Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Po vandeniu irgi įspūdingai šviestuvai atrodo tik aš neturiu tokios vietos kad grožėtis galėčiau...toloka prudas
Dabar uzsimaniau į sodą tokių iš metalo ala surudijusio dekoracijų bigsmile.gif bijau kad neatrodytų kaip durnastoikiu pilnas....
Atsakyti
Sveikos mielosios 4u.gif
Čia iš Kaimuko kažkada rašė apie mažą vandens alia baseinuką prie namų, ar pavyko sumanymas?
Aš labai norėjau pirkti balėją, bet svajoti irgi gerai. Maža balėja nieko gero. Nesižiūrės.
FB rašo žmonės, kad lb daug kam augalai nušąlo. Gaila.
Šiandien pietums sintetiniai Beatos cepelinai iš motulės maksės, nuo vieno, gal nesubloguosiu, daugiau neprariju.
Po pensijos turbūt sakysiuos iš Ali blizgančių žalių siūlų, gal ką narpliosiu, raminančiai nuteikia.
Kaip miela, už vitrinos paukštukai duodasi ir katiną erzina.
Atsakyti
Meri, turėjau įleidusi tokį kubiliuką apie metro pločio, apdėjau akmenimis plokščiais. Mol, baseinėlis. Bet po dvejų ar trijų metų ištraukiau. Vanduo murlinasi. Vis tiek neįmanoma išsemti ir išvalyti , kad būtų švariai. O tai kokia pelė nuskęsta, tai varlių ar kažkokių sliekų nardančių atsirado. Žodžiu, be filtro ir vandens cirkuliacijos š... gavosi. Jau geriau kokį iš Ali fontanėlį bliūde nusipirkti.
Krapinis bijūnas nieko gero. Turiu, bet vieni minusai. Žydi labai trumpai, o kai nužydi, labai tokie nulinkę, nudusę. Vaizdą gadina. Gerai, kad kiti augalai užstoja. Dangsčiau per šalčius, tiek krapinį, tiek medėjantį. Beje, Makvežoje nusipirkau už 6 eurus Sara Bernadt Red. Turėjau vieną, bet puvinys įsimetė. Labai gražūs ryškus bijūnas.
Vis tik nėra gražesnės gėlės už rožę. Žydi ilgai, puošni. Na, gal šluotelinė hortenzija dar verta grieko.
Lyžuka, madingos dabar tos durnastoikės. Beeeeet... Man jos nelabai gražu. Nebent kokiame super duper moderniame dizaine. Kaip ir plastikiniai gandrai ar šunys . Norisi nulėkti pas šeimininkus ir gerai įspirti. Geros puošmenos brangios, o ir atitaikyti reikia.
Sūnus man yra nulipdęs iš šamoto driežiuką, vis žadu prie akmens tvirtinti. Bet ir gaila - o jeigu subyrės ? Jis už tą driežą kažkokį apdovanojimą gavo. Lankė keramikos studiją ir buvo Lietuvos kažkurių metų Sidabro vainikėlio prizininkas . ( Sidabro vainikėlis - už tautodailę jaunimo grupėje, Aukso vainikėlis - suaugusių grupėje).
Šiandien paleidau laistymą, nes viskas perdžiūvę.
Atsakyti