Negeras jis zmogus Kaip aa. mano tevas sake apie ji: atvaziavo su dviem sakvojazais....Ant jo sazines K. SVIESTO GAMYKLOS ISGROBSTYMAS IR SUZLUGDIYMAS, NE VELTU JAM SST padus kuteno.
Mano tulpes jau susodintos pries menesi. Negundyk, o tai galiu neatsilaikyt.
Labas rytas.
Mano dar dėžė kabo šiltnamyje su tulpėmis.Vis per miškus nėr kada.Viena dėžė susodinta su česnakinėmis gėlėmis,blogiausiu atveju susodinsiu šiltnamyje jei ką.
o mano česnakai jau sudygo ir vakar nupjoviau snapučius tai pilna pumpurų jau besiskleidžiančiu
bet vistiek man patinka toks oras
bet vistiek man patinka toks oras
oras pasakiskas, kai pasziuri i kalendoriu
Vaziuosim i kapines, a.a. uosvis gimes ta pacia diena kaip Kaimietuke. Vyras nedarbinguma turi, patempe kojos raumenis, slubavo kelias dienas, tai kapiniu vizitas nusikele.
Laba
Vaziuosim i kapines, a.a. uosvis gimes ta pacia diena kaip Kaimietuke. Vyras nedarbinguma turi, patempe kojos raumenis, slubavo kelias dienas, tai kapiniu vizitas nusikele.
Laba
QUOTE(sapniukass @ 2019 11 11, 12:20)
oras pasakiskas, kai pasziuri i kalendoriu
Laba
Laba
kazkaip retai užeinu tai ar jau 4 savaites buvo už tavo mamą Sapniuk?
spalio 29 jau menuo suejo. Sapnuoju labai daznai....
Ingrida, buvai grybauti ? Šiandien neblogas orelis grybams.
QUOTE(Iš Kaimo @ 2019 11 11, 21:12)
Ingrida, buvai grybauti ? Šiandien neblogas orelis grybams.
Dar klausi?Aišku,kad taip.Oras -pasaka,gaila rytoj pas senlius irgi gerą orą žada.
Prisijuokiau su mama,einame šiandien keliu,matau pėdų įspaudas,na tikrai vilko. Ne stirnos,ne šerno,tiktais vilko.Paskui sau taukšt per galvą,tai gi čia mūsų Vakar dienos Džerio. Ot jei kas po mūsų eis,tikrai pagalvos vilko.
Dygsta dar dygsta. Baigiu susipažinti su miškais aplink tave IK. jAU NUEINAME TOLI TOLI NUO MAŠINOS.
Labas rytas.
Jurginėli,visko ko geriausio,su švente.(Galėtum užsukti dažniau. )
QUOTE(sapniukass @ 2019 11 11, 15:14)
spalio 29 jau menuo suejo. Sapnuoju labai daznai....
tuo metu keli mano pažistamu mire artimieji , bet žiuriu vieni veliau kazkaip darė paminejima, kiti aplamai nieko...aš labai retai ka iš artimuju sapnuoju, teva aplamai gal 2 metai po mirties tik pirma karta ...
QUOTE(IngridaB @ 2019 11 11, 22:57)
Dygsta dar dygsta. Baigiu susipažinti su miškais aplink tave IK. jAU NUEINAME TOLI TOLI NUO MAŠINOS.
pagal tavo žygius tu jau turetum užsimerkus tuos miškus žinoti
Jurgineli su gimtadieniu
ar nera tavo giminiu Jonavos rajone, tiksliau ar seniau negyveno? nes dukra dabar maketuoja toki žurnala, kur Jonavos rajonas leidžiasi kas ketvirti ten jau vos ne kaip koks almanachas storastoks tai dave paskaityti, žiuriu daznai sutinkama pavarde
Labas rytas
Labas
Lyzuka, as vaiko teva per 25metus sapnavau tik viena karta, pradzioj, su vestuviniu kostiumu.
Jurgineli, su gimtadieniu. Visokeriopos sekmes ir sveikatos.
Lyzuka, as vaiko teva per 25metus sapnavau tik viena karta, pradzioj, su vestuviniu kostiumu.
Jurgineli, su gimtadieniu. Visokeriopos sekmes ir sveikatos.
Jurginėli, sveikinimai ir linkėjimai Tavo gimtadienio proga