Meri, o tie Ledai ilgai laiko ? Ar tik kelis mėnesius. Kaimynas turi tokį aerouosto tūpimo taką iki tvenkinuko padaręs. Bet jis žiemai viską susipakuoja.
QUOTE(Iš Kaimo @ 2025 04 15, 10:56)
Meri, o tie Ledai ilgai laiko ? Ar tik kelis mėnesius. Kaimynas turi tokį aerouosto tūpimo taką iki tvenkinuko padaręs. Bet jis žiemai viską susipakuoja.
Pas mus kiaurus metus takas šviečia.Saulės mažiau priblėsta,saulutė pakrauna vėl šviečia.

Atmenat, kur keikiau virš durų ledukus, nu žinokit atsigavo, radau tinkamą padėtį į saulę atsukti. Vakare įsižiebia. Man lb gražu.
Šiaip pas mus dauguma pasipuošę ledukais, pas kaimynę, kuri lb mėgsta ir net kaifuoja nuo bumčikų, visi takeliai jais išpuošti.
Na, normalaus apšvietimo iš jų neišgausi, nes per silpni, jie daugiau papuošimams skirti.
Ir yra kur atsparūs vandeniui, lb reikia žiūrėti.
Aš jotubėje žiūrėjau apie šluotelines hortenzijas, tai vienam filmuke pavakary gražiai užsidegė lempos fakelai, bet man biski kanda kaina, geriau kicei ką skanesnio duot.
Šiaip pas mus dauguma pasipuošę ledukais, pas kaimynę, kuri lb mėgsta ir net kaifuoja nuo bumčikų, visi takeliai jais išpuošti.
Na, normalaus apšvietimo iš jų neišgausi, nes per silpni, jie daugiau papuošimams skirti.
Ir yra kur atsparūs vandeniui, lb reikia žiūrėti.
Aš jotubėje žiūrėjau apie šluotelines hortenzijas, tai vienam filmuke pavakary gražiai užsidegė lempos fakelai, bet man biski kanda kaina, geriau kicei ką skanesnio duot.

Labas rytas.
Ant namo irgi turiu 4,pavakary jaukiai užsižiebia.

Labas rytas.
Dar tokias įsmeigiamas led musmeres šviestuvėlius, juostą medžio kamienui apsukti, lietų ir laukiu pakabinamų lempučių. Turėtų būti jauku pro vitriną žiūrėti. Kai jau viskas suvažiuos, kabinsiu. Dar raviu, tiek garšvos priaugę. Pernai tepliojau su Taifūnu, bet neveikė.
Kaktusėliams užsakiau japonų rankų darbo išpieštų vazonėlių. Iš anksto pergyvenų, kad nenusiskeltų, nes moliniai.
Vakar mano nuostabai varna puolė paukštelį, net pradžioje pagalvojau gal koks vanagas. Kiemelyje dūksta keturi paukšteliai su žaliai pilvukais.
Kaktusėliams užsakiau japonų rankų darbo išpieštų vazonėlių. Iš anksto pergyvenų, kad nenusiskeltų, nes moliniai.
Vakar mano nuostabai varna puolė paukštelį, net pradžioje pagalvojau gal koks vanagas. Kiemelyje dūksta keturi paukšteliai su žaliai pilvukais.
Na, šiandien per pietus jau buvo per karšta.
Atostogos šiandien, jokių pirkimų pardavimų.
Atostogos šiandien, jokių pirkimų pardavimų.

Labas rytas.

Labas rytas.
Na ne gi kruša bus šiandien?Tik stiklą pasikeitėme mašinai.

Labas rytas.
Su praėjusia švente.
Pavargau,bet daug žmonių apsilankė.
Laukia stalų tvarkymas,šiandien tik dukra su žentu pravažiuos šanūką pasiimti.Mūms darba jau prasideda.