nukarpiau paskutines dvi likusias rozes, su kaimyne bendrom jegom iskasem is jos du krumiukus geliu. Viena smulkiaziedis irisas, kita smulkiaziede viendiene geltona. Na cia mano tokie pavadinimai Susodinau ant kalno gelyne.
merginos, o kaip vadinasi tokia gele. Bandysiu nupasakot: sakytes plieno spalvos, tokia susiraizgiusi visa pilka, kaip dirbtine atrodo. Prie istaigu buna, kapinese maciau.
panevezietes, gal matet prie musu savivaldybes dabar auga tokios geles, violetines spalvos ir zalsvos, vaizdas kaip kad butu mazas kopustas ir virsus atlankstytas Labai noriu kitiems metams, bet nezinau ko ir kur ieskoti
Labas
antra jau radau Nojaus seklose - dekoratyvinis kopustas
Sapniukai, gal pirmoji Calocephalus ?
https://www.google.l...s...28920&vet=1
Arba žilė
https://www.sodinu.l...eraria-100.html
https://www.google.l...s...28920&vet=1
Arba žilė
https://www.sodinu.l...eraria-100.html
Mačiau prie savivaldybės,dekoratyviniai kopūstai.Mes kapuose pasodinome,gražiai dabar dar atrodo.Mano darže,neseniai stirnos nuvalgė.
Pas mane kalėdos prasideda gavau 5 žydinčias orchidėjas.Man jau niežti rankos jas persodinti,tokiuose mažuose vazonuose auga.Žinovės,bet matyt reikia palaukti kol peržydės?Parduotuvėje gėlių keitė gėles,padovnojo,bet tokio grožio dar. Mano visos dabar naminės leidžia šakas naujas,tai kuo dabar jas patręšti?Patarkite?Bet visos jos persodintos į didesnius vazonus.
Prikepiau meduoliukų indą nemažą jau.
Pas mane kalėdos prasideda gavau 5 žydinčias orchidėjas.Man jau niežti rankos jas persodinti,tokiuose mažuose vazonuose auga.Žinovės,bet matyt reikia palaukti kol peržydės?Parduotuvėje gėlių keitė gėles,padovnojo,bet tokio grožio dar. Mano visos dabar naminės leidžia šakas naujas,tai kuo dabar jas patręšti?Patarkite?Bet visos jos persodintos į didesnius vazonus.
Prikepiau meduoliukų indą nemažą jau.
IK, aha sitos Aciu, o kur ju seklu gaut. Kapeliui ir noriu, na reik sakyt kapeliams.
QUOTE(sapniukass @ 2019 11 20, 17:54)
IK, aha sitos Aciu, o kur ju seklu gaut. Kapeliui ir noriu, na reik sakyt kapeliams.
Sapniuk,tų pirmų buvo pirkti vazonuose visose prduotuvėse.O žilės jei reikia pas mane dar yra likę trys vazonuose.Bet gi dabar nesodinsi?
paprastos ziles as visada pasiseju ir turiu. Man tos raizgalynes plienines seklu reik.
Tai kitiems metams aisku, negalvok kad visai kvanktelejau. Tik truputi
Tai kitiems metams aisku, negalvok kad visai kvanktelejau. Tik truputi
sveikos
IK atsekiau pagal Liniuko nuorodas-tikrai šauniai atrodo, tikra patcankė
Ingridėl, mano orchės irgi leidžia žiedstiebius, pernai viena balta kaip tik Kalėdoms pražydo kišu trąšų lazdeles, bet kaip tiksliai reik, tai nežinau.
Pardėj pilna amarilių, o maniškis ir Atės dovanoti gražiai žaliuoja. Ką daryt kad žiedų sulaukt?
Šiandien palydėjom išėjusį draugės vaiką..... liūdna, skaudu.....
trečiadienį pats kreipėsi į medikus pagalbos, nesulaukė-NES NETURĖJO SIUNTIMO......, ketvirtadienį suplanavęs visas smulkmenas, gražiai atsisveikinęs-išėjo.... Mūsuose tik garsiai rėkiama, kokie mes ten valdžioj geri, o pasirodo, kad žmogus, neturintis to sušikto popierėlio, yra nieko vertas.....
