuviu. As labai senu paziuru rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2019 11 30, 19:04)
baik, Kaimietuke. biggrin.gif Mano auklejimas: i lova tik po vestuviu. As labai senu paziuru rolleyes.gif

Ar pablūdai, moteriškė ??? Tai prieš kiekvieną pasiritinėjimą reikia vesti, o paskui skirtis ? Jeigu įdomi mano nuomonė ; patys gražiausi kartu praleisti metai būna kaip tik iki vestuvių. Mes su MB netgi darėme ne povestuvinę, o priešvestuvinę kelionę. Ne veltui visos pasakos baigiasi vestuvėmis. O paskui prasideda pilka kasdienybė.
Atsakyti
siaip nuo skirybu nieks neapsaugotas. Primenu kaip mane seimos daktare klause, kai isvazinejau i Kupiski net 3 metams, ar as nebijau, kad vyras kita susiras? Atsakiau, kad susiranda ir kartu gyvendami. Ji man pritare.

Kaimietuke, as gi juokauju. Negi su pabegusia pusmarcia jie vakarais rozanciu kalbedavo blink.gif Manes net nesiruose vesti, kol nescia nebusiu. Buna net taip.
Atsakyti
Sapniuk, sakyčiau net ne senų, o beveik akmens amžiaus biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
na baik taip apie mane biggrin.gif
Atsakyti
Sapniukai, spjaučiau į akis tavo daktarei. biggrin.gif Negi taip prastai atrodai , kad tokių dalykų klausinėti ?
Aš visada turiu paruošusi atsakymą tokiems kvailiems klausimams. Esu pati pačiausia , pati fainiausia. Nuo manęs neįmanoma pabėgti. Tik atbėgti pas mane galima. bigsmile.gif
Atsakyti
Niu tep tep,išniekino mane.O jei ir susikiščiau?Ką praščiau būtų? mirksiukas.gif
Šuva zyzia į lauką,tempiu virvę,kad dar kartą nereiktų šiandien lipti iš penkto aukšto.Vistiktai katinas geriau,nereikia niekur vestis. ax.gif bigsmile.gif
Atsakyti
katinas geriau, kad ji gali palikt. Svarbu est, vandens palikt. Myliu ir sunis. Siaip as visus myliu.
Atsakyti
Ingrida, o tai balkono neturi ? Pastatei vazončike kokią eglaitę, įleidai šunį, nuisysina kaskart eglaitę. nudžiūvo - išmetei. Jokio vargo
Atsakyti