Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Jurginėli, su gražia švente. Kojelių bistrumo, rankelių miklumo ir geros nuotaikos dūšiai. Ilgų ir laimingų.

vartotojo įkelta nuotrauka

Ingrida, tau reikėtų palėkti už Ėriškių. Vienas mūsų miestuko asas kažkur ten grybauja ir vietų nerodo. Bet jeigu dygimas - tai šimtais baravykus tempia. Maždaug įsivaizduoju kur, tik ten reikia dar paeiti. Paskambink kada, bandysiu išaiškinti. Ten garantuotai dar nebuvai. Vienais metais grybavau kažkur netoliese, po tokiomis eglutėmis teko keliais šliaužioti, bet baravykai vienas šalia kito.
Atsakyti
Jurginėli, su gimtadieniu 4u.gif Visko, visko, ko trokšti ir ko reikia 4u.gif
Atsakyti
Labas vakaras
Jurginėli, su gimtadieniu!!! Būk sveika ir laiminga 4u.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
IK,esu ir ten grybavųsi,labai seniai. mirksiukas.gif Ai rytoj gal dar paskutinį kartą perbėgsiu savo vieteles,jau labai nesitiki. ax.gif
Reikia jau imtis advento vainikų,šiandien apvažiuoti parduotuves medžiagų. bigsmile.gif ax.gif
Atsakyti
Sako jau neskanus šiuo metų laiku grybai, išlyti smile.gif

Sveikos bigsmile.gif
Atsakyti
Labas

gavau vakar is K. socialinio laiska, kad mamos mirimo pasalpa nebus ismokama rolleyes.gif Priezastis nurodyta: del kitu priezasciu blink.gif Eisiu pas pazistama skyriaus vedeja, neatmetu galimybes, kad teks i ministerija skambint....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sapniukass: 13 lapkričio 2019 - 10:02
QUOTE(sapniukass @ 2019 11 13, 11:01)
Labas

gavau vakar is K. socialinio laiska, kad mamos mirimo pasalpa nebus ismokama  rolleyes.gif Priezastis nurodyta: del kitu priezasciu blink.gif Eisiu pas pazistama skyriaus vedeja, neatmetu galimybes, kad teks i ministerija skambint....

nu dar geriau...girdejau, kad dabar kas gauna slaugos pinigus tik per notara išmoka unsure.gif
Atsakyti
tai ir man taip bus, nes paskubejau banko kortele atiduot. Kadangi i socialini ejau lapkriti, tai lapkr. 11d. jie slaugos pinigus imete i mamos saskaita.
Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2019 11 13, 14:33)
tai ir man taip bus, nes paskubejau banko kortele atiduot. Kadangi i socialini ejau lapkriti, tai lapkr. 11d. jie slaugos pinigus imete i mamos saskaita.

kažin ar butum išsiemus, bankas turbut blokuoja mirusio saskaita
Atsakyti
vietoj lapkricio turejo but spalio.

Neblokuoja
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2019 11 13, 09:35)
Sako jau neskanus šiuo metų laiku grybai, išlyti smile.gif

Sveikos  bigsmile.gif

tai tik dziovinimui jie dabar tinka.
siandien darza apsitvarkiau bent,prisiskyniau gudobeles,nusipurskiau laku,sidabru nusipurskiau dygliukus,maumedzio pasiskyniau konkoreziu,vienu zodziu pasiruosiau darbui.rankos niezti pradeti.
Atsakyti
mano darze petrazoles, salierai, svogunai auga. Ryt reik nepamirt ir nusiskint.
Atsakyti