Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Negeras jis zmogus ax.gif Kaip aa. mano tevas sake apie ji: atvaziavo su dviem sakvojazais....Ant jo sazines K. SVIESTO GAMYKLOS ISGROBSTYMAS IR SUZLUGDIYMAS, NE VELTU JAM SST padus kuteno.

Mano tulpes jau susodintos pries menesi. Negundyk, o tai galiu neatsilaikyt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sapniukass: 10 lapkričio 2019 - 19:23
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Mano dar dėžė kabo šiltnamyje su tulpėmis.Vis per miškus nėr kada.Viena dėžė susodinta su česnakinėmis gėlėmis,blogiausiu atveju susodinsiu šiltnamyje jei ką. ax.gif
Atsakyti
o mano česnakai jau sudygo ir vakar nupjoviau snapučius tai pilna pumpurų jau besiskleidžiančiu smile.gif mirksiukas.gif

bet vistiek man patinka toks oras smile.gif
Atsakyti
oras pasakiskas, kai pasziuri i kalendoriu wub.gif

Vaziuosim i kapines, a.a. uosvis gimes ta pacia diena kaip Kaimietuke. Vyras nedarbinguma turi, patempe kojos raumenis, slubavo kelias dienas, tai kapiniu vizitas nusikele.

Laba
Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2019 11 11, 12:20)
oras pasakiskas, kai pasziuri i kalendoriu wub.gif

Vaziuosim i kapines, a.a. uosvis gimes ta pacia diena kaip Kaimietuke. Vyras nedarbinguma turi, patempe kojos raumenis, slubavo kelias dienas, tai kapiniu vizitas nusikele.

Laba

kazkaip retai užeinu tai ar jau 4 savaites buvo už tavo mamą Sapniuk?
Atsakyti
spalio 29 jau menuo suejo. Sapnuoju labai daznai....
Atsakyti
Ingrida, buvai grybauti ? Šiandien neblogas orelis grybams.
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2019 11 11, 21:12)
Ingrida, buvai grybauti ? Šiandien neblogas orelis grybams.

Dar klausi?Aišku,kad taip.Oras -pasaka,gaila rytoj pas senlius irgi gerą orą žada.
Prisijuokiau su mama,einame šiandien keliu,matau pėdų įspaudas,na tikrai vilko. bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif Ne stirnos,ne šerno,tiktais vilko.Paskui sau taukšt per galvą,tai gi čia mūsų Vakar dienos Džerio. mirksiukas.gif mirksiukas.gif Ot jei kas po mūsų eis,tikrai pagalvos vilko. biggrin.gif biggrin.gif
Dygsta dar dygsta. ax.gif Baigiu susipažinti su miškais aplink tave IK. mirksiukas.gif jAU NUEINAME TOLI TOLI NUO MAŠINOS. blink.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Jurginėli,visko ko geriausio,su švente.(Galėtum užsukti dažniau. mirksiukas.gif )
Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2019 11 11, 15:14)
spalio 29 jau menuo suejo. Sapnuoju labai daznai....

tuo metu keli mano pažistamu mire artimieji verysad.gif, bet žiuriu vieni veliau kazkaip darė paminejima, kiti aplamai nieko...aš labai retai ka iš artimuju sapnuoju, teva aplamai gal 2 metai po mirties tik pirma karta ...

QUOTE(IngridaB @ 2019 11 11, 22:57)
Dygsta dar dygsta. ax.gif Baigiu susipažinti su miškais aplink tave IK. mirksiukas.gif jAU NUEINAME TOLI TOLI NUO MAŠINOS. blink.gif

pagal tavo žygius tu jau turetum užsimerkus tuos miškus žinoti biggrin.gif

Jurgineli su gimtadieniu wub.gif
ar nera tavo giminiu Jonavos rajone, tiksliau ar seniau negyveno? nes dukra dabar maketuoja toki žurnala, kur Jonavos rajonas leidžiasi kas ketvirti ten jau vos ne kaip koks almanachas storastoks tai dave paskaityti, žiuriu daznai sutinkama pavarde mirksiukas.gif

Labas rytas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 12 lapkričio 2019 - 07:46
Labas

Lyzuka, as vaiko teva per 25metus sapnavau tik viena karta, pradzioj, su vestuviniu kostiumu.

Jurgineli, su gimtadieniu. Visokeriopos sekmes ir sveikatos.
Atsakyti
Jurginėli, sveikinimai ir linkėjimai Tavo gimtadienio proga birthday.gif happybday.gif
Atsakyti