Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

vartotojo įkelta nuotrauka

Na tik nereikia tingėti.Miškas dar turi gėrybių.o VAKARIENĖ KOKIA SKANI BUVO BARAVYKO,VOVERAIČIŲ PADAŽAS ŠVIEŽIAS SU PLOVU.aPSIVALGYAS. wub.gif wub.gif O dar rauginti pankoliai,skaniau nei moliūgas. mirksiukas.gif
Mergaitės vištos,tai ne sodyboje o čia mieste.Tai čia praeina tokių kartais bomžiukų,šalia metalo supirktuvė. bigsmile.gif bigsmile.gif Pririšome šunį šslia vištų,tokie bomžiukai bijo šunų. mirksiukas.gif
Jo žada atšalimą,baigsis gėrybės,tik spanguoles,manau dar jei atšiltų galima rinkti,kad ir nuuogauta,bet dar yra. ax.gif
Atsakyti
Ingrida, netingėjimas tavo. wub.gif
Gal reikės nuvažiuoti kreivabudes nuo kelmų susirinkti. Mačiau palei keliuką.
Nuo bomžų nebent Baskervilių šunį rišti. biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Niekad nesugalvočiau kad pankolius galima rauginti, keik aš jų vienais metais esu išmetus...
Sveikos smile.gif
Atsakyti
Liniux tu lauko papuošimu specas, sakyk kur perkat, nes dabar žiuriu tie visi varvekliai ohoho kaina ? Vasarai nuimat?
Atsakyti
Lyžika, radai specus😀
Žinai, pažiūrėjom filmuką, kuo skiriasi kokybiškos girliandos nuo nekokybiškų, tai teisybė, kad reik laukui žiūrėti su geru laidų. Laukinių laidas storas, lemputės gerai užsandarintos. O tos plonu laidų kitos nė sezono neatlaiko. Man reik šiemet kaimo eglutei, tai pirksim brangesnes ir geresnes.
Tos prie trobos viršaus nenuimamos, kur sunku prieiti. O pernai darėm didelę eglę iš lazdyno😀, tai paprastos girliandos neatlaikė viso laiko.
Atsakyti
AS TAI SND. ATVAZIAVAU PAS NOTARE, dar i sporto sale spejau. Jaute mano sirdis, kad pas notare neis viskas kaip sviestu patepta ax.gif Islindo 30 m. reikalas, kuris tuo metu nebuvo tvarkomas, ne del mano kaltes. Dabar dar i Utena reiks pas notare vaziuot. Kupiskio notare pagailejo manes, susiskambino su uteniske ir nusiunte pirminius dokumentus uzklausai is archyvo. Vietine notare sake, kad susitiksim tik po nauju metu. Neskubu niekur, bet Utenon vaziuot gali neuztekt vieno karto...

Na va, padejavau biskuti, o jus apie naujametines girliandas jau snekat.

Labas
Atsakyti
Nu nežinau. Man nė minties dar apie Kalėdas. Man dar ruduo ir derliaus nuėmimas. O namus pradedu puošti 2-3 dienos [prieš Kalėdas. Tada tikrai tos šventės nenusibosta.
Atsakyti
Mes irgi neskubam, bet kaimo eglutei už valdiškus pinigus reik nupirkti, tai ir ieškau. Be to, pernai 20 dieną lauke uždegėm, nes važinėja komisija apžiūrėdama sodybas.
IK, nu mačiau nuotraukoj tave metų ūkio apdovanojimuos, nepažinau, tokia atjaunėjusi , pagrażėjusi🙂, kiba metų skaitliukas į priešingą pusę suktis pradėjo 😃
Atsakyti
Liniau, o kur matei ? Ko aš pati nemačiau ?
Atsakyti
Tai įvedžiau tavo rajono metų ūkio pagerbimą ir radau, bet pirmiau tavąjį pažinau😃. Kažkuo ir mus žadėjo šiemet paminėt, bet tikrai neįsivaizduoju, kuo nusipelnėm. Gal jau visus paminėjo, nebeturi ko😃. Teks važiuot į oficialią dalį
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti