žodziu nera namu be dumų...
Sapniuk,aš čičinską darau iš virtų bulvių tešlą,čeburekiukus iš varškės tešlą.Čia kaip nori.
Eikit kokį nuotykį aptūrėjau šiandien. Mikške tyku ,ramu,mačiau tik šungrybius kelis ant kelmo.Daugiau lašai krenta nuo medžių,atrodo kažkas eina.Bet pasivaikščiojau taip gerai.Pasirinkau šiškų,samanų ir važiuoju namo.Tik išvažiavau iš miško,skambutis,numeris-privatus asmuo,numerio nerodo. Galvoju vėl kokią reklamą siūlys.
Paklausė vardo,pavardės,sako čia policijos komisariato pareigūnė.Nu galvoju įskundė kažkas,kad į mišką važiavau,užkliuvo kažkam.Ir dar klausia,ar vairuoju tą ir tą mašiną.Sako jūsų mašina užstatė Viados degalinę,trukdo pravažiuoti,patraukite.Tik tada dašuto,mažoji čia užstatė sostinėje,o mašina mano vardu. Gerai sakau dukrai paskambinsiu.Bet kaip man pasisuko šarikai,kad čia dėl miško jau skambina.Juokiausi paskui važiuodama namo.
Labas rytas.
Man šventės nesibaigia,mažasis parskrenda dviems savaitėms sekmadienį.Tai dvi dienas pas mus pasisvečiuos.O galvojau kur reiks dėti maskarponę prisipirkųs.Va ir sueis.
prabangiai čia maitinates , pas mus maistas kuklus, suris, varške, medus, bulves, moliugas , ai dar kopustai rauginti bet kokiam pavidale
paskambino vyras, sakau, kad kopustu sriuba su frikadelemis bus vakarienei, o su cicinsko kepsniais tai nezinau, nezinau Gaunu atsakyma, kad tik bulves isvirciau, o kai gris abu bendrom jegom darysim. Dabar nebezinau rizikuot ar laukt....Jei neiseis, tai sakys ko nepalaukiau. Gal lauksiu.
Labas, na tie ūkininkai tiesiog Lietuvos siaubūnai.... Bet kai prisimenu Lietuvos blokados metus, kai miestiečiai lėkė į ūkininkų, (tuo metu jie buvo tik žemės turėtojai ir dirbėjai) laukus naktį kasti bulvių, pjovė gyvulius nusipjaudami kumpius, o visą kita palikdavo išmetimui, kaip dabartiniai vilkai, tada kažkaip niekas nekalbėjo, kad žemdirbiai blogi. O dabar kai visi sotūs, perką ir metą maistą į šiukšlyną, mandri patapo. Ūkininkų pinigus skaičiuoja, tik pamiršta darbo sąnaudas paskaičiuoti.
Na ir vėl aš jungiuosi prie jūsų, paatostogavau pora mėnesių ir vėl prie darbų.
Labas rytas.
Na pasinaudosite juoduoju penktadieniu?Man tai reiktų iš pigu tv išmaniojo virtuvėje. Nedidelio,nedidelio,mb buvo nužiūrėjs,sakau palaukime išpardavimų.Tai buvo dingęs,gal atsiras vėl?
Šiandien teks darželyje mažiausių grupėje šeimininkute padirbti. Truputi nervuojuosi,o jei ten labai maži bus?Nors vedėja sakė jų tik 6 dabar.Pavėlavau truputi viena diena kaip tik auklėtojos trūko vedėja sakė,o darželis kieme.Na nieko sudalyvausiu gal vasarį programoje auklėtojos padėjėja. Man žiemą pats tas užsiėmimas.
Auda sveika.
Sveikos, Na taip po atostogų tik bendrovė kur pirkau bilietus iki šiol nervuoja, negana visą kelionės nuotaiką sugadino dėl bagažo tai dar dabar savo kaltės nepripažįsta.
Sapniukass pačiu laiku užsiminė apie čičinsko kepsniukus, Prisižiūrėjau internete ir sumasčiau šeštadieniui paruošti, tik pas mane bėda su šviežiom daržovėm, kelias paprikas turiu ir viskas, o į miestą ir vėl važiuoti nesinori. O jei konservuoti agurkai ir pomidoriukai bus ar burokėliai virti? Tiesa o padažą kokį nors darot? Turiu baravykų smulkiai pjaustytų ir pakepintu arba pievagrybių.
Gruodzio 6 d. turiu 2 val. but Utenos notarinej. Tikiuosi spet i paskutini autobusa, o tai reiks stoty bomzaut per nakti Tiksliau ta vakara turiu spet i Kupiskio egles iziebima, kaip be manes. Na nebomzausiu, jei reiks, drauge atvaziuos ir parves, kur ji desis.
Labas