Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

QUOTE(sapniukass @ 2019 11 20, 18:54)
IK, aha sitos wub.gif Aciu, o kur ju seklu gaut. Kapeliui ir noriu, na reik sakyt kapeliams.

Žilės sėklų tai yra, o kalocefalo nemačiau niekur. Juos turguose pardavinėja pavasarį.

Jurginėli, ta nuotrauka baisiai netikusi. Kažkokia sulaižyta atrodau. Ir be reikalo tą suknelę užsidėjau, išsipūtusi kaip balionas. Poryt varome į Kauną apdovanojimų atsiimti, reikės apsirengti žmoniškai ir batus bent aukštakulnius užsitempti.

Ingrida, orchėms nesulauksi ramybės periodo. Jos gi nuolat žydi. Gal bile kada galima persodinti, tik tų žievių nenupurtant. Aūū, Meri, kur tu ? Gi esi dantis praėdus ant orchių. Apšviesk. bigsmile.gif
Šakės, šalčiai ateina. Mano pekinų dar nemažai laukuose yra. Reikės laukti atšilimo. Rytoj pasaulinė talka vežti juos namo.
Atsakyti
Kaimietuke, o man su ta suknele tokia legvutė atrodai, kaip pūkas mirksiukas.gif
bet svarbu, kad pati gerai jaustumeis mirksiukas.gif
Atsakyti
Pritariu Jurginėliui, puikiai atrodai IK smile.gif
Atsakyti

Labas rytas.
Kaip mb sako gal kokios magnetinės audros,na taip blogai miegasi. ax.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
O man miegasi mirtinai. Bet kas rytą ateina žvėriška audra vardu Ksena ir kanda į veidą ar nosį. Per miegus nubraukiu katę lauk nuo lovos, vėl užšoka, kandžiojasi pasiutėlė.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Labas
vakar dar pasportavau ir grizau Panevezin.

as orchems turiu toki nedideli buteliuka trasu, tai, kai prisimenu - slakeli ipilu i vandeni.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sapniukass: 22 lapkričio 2019 - 11:49
Taip gerai dieną praleidau. Be ūkio ir visų marazmų. Dukra šiandien vadovavo.
Buvau Metų ūkio apdovanojimuose. Smagiai pasibuvome, dieviškas "El Fuego " koncertas, daug senokai matytų veidų. Dieve, kaip [pasiilgstu per tuos darbus geros kompanijos. wub.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Gaila vaikino, bet ne vien jauni pasitraukia iš gyvenimo, žinau, kai devyniasdešimtmetis sedėdamas ant kėdės, sugebėjo pasikabinti ant lango rankenos... a.a. jam..., geras žmogus buvo, iki galo sveiko proto. Tiesiog niekas nekreipė į jo pasakymus, kad jis pavargo gyventi. O jauni dažniausia išeina, kai jaučia savyje bevertį egzistavimą, niekam nereikalingumą... Ir tikrai meluoja tie, kurie negirdėjo apie užuominas apie pasitraukimą. Nes kiekvienas iš paskutinio dar kabinasi už šiaudo ir nenori mirti. Na sunku jums paaiškinti. Pati eilę metų sergu besikartojančia vidutinio sunkumo depresiją ir man būna visaip. Ačiū gydytojams, kurie išklauso, pataria, nes artimieji dažniausiai užsidarę savo stalčiuose ir nelinkę rasti laiko, nes dideliame savo gyvenimo tempe tiesiog tai praleidžia. Nors reikia tiek nedaug, tik mažo mažyčio dėmesio kitam, juk niekada nežinai ar ir tau neatsisuks ši liga. Tad nesėdėkime užsidarę savo stalčiuose, nors kartais pažiūrėkime kas darosi aplink.
Atsakyti
Išleidau svečius,pavargau,bet gera buvo. ax.gif Vakar iš viso susirinko beveik visa giminė,kaip vienas iš sūnėnų sako kalėdos ne kitaip.Juokiausi,sakiau čia repeticija kalėdų. biggrin.gif biggrin.gif

Marti sėkmingai perskaitė paskaitą konferencijoje,tikslas ir buvo atvykimo.
Ko gero kalėdos praeis ramiai,tyliai. mirksiukas.gif
Dabar imsiuosi vainikų jau. ax.gif
Į parduotuvę neisiu savaitę,pilna maisto liko,dar šįryt prikepiau spurgų. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 24 lapkričio 2019 - 14:35
Labuka
Nu bandžiau ieškot baliono,neradau tikrai rolleyes.gif hmm.gif gal man su regėjimu ne kas
Kai žmogus kalba apie išėjimą,niekas netiki kad rimtai gali taip padaryti,atrodo imsi keptuvę vožtelsi,kad nekalbėtų nesąmonių ir viskas pasitaisys
MB išėjo užtarnauto poilsio,paskutinėj vietoj išdirbo beveik 24 metus
Darbe biški pilnaties buvo,bet nieko,ji ateina ir praeina,baika
Atsakyti