O mes visada su visu ūkiu Velykoms kur nors į svečius iškeliaujame. Nei tvarkytis, nei ruoštis. Ai, šeštadienį įmečiau vištą naminę iškepti ir iš gatavos sluoksniuotos tešlos vyniotinių su įdarais iškepiau.
Bet šiandien didelis skalbimas. Rūbų prisikaupė.
Manoji vyšnaitė Pandy su žiedais
Na, vistiek toji šluotelinė hortenzija iš Senukų erzina, kaip negyva būtų, jokio judesio, blyn, dar taip nepigiai sumokėjau, va ir pasitikėk. Su kitom kur iš Žalios stotelės, viskas tvarkoje.
Baigiau su augalais, dabar užsiimsiu po truputį pavėsinę atkraustinėti, dešimt metų nesinaudojau. Dabar, kai pastoviai namuose, negražiai atrodo, nors ji man nuo pat pradžių nepatiko, betgi negriausi, nes kils skandalas

Na, vistiek toji šluotelinė hortenzija iš Senukų erzina, kaip negyva būtų, jokio judesio, blyn, dar taip nepigiai sumokėjau, va ir pasitikėk. Su kitom kur iš Žalios stotelės, viskas tvarkoje.
Baigiau su augalais, dabar užsiimsiu po truputį pavėsinę atkraustinėti, dešimt metų nesinaudojau. Dabar, kai pastoviai namuose, negražiai atrodo, nors ji man nuo pat pradžių nepatiko, betgi negriausi, nes kils skandalas

Labas rytas.
Įtarimą kėlė vienas abrikosas iš Žalios stotelės,na ne,matosi skleidžiasi lapeliai.Dar viena įtartina geltona latviška slyva,kol kas ramu.

Manp šviedris numirė turbūt?

Ga; šviedris iš vėlai sprogstančių. Pvz, man katalpa gal tik gegužės pabaigoje lapus parodo.
Meri, geriausia iš pavėsinės viską nešti į konteineri. Paprastai išmesto daikto retai kada pasigendi.
Meri, geriausia iš pavėsinės viską nešti į konteineri. Paprastai išmesto daikto retai kada pasigendi.

Labas rytas.
Nusipirkau pelargonijų,vasarinių jurginų.Gal palaikyti po išeiginių,sodinti,kai praeis šalnos.

Sveikos 
Tai su tom praėjusiomis šventėmis
As dar neatsigaunu kazkaipnuo jų, o nei ten labai švenčiau nei ką galva tuščia kaip puodas
šiandien vos su tapkemis į darba neišvažiavau, lauko durys nerakinta per nakti raktas iš lauko paliktas
man irgi lauko apšvietimas super, kai pasidarem tai kokius metus neatsigrožejau vis sutemus vaikščiodavau ir žiurinedavau dabar tai jau ir per langa užtenka
irgi led bet nuo elektros ir šviesos sensorius kai sutamsta patys isijungia...o žiema po sniegu kaip įspudinga, tikrai verta pasidaryt tokia kiemo puošmena
grįžtanat prie narcizu Ate

pirmam plane taviškiai, na taip skiriasi ypač prieš saule jie tokie labiau i citrinine spalva ir viduriukas kitoks neina per foto to ipsudzio perteikt stipresnio
cia bendras vaizdas

deja neliko jo, nes šeštadieni liutis viska suplake su žememis žiedus sumaiše
...gaila labai gerai dar kad tulpes nežydejo tai nors tu dabar galima pasigrozeti 

Tai su tom praėjusiomis šventėmis

man irgi lauko apšvietimas super, kai pasidarem tai kokius metus neatsigrožejau vis sutemus vaikščiodavau ir žiurinedavau dabar tai jau ir per langa užtenka

grįžtanat prie narcizu Ate

pirmam plane taviškiai, na taip skiriasi ypač prieš saule jie tokie labiau i citrinine spalva ir viduriukas kitoks neina per foto to ipsudzio perteikt stipresnio

cia bendras vaizdas

deja neliko jo, nes šeštadieni liutis viska suplake su žememis žiedus sumaiše

Pas mus vakar vakare liūtis praėjo. Gerai, jau sausoka buvo. Viskas lb atsigavo. Net elekta buvo du kartus dingus.
Ale kiek sraigių pasimatė. Šliužų nematyt. Galvoju, gal jau barstyt moliuskocidus ar dar palaukti???
Aš ledais papuošus tvorą, dar jie atspindi nuo veidrodžių, o prie įėjimo led musmeres šviestuviukus įkišus, irgi gerai atrodo. Dar laukiu vienų kitokių.
Ale kiek sraigių pasimatė. Šliužų nematyt. Galvoju, gal jau barstyt moliuskocidus ar dar palaukti???
Aš ledais papuošus tvorą, dar jie atspindi nuo veidrodžių, o prie įėjimo led musmeres šviestuviukus įkišus, irgi gerai atrodo. Dar laukiu vienų kitokių.
Meri, gali barstyti moliuskocidus. Gal daugiau išgaiš, kol nepradėjo kiaušinių dėti.
Lyžuka, įmesk nuotraukėlę , kaip šviestuvai po sniegu šviečia.
Duokite man kokią liūtį , o tai tik palynoja.
Lyžuka, įmesk nuotraukėlę , kaip šviestuvai po sniegu šviečia.
Duokite man kokią liūtį , o tai tik palynoja.