Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Radau internete kur rodoma,kad galima apkepti truputy keptuvėje aliejuje, o paskui į orkaitę dėti, man šis variantas geresnis, aš per daug skūpi daug aliejaus išpilti.  :rolleyes:​ 

Atsakyti
as gal neskupi del aliejaus, bet prigalvoju, kad prisigers aliejaus....Orkaitej kept negaliu, orkaite naudojama savaitgaliais, kaip ir skalbykle. Na isimtinais atvejais dirba jos ir darbo dienomis.
Atsakyti

Pas mane irgi tas pats, bet aš turiu maža kepimo pečiuką tai jis mažiau energijos ima, dėl to ir kitom dienom pasikepu ką nors. Na o skalbyklė tai arba savaitgalį, arba naktį jungiama.

Atsakyti
Sapniuk,o krakmolo dėjai?Kad bulvės suliptų?
Jokio aliejaus nebe naudoju,tik kiaulienos taukus.Man ir spurgos ir čeburekiukai skaniau ir šiaip baigiu pereiti ant taukų kepant.Prisiminkite ką mūsų tėvai naudojo,tik taukus.Čia kažkokia mada įėjo nesamoninga su tuo aliejumi.LT nėra gero aliejaus,tai jau geriau sena gera kiaulaitė. mirksiukas.gif Ir čičinskas skanus išeina iškepus ant taukų.
Auda ką turiu iš daržovių tą naudoju.PVZ.dabar namie tik raugintos daržovės ir gerai.Padažas man skaniausias pomidorų,naminis,pirktinis,pasirinkimas. mirksiukas.gif Gali su baravykais pakepintais,mmmmmmm kaip skanu. wub.gif wub.gif
Atsakyti
dejau krakmolo, tik kiausinio nedejau. Ryte paskutinius suvalgiau ir tingejau i parduotuve eit.

tauku as nenaudoju, lydyta sviesta trumpam apkepimui. Anksciau taukus naudojau, gal reiks grizt....

Egle iziebe, pro langa fejeverkus girdziu
Atsakyti
Su tais Čičinskais daug darbo, o rezultatas man taip sau. Galima kažką ir skaniau. Man jau greičiau kibinukus sulipdyti. O supermaistas - balandėliai. Jeigu jau darau - vos ne kiaulinį puodą. Arba įdarytos paprikos su vištiena, kiek paprasčiau su faršu.
Vakar dukra parsitempė labai neblogų koldūnų. O padažą padarė tiesiog fantastišką. Iš to sūrelio, kur indeliuose būna, su krapais + grietinėlė. Pakaitino.
Atsakyti
Oi aš irgi dedu visur tą lydytą sūrelį.Liko nuo savaitgalio,į padažą pats tas. wub.gif
Ne nu nebe galėsiu turbūt dirbti samdomo darbo.Po kiekvieno maitinimo ploviau grindis,na čia priklauso.Nuo 13-14 valandos laisva valanda,darai ką nori.eini kur nori.Išsitraukiau mezginį,šunį išvedžiau,parėjųsi namo,dar 40 minučių galiu daryti ką noriu?Ne sako megzti negalima,turiu žiūrėti į lubas ir švilpauti. bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif Sugadintas aš matyt žmogus jau?Man tas bizunėlis už nugaros jau ne man?Nežinau gal įpraščiau? ax.gif ax.gif
Atsakyti
balandelius as labai megstu, va cepaku kazkaip nepasigendu.

Iprastum, Ingrida, jei butu reikalas, ta prasme - pinigu.
Atsakyti
labutis 4u.gif

balandėlių dar nuo vakar keli liko, jei jau pas ką badas-ateikit lotuliukas.gif lotuliukas.gif darau katilą, visi susirinkę ir sušveičia biggrin.gif

apie kokį čia sūrelį kalbat ? kažkaip tokio nepastebėjus ax.gif

Ingridėl, šaunuolė 4u.gif viską Tu suspėji, ir padirbt, ir namuose visus kampus išlaikyt biggrin.gif
žiūrėjau laidą kaip Sibire renka spanguoles pelkėj-vietoj šukų naudoja plastmasinius rundelius(bliūdeliai su rankenom), jais brauko per uogienojus ir žeria kibiruosna uogas. Tokiu būdu uogos tvarkingai sukrenta, o krūmeliai nežalojami. Gal Tau pravers mirksiukas.gif

Panevėžio eglutę per tv mačiau biggrin.gif

siuvinėju
Atsakyti
QUOTE(jurginėlis @ 2019 11 29, 22:11)
labutis 4u.gif

balandėlių dar nuo vakar keli liko, jei jau pas ką badas-ateikit lotuliukas.gif  lotuliukas.gif darau katilą, visi susirinkę ir sušveičia biggrin.gif

apie kokį čia sūrelį kalbat ? kažkaip tokio nepastebėjus ax.gif

Ingridėl, šaunuolė 4u.gif  viską Tu suspėji, ir padirbt, ir namuose visus kampus išlaikyt biggrin.gif
žiūrėjau laidą kaip Sibire renka spanguoles pelkėj-vietoj šukų naudoja plastmasinius rundelius(bliūdeliai su rankenom), jais brauko per uogienojus ir žeria kibiruosna uogas. Tokiu būdu uogos tvarkingai sukrenta, o krūmeliai nežalojami. Gal Tau pravers mirksiukas.gif

Panevėžio eglutę per tv mačiau biggrin.gif

siuvinėju

Kaip cia šiemet visi tr...ia su tuom eglių įžiebimu

O del ko tas orkaites dd nejūngiat?

Aud du mėn rimtos atostogos
Atsakyti
Jurginėli,pasirodyk,ką siūvinėji.Apžlibinau visai neprimtau. ax.gif ax.gif
Sūreliai kur būna tepami.Labai gerai sueina bet kur į padažus.
Gink dieve neatsisakau samdomo darbo,bet jau būtų sunku. ax.gif Jau nebe baisu ir pakritikuoti(ne taip kaipjaunystėje bijodavai ką prasitarti)NA DIreKTORĖ TIKRAI ne pagal statusą atrodo,galima moteriškai pakritikuoti,kai kiti nedrįsta. biggrin.gif Koks kaifas,kai gali papliotkinti. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti

Labas rytas.
Pašąlę,toks sausas oras lauke. wub.gif
Vakar pasiskambinau pažystamai,jau visus broilerius pardavųsi,tai nors antį šiai dienai užsisakiau. bigsmile.gif bigsmile.gif Nereikėjo ir kalėdų. ax.gif vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti