Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

QUOTE(sapniukass @ 2025 04 12, 20:21)
Ingrida, pas mane raudonio zanduose niekada nebuvo, as tokia blyskiaveide nuo  gimimo ax.gif Kaip man po tokiu tavo zodziu uzmigt reikes blink.gif

Filmas lietuviu kalba , cia klaustukas turi but.

Baik Tu ,Sapniuk,aš ne tokią ligą atitolinau.Sėmkos čia.Valgyti daugiau reikia. mirksiukas.gif
Lietuvių filmas,kokia kalba gali būti?
gal rusišką kokį detektyvą užmatei?Badas nadas,nėra ką žiūrėti.Taiga,apie čigonus,krestanoscy,laukiu naujų serijų visų filmų. ax.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Ar išplaktos? mirksiukas.gif
Atsakyti
Kada jūs tuos filmus sugebate žiūrėti ?
Gi visą dieną yra kažkokios veiklos, parslenki vakare. Dar vakarienė, šunį nusiveži pralakstyti. Panorama, prabėgom užmetu akį į MB žiūrimas žinias TV5 Monde prancūziškai, įlendu į internetą, ką nors youtubėje apie žemės ūkį įdomesnio pažvejoju.
O jei lyja, irgi internete ganausi, profesines žinias patobulinu. Sakykime, reikia rasti kokį herbicidą konkrečiai žolei, na ir pradedu per visas recenzijas angliškai, paskui jau lukštenu per transleiterį. Kartais ir kelių dienų reikia, kol viską susirūšiuoji , persikeli į failus .
Gi dar reikia pas kokią draugaitę užsukti kavos, mieste pasiganyti.
Visokius reikalus sutvarkyti.
Dar vaikai užgriūna, kol išklausau visas jų fantazijas.
Šiaip man geriau už filmus yra knygos. Užvakar nusipirkau "Karo nuotaka" , tai vis pripuldama praktiškai per dieną sukramčiau.
Atsakyti
Vakar Mole išpardavimas knygų buvo.Kada knygas skaityti,kai rankose mezginys? biggrin.gif
Marti užsisakė du megztinius,dar laukia trys projektai siūlų.Dveji gauriukai dar eina iki paštomato,rinkinys rudų su blizgučių irgi laukia.Mano laikas po žinių nuo pusės aštuonių iki pusės dvylikos,filmas ir mezginys,kaifuoju. wub.gif wub.gif
Iki velykų reikia užbaigti mėtinuką su blizgučiu. mirksiukas.gif Bijau siūlų puslapius ir atidaryti,kiek naujų siūlų. bigsmile.gif bigsmile.gif Vakar mėlynus pasiėmiau iš paštomato , marčiai megztukui,koks mėlynumas,net akys bijo. wub.gif
Vaikai jau rečiau beatvažiuoja,sūnus po trejų savaičių iš Amerikos grįžta pagaliau šiandien su marčia.Na velykos jau bus su vaikais. wub.gif wub.gif
Atsakyti