Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

O pas mus siandien +17 tongue.gif Silta silta,net vejas siltas mirksiukas.gif Tik ryt vel +13...

NA ka,einu taisyt trikotazine bliuska..Vis atideliojau atideliojau,bet reikia kada uzsiimt...Ji tokia plonesne,kaip tik tokiems orams mirksiukas.gif
Atsakyti
Net seilė nuvarvėjo, koks bijūnų grožis. wub.gif
Bet ir išradingu tu , Meri. Kur randi nužydėjusių fanelopsių? Kažkada pas mus būdavo tik Bauhofe, kai to neliko, neliko mano gėlių karalijos. unsure.gif
Liniau, kokia proga tortas? Palik ir man gabaliuką. Šiandien pirma diena, kai skonį valgio jaučiu, tai jau atsigriebiu, tskant. smile.gif
Atsakyti
Na ka, šimtasis puslapis smile.gif

Dukra Kaune iskeite litus i eurus. MB rado mano darbineje striukeje. Kursas toks pat, nei kiek nepakitęs smile.gif

Prašom, kas išalkusios, deserto varškinio

vartotojo įkelta nuotrauka

Nezinau ar jums rodo foto, man nerodo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Para: 20 vasario 2017 - 18:11
Rodo Rodo Para. wub.gif Aš savaitgalį irgi du tokius sumeistravau,vieną suvalgėme,vieną išsivežė mažoji. ax.gif
Bet lygiai tokie pat snapučiai gamtoje žydi,pasisodinau vieną atsinešųsi,prigijo labai lengvai. ax.gif
Liniuk,tikrai kokia proga? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2017 02 20, 18:23)
Rodo Rodo Para. wub.gif Aš savaitgalį irgi du tokius sumeistravau,vieną suvalgėme,vieną išsivežė mažoji. ax.gif
Bet lygiai tokie pat snapučiai gamtoje žydi,pasisodinau vieną atsinešųsi,prigijo labai lengvai. ax.gif
Liniuk,tikrai kokia proga? bigsmile.gif

As nekukliai 3 normas to deserto padariau iš 1800 gr varškes. Padauginau jau gal, bet taip užsinorejau ax.gif Tai MB siandien plovo atsisake, sake sotus deserto prišveitęs

Toki snaputi Belvederio dvaro pievoje - kemsyne mačiau. Dar svajonese Rozzane snaputi isigyti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Para: 20 vasario 2017 - 18:32
QUOTE(Para @ 2017 02 20, 18:29)
As nekukliai 3 normas to deserto padariau iš 1800 gr varškes. Padauginau jau gal. Tai MB siandien plovo atsisake, sake sotus deserto prišveitęs

Toki snaputi Belvederio dvaro pievoje - kemsyne mačiau. Dar svajonese Rozzane snaputi isigyti smile.gif

Para,atvažiuok vasarą iki mano darbo,pilna paaupy,aš ir kaip vaistažolę prisidžiovinau. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2017 02 20, 18:31)
Para,atvažiuok vasarą iki mano darbo,pilna paaupy,aš ir kaip vaistažolę prisidžiovinau. mirksiukas.gif

Tai turiu kazkokiu su vardais, bet anas, rozanne, zydi ilgai del to ir gundausi. Bet uz kvietimâ aciū ;)

Kazi, jau Frau turetu buti atsigavusi po narkozes g.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Para: 20 vasario 2017 - 18:40
Laiku atėjau, kooks tortas essen.gif
Karališkas dvistiebis falenopsis 2 Eur, kaip neimt. Gražūs žydintys jtokie patys au po 18-ka, sunkiai įperkami,
Čia Karmelitoje Aleksote. Iš tikro, tai streptokarpų ieškau, bet nebuvo.
Dar mačiau įdomių kaktusų, bet jų kainos rolleyes.gif
Baigiu rūšines orches žudyt, po biski vietos atsiranda.
Atsakyti
QUOTE(Merii @ 2017 02 20, 18:35)
Laiku atėjau, kooks tortas  essen.gif
Karališkas dvistiebis falenopsis 2 Eur, kaip neimt. Gražūs žydintys jtokie patys au po 18-ka, sunkiai įperkami,
Čia Karmelitoje Aleksote. Iš tikro, tai streptokarpų ieškau, bet nebuvo.
Dar mačiau įdomių kaktusų, bet jų kainos  rolleyes.gif
Baigiu rūšines orches žudyt, po biski vietos atsiranda.

Man kaip tikrai lietuvei smagu, kad daugiau ligoniu yra ;)

Aš tai esu felenopsiu žudike, jau jeigu pakliuvo pas mane, tai tik laiko klausimas kada bus jiems bus amen. Geda peleda ax.gif Vis ju gaunu dovanu, dabar 2 ant palanges, jau nuzydejo, vienas nauja lapelį leidžia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Para: 20 vasario 2017 - 18:46
Aš ir neturiu nei vieno, visi persenę išmesti senai.
Nu bet kas čia tas mėlynas grožis?
Meldžiu D., kad tavo dovanotas snaputis po žiemos bujotų.
Atsakyti
QUOTE(Merii @ 2017 02 20, 18:53)
Aš ir neturiu nei vieno, visi persenę išmesti senai.
Nu bet kas čia tas mėlynas grožis?
Meldžiu D., kad tavo dovanotas snaputis po žiemos bujotų.

Ten snaputis ...Sabani. Kokia beda, jei nebujos, bus naujas ;).
Pas mama yra toks, gal jis koks laukinis, nezinau g.gif maloniai kvepia lapeliai

.vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Para: 20 vasario 2017 - 19:01
QUOTE(Iš Kaimo @ 2017 02 20, 18:29)

Liniau, kokia proga tortas? Palik ir man gabaliuką. Šiandien pirma diena, kai skonį valgio jaučiu, tai jau atsigriebiu, tskant. smile.gif

Ryt maniškis metais senesnis bus biggrin.gif Jei tinka rafaelinis, laisvai galiu pavaišint. Nes aš irgi, kaip Para, nekukliai, du nedidelius torčiukus padariau.
Poryt grįš dukra, draugai atvažiuos, atidarysim šašlykų sezoną smile.gif
Atsakyti