Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Lyžuka,ant palučių tik.Ir svarbiausia padaro ant palutės ir ant tos pačios nebe lipa,jei ką daro šalia ant plytelių.Tai priklojau pilną palučių.
IK,perku lietinius su varške,tingiu tikrai kepti blynus.Na varškė yra varškė,nepakeisi kažkuo. ax.gif
Dukra įdėjo vaizdų iš Tailando,liūtys,kambaryje plaukia grindys net.Mašinos plaukia,motoroleriai.Gerai nors +28.Braido po kambarį. bigsmile.gif
Atsakyti
Greičiau pas mus tas +28 ateitų.
Paslampinėjau po gėlynus, tulpės kaip reikiant prasikalę. Vienadienės pasiruošusios šauti. Bijūnų nosiukai raudonuoja.
Toks noras knistis, o žemė įšalusi.
Atsakyti
IK,noriu pas Tave į svečius.Noriu pasisodinti vynuogių šiltnamyje.Tu gi augini?Kaip jas pakabinti ant ko geriau?Pas lenkus pasidėjau į krepšelį,trejų rūšių,bet siuntimas brangus pas juos.Gal geriau pas Narbutą žemdirbių turgelyje pasidairyti? blink.gif
Nusipirkau pigiai lidle plastikinius nemažus vazonus 3 galvoju daugiau.Ką gražaus susodinti į juos?Gal kokius miskantus.Bet gi per žiemą sušąla tie vazonai?Persodinėti į žemę žiemai?Įkasti didoki būtų sunku?
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas.
Prispirkau merginos didžiąlapių hortenzijų,nurašytų.Pilnas vežimėlis buvo Depe,sunku buvo išsirinkti.Pasiėmiau 4 vazonus po eurą su trupučiu,žydinčios pilnai.Kaip suprantu nebe telpa į vazonus,baigia išgriūti.Dvi mėlynas,dvi baltas.Neauginųsi,pasiskaičiau,kad žiemoja lauke uždengtos.Lidle nusipirkau didelius tris vazonus,gal sodinti į hortenzijų žemę vazonus.Žiedus gal geriau nukirpti?Žydi ant antramečių ūglių?Nukirpti ne visai iki žemės? ax.gif
IK,Pelėdiškių medelyne eleborai kokio grožio po 6 eurus,niekur tokių kainų nėra. bigsmile.gif
Atsakyti
Ingrida, visada laukiama wub.gif
Dėl vynuogių. Pilna gerų ir pas mus. Siūlyčiau Arkadia ir kokią nors mėlyną. Žiūrėk, kad būtų didelės kekės ir uogos. Daugiau dvejų nepasodinsi, nes labai nemažai vietos užima.
Šiltnamį kitur perkėliau, tai Arkadija nunyko. Bet pasakiška veislė, gal sodinsiu prie sandėlio sienos . Kita vynuogė išliko, bet lauke serga.
Narbutas jau AA, gal pernai. Dabar jo anūkė kartais prekiauja turguje.
Aš pati žiūrinėju ir pas Kelmės vynuogininkus, ir pas Joniškėlio , ir pas Elektrėnų. Galim susikooperuoti ir parsisiųsti.
Hortenzijų nė negalvok sodinti į lauką. Nežiemos nė pro kur. Bet į vazonus gali, jei žiemai bent į garažą susitempsi.
Jei nori kažką vazonuose per žiemą laikyti, bandyk gal kokias tujas arba eglučių žemaūges/rutulines formas. Na, kas nebijo peršąlančių šaknų.
Atsakyti
O pas mane žiemoja ta didžialapė, bet , matyt, apšąla, tai nežysi jau kokie 3 metai. O pas draugę miestely tai žydi.
Šiandien radau ragą, matyt jauno, nes nedidelis. Ėjom netoli nuo namų per lauką su šuniu, tai jis pirmiau pamatė :DJau grįžinėjom pasivaikštinėję. Nu vadinasi, gala rasti biggrin.gif
Atsakyti
https://www.part.lt/...043a1874563.jpg
Va mano grožiai.
Įdomu šakeles su žiedais persodinant nuskinti?Bet ar žydės tada šiemet?
IK,nežinojau apie diedelį.Aš jo ir brolų medžiotojų vadą pažinojau,staigiai irgi užgeso.
Liniukai,geros radybos.Pas mane prieš kelias dienas mačiau stirninas dar su ragais. bigsmile.gif
Dabar pas mane svečiuojasi viešnios su 5 šunimis,tai net nesimato stirnų.Mačiau kaimynų katė laukais ėjo pas mane ne keliuku,pavalgyti. biggrin.gif
Šiandien buvome net Molėtuose,ieškome namuko.Pasimetę visai.Gal jūs žinote kokius statytojus.Liniukai mūsų namukas tai iš Mažeikių atkeliavo,gaila firma bankrutavo.O tikrai gerai gamino.
IK,tu tik švilptelėk,prisidėsiu prie siuntimo vynuogių.Tu tikrai gerai žinai iš kur ir kokią.Aš tik nemoku jas įtvirtinti.
Užsisakiau iš Pelėdiškių medelyno vistiek 3 eleborus,neatsilaikiau. ax.gif
Atsakyti
Kol kas persodindama žiedų nekirpk, kai nužydės. Ir tai tik patį žiedą. Šalia turi pakaitinį išleisti. Sodink į durpingą žemę.
Didžialapės peržiemoti gali, bet viršūnės nušąla su ateinančių metų pumpurais. Daug kas jas su vazonais sutempia į vėsią patalpą žiemojimui ( gali ištverti iki -8). Galima sumeistrauti iš polistirolo namuką žiemai. Viena draugė kasmet milžiniškus krūmus išsikasdavo ir ant polietileno, apvyniodavo šaknis ir į garažą.
Žinau, kad yra kažkokia atspari veislė, kuri šiltesnėse vietose nenušąla. Tik vis nepasiseka jos gauti.
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2025 02 27, 22:28)
Kol kas persodindama žiedų nekirpk, kai nužydės. Ir tai tik patį žiedą. Šalia turi pakaitinį išleisti. Sodink į durpingą žemę.
Didžialapės peržiemoti gali, bet viršūnės nušąla su ateinančių metų pumpurais. Daug kas jas su vazonais sutempia į vėsią patalpą žiemojimui ( gali ištverti iki -8). Galima sumeistrauti iš polistirolo namuką žiemai. Viena draugė kasmet milžiniškus krūmus išsikasdavo ir ant polietileno, apvyniodavo šaknis ir į garažą.
Žinau, kad yra kažkokia atspari veislė, kuri šiltesnėse vietose nenušąla. Tik vis nepasiseka jos gauti.

Ačiū IK.Velku dabar,kai tik būnu mieste durpę maišais hortenzijoms.Gi dar 10 tupi šiltnamyje,dar azalija laukia vazone.Ir pasirodo Pierį reikia sodinti į durpę,japoninį beirutį.Pas mane vienas pasodintas į paprastą žemę teks persodinti.Gerai,kad paklausiau,norėjau rėžti žiedus.Kiek skaičiau kas savaitę jas reikia tręšti?Čia tiesa?Manau jei ilgalaikes trašas papiltume ir užteks.Ne gi kas savaitę jas tręšia?
Atsakyti