Mes tai perkam gatavus, laukiam akcijų Beatos cepelinų. Dviems žmonėms net nemokėčiau padaryti. Man vieno užtenka.
Pasikeitė mėnulis, gal ir saulės sulauksime
Užprašiau Tiramisu pyrago, gal vyriškis ras, darysiu nuodėmę
Aš tai verdu cepelinus, kad ir dviese. Aišku, kelias dienas valgom, bet neatsibosta Dukra atvažiuoja savaitgalį, kaip ir žadėjau virti, bet sugalvojom upėtakį rūkyti, tai dar prie to paties išvirsiu karkos, perleisim per dūmą. Žentas visad šašlyko nori.
Mes irgi kažkokią zarazą turėjom. Šeštadienį maniškis visą dieną viduriavo, pykino, bloga. O aš pirmadienį pravėmiau, su tokiais tampymais, bet vakar pragulėjau, šiandien jau tvarkoj. Skirtingai abu organizmus prasivalėm
Mes irgi kažkokią zarazą turėjom. Šeštadienį maniškis visą dieną viduriavo, pykino, bloga. O aš pirmadienį pravėmiau, su tokiais tampymais, bet vakar pragulėjau, šiandien jau tvarkoj. Skirtingai abu organizmus prasivalėm
Liniukai,net apsiseilėjau,Tave skaitydama
Dar ir patys rūkote?Kažkada tokią samadielną rūkyklą garaže buvome pasidarę,triušius rūkydavome,nebe buvo kur dėti,kai tiek prisiveisė.
Pradėjo augti kilogramai.Kaip ir kiekvieną žiemą.Jau atrodė laikausi,bet kur tau.Šiandien visą dieną lauke pradirbome,genėjome medžius,balinau.Kitą savaitę žada +5 visą savaitę,persodinėsiu krūmus ne vietoje.Vakare už tai dega žandai,lauke prabuvus visą diena,reikėjo įleisti svečius,net gėda,kaip,kad būčiau prisigėrųsi.
Jau buvote pasigavę kokį Rotą,Notą.
Rytoj į polkiliniką anksti ryte,mamograma laukia,dėsiuosi kaukę.
Dar ir patys rūkote?Kažkada tokią samadielną rūkyklą garaže buvome pasidarę,triušius rūkydavome,nebe buvo kur dėti,kai tiek prisiveisė.
Pradėjo augti kilogramai.Kaip ir kiekvieną žiemą.Jau atrodė laikausi,bet kur tau.Šiandien visą dieną lauke pradirbome,genėjome medžius,balinau.Kitą savaitę žada +5 visą savaitę,persodinėsiu krūmus ne vietoje.Vakare už tai dega žandai,lauke prabuvus visą diena,reikėjo įleisti svečius,net gėda,kaip,kad būčiau prisigėrųsi.
Jau buvote pasigavę kokį Rotą,Notą.
Rytoj į polkiliniką anksti ryte,mamograma laukia,dėsiuosi kaukę.
Na, maniškis gerą rūkyklą pasidarė, tai pasirūkom ir žuvies, ir dešros pasidarom, šoninės ar kumpio. Gi dar nepamiršau, kaip sūdyti mėsą.
Ingrida, kas tie keli kilogramai, vasarą nukris ir be pastangų. Aš irgi su šuniu vaikštau, nes judesio tikrai trūksta. Bet čia labiau šuns labui, fainai jam lakstyt po laukus.
Ingrida, kas tie keli kilogramai, vasarą nukris ir be pastangų. Aš irgi su šuniu vaikštau, nes judesio tikrai trūksta. Bet čia labiau šuns labui, fainai jam lakstyt po laukus.
Labas rytas.
Labasi vsoms
Meri, skaittau kasdien. Nieko pas mane idomaus nevyksta, iskaitant ir dieju kambariu buto sutarkymo. Be to kompe klaivviatura raides praleidzia, kol istaisau
uzvakar tokia nemiga buvo uzklupus. gal iki triju nakties.
Meri, skaittau kasdien. Nieko pas mane idomaus nevyksta, iskaitant ir dieju kambariu buto sutarkymo. Be to kompe klaivviatura raides praleidzia, kol istaisau
uzvakar tokia nemiga buvo uzklupus. gal iki triju nakties.