Jurginuk su praėjusiu
Nu šlapia lauke,parėjau šlapiom kojom,galvoju gal sutaupiau,kojų nereiks vakare plautis
Kaži išdvės baltasparniai per žiemą,jau rudenį pastebėjau kad atsirado,niekada jų nebuvo pas mane
Lady, greičiausiai neišdvės. Jie šiltnamio konstrukcijose peržiemoja.
Labas rytas.
Nežinau kas atsitiko pas mane,bet šiemet baltasparniai dingo.Keli metai vis rudeniop atsirasdavo,šiemet tfu tfu nebuvo.
Nežinau kas atsitiko pas mane,bet šiemet baltasparniai dingo.Keli metai vis rudeniop atsirasdavo,šiemet tfu tfu nebuvo.
Labas
vakar neatsispyriau maxej Nojaus augaliukams, tai prisipirkau tulpiu, hiacintu....
vakar neatsispyriau maxej Nojaus augaliukams, tai prisipirkau tulpiu, hiacintu....
Aš jau anksčiau prisipirkau. Kai už tikrąją kainą, tai ne abidna. Juk juos augina ir kasa kaip bulves. Pakelis garantuotai brangiau kainuoja. Mačiau, kaip kerpami žiedai hektaruose su tokia šienapjove.
QUOTE(Iš Kaimo @ 2019 11 13, 22:33)
Lady, greičiausiai neišdvės. Jie šiltnamio konstrukcijose peržiemoja.
Tai pavasarį reiks užsiimti,kuo "vaišint" juos šiltnamis pas mane toks pusiau stiklinis,pusiau plėvelinis,dabar senoji jau plyšta plėvelė,atitarnavo,pavasarį keisim nauja,nebus jų žiemojimui geros sąlygos
Laba
Labas rytas.
Sveikos
šiemet pirkau tik kroku bile kiek, kainos ir kokybes santykis pilnai atitinka tai tuom ir džiaugiuosi, belieka laukti žiedu
šiemet pirkau tik kroku bile kiek, kainos ir kokybes santykis pilnai atitinka tai tuom ir džiaugiuosi, belieka laukti žiedu
QUOTE(Lady Dy @ 2019 11 14, 21:04)
Tai pavasarį reiks užsiimti,kuo "vaišint" juos šiltnamis pas mane toks pusiau stiklinis,pusiau plėvelinis,dabar senoji jau plyšta plėvelė,atitarnavo,pavasarį keisim nauja,nebus jų žiemojimui geros sąlygos
Laba
Laba
Bjaurus reijkalas. Vakar plepėjau su drauge, didžiausio šiltnamių kombinato agronomė. Sakė šiemet baltasparnis debesais ėjo. O juk jie turi ir biologines priemones, pagaliau galėjo purkšti. Pas mane irgi yra. Labai įtariu, kad peržiemoja ant brugmansijos į kokį lapą įsikibęs. Naikinu Actara + Vertimecas. Koncentracija iš akies negailint. Jeigu žiema šalta, tai tie musiokai iššala.
Parvariau iš ūkininkų pabaigtuvių. Parsivežiau trečią vietą Metų ūkyje ir ko gero , kokį herpesą. Bučiavausi tai susilaikydama. Sušalau. Norėjau pasimaivyti, tai tokią plonytę madingą plevėsuojančią suknelą dėvėjau. O salėje šalta...Vėliau per furšetą šildančio antigripino su kolegėmis susileidome po kelis seansus. Tik nepadėjo.
labas
dėkoju, mergaitės, už sveikinimus ir pačius gražiausius bukietus
Jūs man labai brangios , dėkui, kad Jus turiu
man nojaus buvo belikę tik narcizai, tad griebiau juos. Vieni iš exskliuzivinės klasės net, jau kaip sužydės mano daržas exskliuzyviškai
sodyboj dar reik apsaugot jaunus medelius ir šilauoges nuo stirnų, ketinu kaip SP kabinti varpelius su atbaidančia priemone. Ar katra naudojat?
Ingridėl, pasirodyk vainikus
Kaimietuke, ar antigripinas suveikė
Ladut, buvau susitikime su I.Šidlaite. Mačiau fb foto su Tavo mergaite-jūs giminės?
parsitempiau arbatos ir kefyro grybų-atjaunėsiu šimtu metų
esu šokiruota-šiand sužinojau, kad vaikystės draugės berniukas(20) nusižudė, rankos dreba, bandau atsiribot, bet negaliu......
Meri, kur dingus?
dėkoju, mergaitės, už sveikinimus ir pačius gražiausius bukietus
Jūs man labai brangios , dėkui, kad Jus turiu
man nojaus buvo belikę tik narcizai, tad griebiau juos. Vieni iš exskliuzivinės klasės net, jau kaip sužydės mano daržas exskliuzyviškai
sodyboj dar reik apsaugot jaunus medelius ir šilauoges nuo stirnų, ketinu kaip SP kabinti varpelius su atbaidančia priemone. Ar katra naudojat?
Ingridėl, pasirodyk vainikus
Kaimietuke, ar antigripinas suveikė
Ladut, buvau susitikime su I.Šidlaite. Mačiau fb foto su Tavo mergaite-jūs giminės?
parsitempiau arbatos ir kefyro grybų-atjaunėsiu šimtu metų
esu šokiruota-šiand sužinojau, kad vaikystės draugės berniukas(20) nusižudė, rankos dreba, bandau atsiribot, bet negaliu......
Meri, kur dingus?
Jurginėli, antigripinas, nors ir pakankamo stiprumo buvo, menkai padėjo. Matyt, neapskaičiavome tinkamos dozės.
Negaliu atšilti. Reikės prisileisti vonią karšto vandens. Šiaip tai ji naudojama 2-3 kartus per metus. Dušas paprasčiau ir greičiau.
Negaliu atšilti. Reikės prisileisti vonią karšto vandens. Šiaip tai ji naudojama 2-3 kartus per metus. Dušas paprasčiau ir greičiau.