Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

na ką,atidirbta dar viena diena...,realiai jau nusibodo,bimbinėjimas grynas,ne mano charakteriui tokia veikla

pareidama į parduotuvę įšokau,nugriebiau eglę gražiausią,bus kokių 170 cm,pats tas
vaikis namo nuvilko,o aš koja už kojos nuėjau į kitą parduotuvę,sugalvojau,kad noriu alyvuogių ir sūrio,o oras vakare geras,pasivaikščiojau
kepu entę,klausau muzikos,valgau apelsiną ir nieko daugiau nesiruošiu veikt,nepasius tos dulkės iki rytojaus biggrin.gif
Atsakyti
labas 4u.gif
sm stringa.....

Siena, dėkui už patarimą biggrin.gif

už lango nedidelis šaltis, slidžių dar neištempėm vakar, Marceliukėj su kaimynėm buvom

šiand eisiu draugės aplankyt, šimtą metų nesimatėm
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Jurginėli turiningai leidi laiką. 4u.gif
Atsakyti

Va, sniegelio sočiai. O aš prie popierių medituoju, kad juos kur.
Atsakyti
Labas,
pas mus maziau sniego, zalia zolyte matosi.
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2016 12 13, 13:15)

už sniegelį ačiū,dėl popierių užjaučiu 4u.gif

pas mane oras geras,šiandien aplamai ramuma,jokio vėjo,jokio šalčio,tik pilkuma primena,kad jau ne ruduo ir dar ne pavasaris,nors pievoj žiedelių yra

parsinešiau datulių,patraukė ,,ant,, saldumynų ax.gif ,matyt po kalno ne super saldžių apelsinų biggrin.gif

atsikvepiu ir į virtuvę,tik dar nesugalvojau ką greito susukt unsure.gif
Atsakyti
ryt pasirodo popierinis "Debesų" žurnalas. man jis patinka, vis stebėdavau elelktr. variantą, dabar galėsiu ir pasivartyt, rekomenduoju.

Atsakyti
QUOTE(jurginėlis @ 2016 12 13, 20:07)
ryt pasirodo popierinis "Debesų" žurnalas. man jis patinka, vis stebėdavau elelktr. variantą, dabar galėsiu ir pasivartyt, rekomenduoju.

Elektroninį ir aš pažiūrėdavau. 4u.gif 4u.gif Man užtenka mezgimo žurnalų,ankščiau dar paskaitydavau žurnalus bent,dabar ir tam nelieka laiko. ax.gif Panirau į mezgimą,bijau nespėti įvykdyti planų. mirksiukas.gif Šiandien vienai moteriškei skarą dovanojau,tai dėkojo,dėkojo...... biggrin.gif
Planuose tiek norisi visus apdovanoti kalėdoms,nežinau kaip spėsiu? ax.gif Kažko pirštai ištino ant vakaro ar nuo pynimo ar nuo mezgimo? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(jurginėlis @ 2016 12 13, 20:07)

Laba,
Tokio net nezinau, geda ax.gif

Kremtu Silvos 3 dali. Paskaitinejau atsiliepimus- atseit prasciausia dalis. As kaip balta varna, puse knygos tik perskaiciau, bet mane is skaitytu triju daliu, tai labiausiai ji "veža" rolleyes.gif g.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Kažkokia jau klėdinė panika,einu miegoti dvyliktą,nubundu trečią ir jau galvoju ko nepamiršti? mirksiukas.gif
Atsakyti
labas rytas 4u.gif

Ingridėl, Grinčas vagia kalėdinio pasiruošimo laiką tongue.gif

Para, man antroji dalis silpnesnė buvo, o didžiausią įspūdi pirma dalis paliko-perskaičiau vienu prisėdimu, negalėjau atsitraukt biggrin.gif

naktį pasnigo, bet vėl atšilimą keliais laipsniais žada, ryt vėl pašals, reik dairytis pačiūžų biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas,
man ne paciuzas traukt, o sniego siupeli pasiimt reikia. Dar anksti, grinksesiu, kaimyne pazadinsiu. Vakar uz vyra velniu gavau, kad 6 ryte po jos langais masina birbino ax.gif Kita kart liepsiu gatvej palikt. Savoj palangej pastatyt negalim, ten 4 pakai bloku stovi ir pavasario laukia.
Atsakyti