Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Labas rytas.
Neatsilaikiau nuo masinio pirkimo tulpių,narcizų.Tik narcizus susodinau į vazonus ,palaikysi lauke,po naujų parsinešiu gryčion,ankščiau nudžiugins žiedais. mirksiukas.gif vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
NA TORTAS VAKARIENEI GAL IR NELABAI, BET....Siaip snd. visa diena valgau. 11 VALL. BUVO, O AS JAU apie pietus galvot pradejau. Ne gaminima, o valgyma rolleyes.gif Nieko gudraus nenuveikiau. Ryt eisim i 2 kmb. buta vieno kambario aptvarkyt: sluot, plaut

Labas vakaras

PS.;neziuredama rasiau, tai didelem raidem pavariau, nepykit.
Atsakyti
Vakar tortų gal 3 rūšių ragavau. Šiandien ant cepelinų patraukė.
Atsakyti
labas 4u.gif

Kaimietuke, kokią ten brokolių sriubą virei? no sriubos ax.gif

Vasarema, kaip vištaitės gyvuoja? gal tau reik kiaušinių dėkliukų parinkt?
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Na jau prie IK namų tikrai džiauname krepšius.Šunį paganėme miške,pžiūrėjome kaip jaunimas draskosi su motociklais po mišką ,pasivaiščiojome. wub.gif wub.gif
Blyn bomžai 5 vištas nunešė. blink.gif blink.gif Na nors jau nebe jaunos,bet vistiek gaila,geriau šuva būtų suvalgęs. mirksiukas.gif Kaip mb sako krizė ateina,kaimynui tačką,bebūnant namie nuvežė iš kiemo.Kol buvome miške,kaimynas sakė kažkoks diedas atvažiavo pas mus į kiemą su dviračiu,apėjo aplink šiltnamį.Na ko?Kai vartai atviri,viskas kaip ant delno ko neiti?Išvažiavome su ta mintimi,kad nereiktų darinėti vartų. bigsmile.gif bigsmile.gif Kamera visos teritorijos neaprėps,o mb sako pamatyčiau kas vagiliauja,užmuščiau.Kam tas kraujas? mirksiukas.gif A.D. viduje signalizacija. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jurginėlis @ 2019 11 16, 22:38)
labas 4u.gif

Kaimietuke, kokią ten brokolių sriubą virei? no sriubos ax.gif

Vasarema, kaip vištaitės gyvuoja? gal tau reik kiaušinių dėkliukų parinkt?

Paprasta ta sriuba. Pakepiau faršo su porais, gerai pasmulkindama mentele trupinius. Į verdantį vandenį sumečiau kelias bulves, keptą mėsą ir sultinio kubelį. Kai bulvės apminkštėjo, smulkiai supjaustytus brokolius. Dar paviriau ir viskas.

Ingrida, na kaip pikta dėl tų vagysčių. blink.gif
Ruošiuosi žiemai. Persisodinau gėles, prasivaliau langus, vieną vonios kambarį sutvarkiau. Pietums kepiau naminį viščioką su morkomis , bulvėmis ir brokoliais. Na, stengiuosi atsivalgyti brokolių, tai visur juos dedu. O jie sukepa fantastiškai. Primirksta vištienos skysčio, žiedeliai apskrunda. Kaip visada, buvo mažai. Nors dėjau kepti daržovių dideliausią krūvą, vos į rankovę tilpo.
Atsakyti
Labas rytas.
Jei laiku neatguli(užsimezgiau nuėjau apie 24 valandą),kad užmigčiau.Teko vidury nakties imti tabletę.Tai pojūtis šįryt kaip permušta. ax.gif
Bet vistiek važiuoju girion,pažiūrėsiu spanguolių,voveraičių.Nes paskui nebus kada.Rytoj pas senelius,paskui kepinių dienos prasidės,vaikai grįžta. mirksiukas.gif
Atsakyti
Labos,

Ingrida,ziuriu vagys labai gerai informuoti,kada jusu nera,jei jus tik is kiemo,o jie jau seimininkauja,kaip savame.Buciau ejus ieskot po kaima savo tockes,negi jau kaimynas nepazino,kas ten toks buvo?O tai gal pats kaimynas ja issiveze,jei leido nepazystamam isvezt is savo artimiausio kaimyno kiemo jo daigta.Nekenciu vagiu,ir tokiu kaimynu ne kaimynu.
Na,o mes sventem jauniausio broliuko 50-neti,kitas brolis buvo atskrides su zmona.Vakare restoranas,po to pas mane sekmadieniniai pietus,visi savi,smagu,buvau pasiilgus.
Siemet anglijoj labai lietinga,ypac musu regione,per 18m cia neprisimenu,kad taip lytu rudeni,puse sodo vandeny,bijau,kad avietes neisputu,nes jos labiausiai apsemtos.Reik svogunus zieminius ir cesnakus jau set,nu bet tokia dregna dirva,lysves pakeltos,bet zeme zliugsi,gal dar palaukt iki gruodzio?Ir tokios,kaip Bobu vasaros nebuvo siemet.Zodziu orai nelepina.
Atsakyti
Aha ir aš pagalvojau, kad kokie vietiniai, kad taipdrąsiai elgiasi smile.gif

Aš irgi po truputi žiemai ruošiuos, reikia tokie kabeliai pakasti, paslepti po zeme sodo ale vis atidelioju, dalį mulciu užpyliau, kitur truko jo , na gal dar nešals iki kito savaitgalio ?

Sveikos:)

Atsakyti
zada atsalima antroj savaites pusej, tik atsalimas atsalimui nelygus.

Atveze snd. dusui sienas. Skambina vyras: nesunku, tik paimt nepatogu, ilgas pakas rolleyes.gif Nulipu zemyn, pabandau ta nepatogaus gala pakelt, sunkus nesvietnai. Siaip netaip laiptais uztempem i 3 auksta. Tikiuosi sveiki liko/ Pada atveze, tai vienas nese, buvo parasyta kad prekes svoris 10kg,.o svere apie 30-40.

Labas, damos
Atsakyti
Labukas 4u.gif
Porą dienų neatėjau, bet perskaičiau viską, nenoriu atsilikti.
Sriubą pagal IK receptą rytoj išvirsiu, jau dabar noriu.
Jurginėli, dėl mano vištų - neįvertinau vieno dalyko - kad man bus jų labai gaila, kaip ir šuns su katinu. Nelabai man su jomis sekasi. Negaliu pasakyti, kad vištų nemačiusi, kiek save prisimenu, jos visada pas tėvus buvo, kol mama gyva buvo. Bet ten nuo mažų dienų vištų buvo auginamos. O tos inkubatorinės tokios agresyvios, kapoja vieną kitą, dedovščina, ne tas žodis. Maža to, vieną rytą žiūriu, viena višta nelinksma, atskyriau, vakare nugaišo, dar viena, kuri jau kiaušinius dėjo, pasidarė tokia blanki, nededa daugiau, lyg užspringus, galvą pasukdama lyg atsikosėt nori. Kitos nieko, tos dvi buvo guviausios, visur pirmos, gal kokią apnuodytą pelę pagavo, nes kaimynai nuodija, o gal kokį virusą pagavo, žvirbliai sukasi aplink. Visokie pavojai joms, o dar lapės, kiaunės, vagys. Kiaušinių formelių dar neruošk, tik 2-3 kiaušiniai per dieną būna.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vasarema: 18 lapkričio 2019 - 15:11