Labas rytas.
nU NE SU MAMAITE NELIŪDNA MIŠKE.mES VIS SU NUOTYKIAIS. Apvažiavome kiaurai mišką,paskui važiavau kur akys mato. IK taip galo miško ir nedavažiavau,įdomu buvo kur išvažiuoačiau.Grybų nebe buvo tai grįžome atgal.
Radome grybų paėję toliau nuo mašinos,bet kaip paklydome.Dar mama bando grybauti,o aš įsikibau vienos proskynos ir einu.Aprėkiau dar mamaitę,žiūriu ji rami o man ir spaudimas pakilo ir pykinti pradėjo.Ir balą kažkokią priėjome ir stirnos pradėjo lakstyti aplinkui. 15 valanda o jau ir prietema miške. Gerai lapų nebėra tai išgirdau toli mašinas.O paskui vienoje proskynoje pamačiau toli toli mašiną stovinčią.Na galvoju eisime paklausime kur mes esame.Tai gerai ,kad pamačiau tą mašiną būčiau pasukųsi dar nežinau kur?Išėjome tiesiai prie savo mašinos.Giria,kad ir didesnė,bet ten pilna keliukų.Išeisi į keliuką,o šitame miške visai nėra kelių,tik proskynos.
Atrodo prieini kirtimą,juk turėjo kažkaip išvežti medieną,nu nėra jokių kelių.
Važiuoju su pažystama atrasti naujų miškų,link Anykščių.
Tai ką sveikos įžengusios į 1000-ąją puslapį
Labas
Ingrida, jei pasiklysi palei Viesintas, trauk i Kupiski. Apnakvindinsiu, pamaitinsiu
Sumokejau zemes mokescius.
Ingrida, jei pasiklysi palei Viesintas, trauk i Kupiski. Apnakvindinsiu, pamaitinsiu
QUOTE(sapniukass @ 2019 11 08, 13:39)
Labas
sapniuk pecius pakurtas?geriau buciau tiek toli nesitrenkus pilna grybu prie namu.tiek apvaziuota km ir nieko gero.siandien ir tamsu miske.
kokiais bruzgynais ejome ne duok dieve,bet kaip mb sako sportinis interesas?
na aisku kad peciukas pakurentas. As gi antra diena cia, negi sedesiu su trijomis kaldromis, kai yr malku.
Vaziuosiu ryt su drauge ir jos drauge i miska. Sake grybu nesitiket, o tik pasivaiksciot....A maz rasiu.
Svarbu nepasiklydot, o bruzgynai tai bruzgynai.
Vaziuosiu ryt su drauge ir jos drauge i miska. Sake grybu nesitiket, o tik pasivaiksciot....A maz rasiu.
Svarbu nepasiklydot, o bruzgynai tai bruzgynai.
Ačiū visoms sveikintojoms. Žiūriu, net Frau nebuvėlė į balių atėjo. Lady, tikrai, pats geriausias metas. Namas pastatytas, vaikai užauginti, medžių bilekiek prisodinta ( padlos kaimyno avys apgraužė liepas ). Atėjo pagaliau brandi jaunystė. Na, neduokdie, po 20 m dasigyvensime iki brandžios vaikystės.
Pagrybavau. Iš to piktumo prie savo lauko nuo kelmo nusirinkau kreivabudes. Vienas kelmas - vienas kibiras. Jau ir išviriau. Vakarienei ragausiu. Jei ką , neminėkite bloguoju.
Pagrybavau. Iš to piktumo prie savo lauko nuo kelmo nusirinkau kreivabudes. Vienas kelmas - vienas kibiras. Jau ir išviriau. Vakarienei ragausiu. Jei ką , neminėkite bloguoju.
Labas rytas.
Oro baisumas tik pyragus kepti.
Vakar dasipirkau prieskonių paduotuvėje spalvotų džiovintų vaisių įvairių,supyliau riešutus ir užpyliu brendžiu.Gavosi tikrai nemažai kokie 2 kg gal ir daugiau?Turiu didelę keramikinę formą,joje tik ir kepu kalėdinį pyragą ir palieku joje iki kalėdų bręsti.Šindien kepsime pyragus.
Sapniuk,ne koks oras grybavimui?Tavo krašte Juodpenuose kokių baravykų vakar fb buvo pridėta,tmsiai vyšnynės spalvos,dzūkijoje tokie dygsta.Mūsų krašte nebūna. Bet tave Kupiškis vistiek traukia?
Juodpenai = mano gimtine, mano mylimi miskai su gyvatem ir vilkais. Pikciausia, kad tiek baravyku, o as jokio judesio ju pusen nedarau. Nezinau ar vaziuosim miskan snd. bet Panevezin tai jau reiks trenktis
Man labai gera Kupisky, gal namo aura gera.
Labas
Man labai gera Kupisky, gal namo aura gera.
Labas
Sapneli, teko spanguoliauti kažkur apie tavo Juodpėnus. Atrodo, kažkokia pelkė netoli ? Tiksliai tai nežinau, bet buvo į svečius pasikvietęs tuometinis pirmininkas ( tikiuosi, pažįsti tą šaunų ir šustrą vyrą ). Paklydome toje pelkėje, tai jis šlapius kaip ciuckius kažkur kitoje pusėje susirankiojo ir parsivežė išdžiūti. Bet spanguolių tai buvau prisirinkusi visą kibirą vienintelį kartą gyvenime.
Nu geras oras. Išsiravėjau šilauoges, išsivežiau šiukšles visokias nuo gėlynų. Rytoj reikės tulpes susisodinti.
Nu geras oras. Išsiravėjau šilauoges, išsivežiau šiukšles visokias nuo gėlynų. Rytoj reikės tulpes susisodinti.
IK, jei tu turi omeny Aleksandravixiu, tai jis sustras, bet nedoras ir sukcius. Toks i gigona panasus. Ien daug pelkes, net as asmenines 15ha. turiu
spanguoliu ten visada buvo. Tarybiniais laikais is Panevezio autobusais atvezdavo spanguoliautojus ir autobusus sustatydavo musu sodybos kieme.
Labas
spanguoliu ten visada buvo. Tarybiniais laikais is Panevezio autobusais atvezdavo spanguoliautojus ir autobusus sustatydavo musu sodybos kieme.
Labas
Labas rytas.
Sapniukai, tą patį A turiu mintyse. Seniau daug bendravome profesinėje erdvėje, be to, jis irgi agronomas. Tai bent jau dėl to reikia savus palaikyti. O šiaip, jis visada turi nestandartinių idėjų. Ką jis ten savo kaime išdarinėja, žinių neturiu.
Prisodinau tulpikių. Gal dar paimsiu, maksėse po 0,39 cnt. Tik ten neaišku, kas tokio sudėta.
Prisodinau tulpikių. Gal dar paimsiu, maksėse po 0,39 cnt. Tik ten neaišku, kas tokio sudėta.