IK atsekiau pagal Liniuko nuorodas-tikrai šauniai atrodo, tikra patcankė
Ingridėl, mano orchės irgi leidžia žiedstiebius, pernai viena balta kaip tik Kalėdoms pražydo kišu trąšų lazdeles, bet kaip tiksliai reik, tai nežinau.
Pardėj pilna amarilių, o maniškis ir Atės dovanoti gražiai žaliuoja. Ką daryt kad žiedų sulaukt?
Šiandien palydėjom išėjusį draugės vaiką..... liūdna, skaudu.....
trečiadienį pats kreipėsi į medikus pagalbos, nesulaukė-NES NETURĖJO SIUNTIMO......, ketvirtadienį suplanavęs visas smulkmenas, gražiai atsisveikinęs-išėjo.... Mūsuose tik garsiai rėkiama, kokie mes ten valdžioj geri, o pasirodo, kad žmogus, neturintis to sušikto popierėlio, yra nieko vertas.....
Jurginėli,kas čia pasidarė?Užvakar sužinojau buvusios kolegės sūnus irgi savo noru pasitraukė iš gyvenimo,o buvo tik apie 30.
Senelių namuose labai gražios orchidėjos,sakė laisto,užplikytų bananų žievių nuoviru. Bet persodinti tik nužydėjus turbūt?
Nuo penktadienio iki kalėdų namuose vėl bus linksma,parsivešiu kalaitę su kate.
Senelių namuose labai gražios orchidėjos,sakė laisto,užplikytų bananų žievių nuoviru. Bet persodinti tik nužydėjus turbūt?
Nuo penktadienio iki kalėdų namuose vėl bus linksma,parsivešiu kalaitę su kate.
Ingridėl, tamsuma, nėr saulės ir jiems blogai.......
Buvo jo tapyti darbeliai-dominuoja juodos splavos visi atspalviai, viename iš vis kapinės, kryžiai ir gėlės, žmonių veidų nėra, jie paslėpti po raiščiais.
Sunki ta liga depresija, sunku ir šalia sergančiųjų gyvenantiems.....
Papildyta:
štai tokį suktuką padariau
Kaimietuke, kai turėsi laiko, perskaityk "Štabždėtojas" - žiauriai patiko
Buvo jo tapyti darbeliai-dominuoja juodos splavos visi atspalviai, viename iš vis kapinės, kryžiai ir gėlės, žmonių veidų nėra, jie paslėpti po raiščiais.
Sunki ta liga depresija, sunku ir šalia sergančiųjų gyvenantiems.....
Papildyta:
štai tokį suktuką padariau
Kaimietuke, kai turėsi laiko, perskaityk "Štabždėtojas" - žiauriai patiko
QUOTE(liniuxxxxx @ 2019 11 19, 21:16)
Mes irgi neskubam, bet kaimo eglutei už valdiškus pinigus reik nupirkti, tai ir ieškau. Be to, pernai 20 dieną lauke uždegėm, nes važinėja komisija apžiūrėdama sodybas.
IK, nu mačiau nuotraukoj tave metų ūkio apdovanojimuos, nepažinau, tokia atjaunėjusi , pagrażėjusi🙂, kiba metų skaitliukas į priešingą pusę suktis pradėjo 😃
IK, nu mačiau nuotraukoj tave metų ūkio apdovanojimuos, nepažinau, tokia atjaunėjusi , pagrażėjusi🙂, kiba metų skaitliukas į priešingą pusę suktis pradėjo 😃
Iš kur pirksi pasidalink jei internetu
Lyžuka, turbūt pirksiu centre, man reik laidus pačiupint, ale proginga tapau . Nedaug tėra internete grynai laukinių, varveklių daugiau, bet kainos tai ojojoj