Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Tikrai kaip Ingrida rašo visur tas pats, va pvz kiniečiai pamiršo ant pakuotės, t.y. medines dežes uždeti antspaudą kad ji praėjus pas juos visus tuos fitosanitarinius reikalavimus, pralaike 2 savaites konteineri jųrų uoste, apsimokejome bile kokias prastovas, kol dokumentus atsiunte ir cia va netinka el. paštu butinai orginalai turi buti doh.gif o tas tipo geras, bet be antspaudu dezes negalima šiaip bile kur nuvžmest, sukurenti tam yra spec įmones lietuvoje kurios tik gali sukurenti, nu ar cia ne durnizmas...o paskui sako verslas nekyla, iš kur jis gali klesteti jei tokie debiliškai reikalavimai užgesina bet koki nora, aidaratleke tokia kiek paritus, tiek pastacius babce tu dežiu inventorizuoti ar tikrai visos yra ...tai gi iš kieno kišenes ji algą gauna...aišku kad iš musu o jau kokia persona dedasi...

žodziu nera namu be dumų... verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 27 lapkričio 2019 - 13:10
dabar greit parasot man is ko daryt cicinsko kepsniams ta uzvelkama sluoksni? Vienur figuruoja virtos bulves, kitur vos ne paprasta tesla su varske.
Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2019 11 27, 18:07)
dabar greit parasot man is ko daryt cicinsko kepsniams ta uzvelkama sluoksni? Vienur figuruoja virtos bulves, kitur vos ne paprasta tesla su varske.

Sapniuk,aš čičinską darau iš virtų bulvių tešlą,čeburekiukus iš varškės tešlą.Čia kaip nori. ax.gif
Eikit kokį nuotykį aptūrėjau šiandien. ax.gif Mikške tyku ,ramu,mačiau tik šungrybius kelis ant kelmo.Daugiau lašai krenta nuo medžių,atrodo kažkas eina.Bet pasivaikščiojau taip gerai.Pasirinkau šiškų,samanų ir važiuoju namo.Tik išvažiavau iš miško,skambutis,numeris-privatus asmuo,numerio nerodo. bigsmile.gif bigsmile.gif Galvoju vėl kokią reklamą siūlys. blink.gif
Paklausė vardo,pavardės,sako čia policijos komisariato pareigūnė.Nu galvoju įskundė kažkas,kad į mišką važiavau,užkliuvo kažkam.Ir dar klausia,ar vairuoju tą ir tą mašiną.Sako jūsų mašina užstatė Viados degalinę,trukdo pravažiuoti,patraukite.Tik tada dašuto,mažoji čia užstatė sostinėje,o mašina mano vardu. blink.gif mirksiukas.gif Gerai sakau dukrai paskambinsiu.Bet kaip man pasisuko šarikai,kad čia dėl miško jau skambina.Juokiausi paskui važiuodama namo. biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 27 lapkričio 2019 - 19:06
Ingrida, na kaip visada, jau nervuojiesi. Aš visus siučiu trijų raidžių adresu ir dėl nieko galvos nesuku. Na, dėl mašinos, sutinku, čia nesiųsčiau. Bet kiek man skambino bankininkai, FNSTT , policija, tai paklausau kelias minutes ir pasiunčiu seksualinių nuotykių ieškoti. Dar palinkiu iklgo ir gražaus sėdėjimo. biggrin.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Man šventės nesibaigia,mažasis parskrenda dviems savaitėms sekmadienį.Tai dvi dienas pas mus pasisvečiuos.O galvojau kur reiks dėti maskarponę prisipirkųs.Va ir sueis. mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
prabangiai čia maitinates smile.gif, pas mus maistas kuklus, suris, varške, medus, bulves, moliugas , ai dar kopustai rauginti bet kokiam pavidale mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas

paskambino vyras, sakau, kad kopustu sriuba su frikadelemis bus vakarienei, o su cicinsko kepsniais tai nezinau, nezinau biggrin.gif Gaunu atsakyma, kad tik bulves isvirciau, o kai gris abu bendrom jegom darysim. Dabar nebezinau rizikuot ar laukt....Jei neiseis, tai sakys ko nepalaukiau. Gal lauksiu.
Atsakyti

Labas, na tie ūkininkai tiesiog Lietuvos siaubūnai.... Bet kai prisimenu Lietuvos blokados metus, kai miestiečiai lėkė į ūkininkų, (tuo metu jie buvo tik žemės turėtojai ir dirbėjai) laukus naktį kasti bulvių, pjovė gyvulius nusipjaudami kumpius, o visą kita palikdavo išmetimui, kaip dabartiniai vilkai, tada kažkaip niekas nekalbėjo, kad žemdirbiai blogi. O dabar kai visi sotūs, perką ir metą maistą į šiukšlyną, mandri patapo. Ūkininkų pinigus skaičiuoja, tik pamiršta darbo sąnaudas paskaičiuoti.

Na ir vėl aš jungiuosi prie jūsų, paatostogavau pora mėnesių ir vėl prie darbų.

Atsakyti
Auda, sveika po atostogų.
Atsakyti

Labas rytas.
Na pasinaudosite juoduoju penktadieniu?Man tai reiktų iš pigu tv išmaniojo virtuvėje. ax.gif Nedidelio,nedidelio,mb buvo nužiūrėjs,sakau palaukime išpardavimų.Tai buvo dingęs,gal atsiras vėl? ax.gif
Šiandien teks darželyje mažiausių grupėje šeimininkute padirbti. mirksiukas.gif Truputi nervuojuosi,o jei ten labai maži bus?Nors vedėja sakė jų tik 6 dabar.Pavėlavau truputi viena diena kaip tik auklėtojos trūko vedėja sakė,o darželis kieme.Na nieko sudalyvausiu gal vasarį programoje auklėtojos padėjėja. ax.gif Man žiemą pats tas užsiėmimas. mirksiukas.gif
Auda sveika. 4u.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

Sveikos, Na taip po atostogų tik bendrovė kur pirkau bilietus iki šiol nervuoja, negana visą kelionės nuotaiką sugadino dėl bagažo tai dar dabar savo kaltės nepripažįsta.

Sapniukass pačiu laiku užsiminė apie čičinsko kepsniukus, Prisižiūrėjau internete ir sumasčiau šeštadieniui paruošti, tik pas mane bėda su šviežiom daržovėm, kelias paprikas turiu ir viskas, o į miestą ir vėl važiuoti nesinori. O jei konservuoti agurkai ir pomidoriukai bus ar burokėliai virti? Tiesa o padažą kokį nors darot? Turiu baravykų smulkiai pjaustytų ir pakepintu arba pievagrybių. 

Atsakyti
Auda, cia didesnes gaspadines tau geriau patartu ax.gif Man tesla labai bulvine gavosi, luzinejo, tai du vnt. siaip ne tais isviriau ir baigiau su jais. Miltu nelabai noriu det, tai gavosi kas gavosi.

Gruodzio 6 d. turiu 2 val. but Utenos notarinej. Tikiuosi spet i paskutini autobusa, o tai reiks stoty bomzaut per nakti biggrin.gif Tiksliau ta vakara turiu spet i Kupiskio egles iziebima, kaip be manes. Na nebomzausiu, jei reiks, drauge atvaziuos ir parves, kur ji desis.

Labas
Atsakyti